• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

16: THE NEW SUPER-CHARGER
GEFORCE® GTX 1660 Ti

GeForce® GTX 1660 Ti er bygget med den revolutionerende grafiske ydeevne fra den prisbelønnede NVIDIA Turing™-arkitektur. Med en ydeevne, der kan måle sig med GeForce GTX 1070, er det et ekstremt kraftigt grafikkort til tidens mest populære spil, og det er endda endnu hurtigere med moderne titler.

TURING-SHADERE

Turing-shadere giver en fantastisk ydeevneforbedring til tidens spil, takket være decimal- og heltalsoperationer, der kører side om side i baggrunden, adaptiv skyggeteknologi og en ny samlet hukommelsesarkitektur med dobbelt så stor cache som sin forgænger. Få endnu større ydeevneforøgelse i moderne spil, der drager nytte af Turings avancerede grafikfunktioner.

ENESTÅENDE
YDEEVNE

Bliv Game Ready med ydeevne, der kan måle sig med GeForce GTX 1070, i de nyeste spil med GeForce GTX 1660 Ti.

NU KAN DU
UDSENDE SOM EN PROFESSIONEL

Få fantastiske ydeevne og billedkvalitet, når du livestreamer til Twitch eller YouTube. Den dedikerede hardwarekoder i GTX 1660 Ti giver en forbedret effektivitet på 15 % sammenlignet med tidligere generationers grafikkort og er optimeret til Open Broadcaster Software (OBS).

GEFORCE EXPERIENCE

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine GeForce-drivere opdateret. Og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience™ kan du det hele. Det er den vigtigste del af dit GeForce-grafikkort.

NVIDIA ANSEL

Den kraftfulde fotostatus giver dig mulighed for at tage professionelle billeder af dine spil som aldrig før. Nu kan du optage og dele dine bedste gaming-oplevelser med fotoer, der har superopløsning, 360-grader, HDR og stereo.