NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSSMAKSIMAL FPS. MAKSIMAL KVALITET.
DREVET AF AI.

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) er banebrydende AI-gengivelsesteknologi, der øger grafikydeevnen ved hjælp af de dedikerede Tensor AI-kerneprocessorer på GeForce RTX™-GPU'er. DLSS udnytter styrken ved et neuralt netværk til deep learning til at øge billedhastigheden og skabe smukke, skarpe billeder til dine spil.

NVIDIA DLSS

KOMPROMISLØS KVALITET
MED HØJERE YDEEVNE

Oplev raytracing og ekstremt høje opløsninger med DLSS-teknologien. Teknologien anvender avanceret AI-gengivelse til at producere en billedkvalitet, der er sammenlignelig med oprindelig opløsning – og nogle gange endnu bedre – mens kun en brøkdel af pixlerne gengives konventionelt. Avancerede tidsmæssige feedbackteknikker giver dig utrolig skarpe billeddetaljer og forbedret stabilitet fra billede til billede.

AI-DREVET BOOST TIL YDEEVNEN

AI-gengivelse på dedikerede Tensor-kerner giver dig en utrolig ydeevne ved at øge billedhastigheden og giver dig ekstra ydeevne til at maksimere grafikindstillingerne og opløsningen helt op til 8K.

AI-DREVET BOOST TIL YDEEVNEN

Ydeevne registreret med RTX 3080 ved 3840 x 2160, maksimale grafikindstillinger, DLSS Performance-tilstand og raytracing aktiveret.

DLSS I DINE YNDLINGSSPIL

DLSS fås i en række spil fra de største populære spil som Cyberpunk 2077 og Fortnite til indie-favoritter som Pumpkin Jack – og nye spil kommer regelmæssigt til.

DLSS I DINE YNDLINGSSPIL

JUSTERBARE INDSTILLINGER FOR BILLEDKVALITET

Med DLSS kan du vælge mellem flere billedkvaliteter – fra Quality til Ultra Performance (afhængigt af dit spil) – som styrer spillets interne gengivelsesopløsning. Performance-tilstanden muliggør op til 4 gange AI-superopløsning (dvs. gengivelsesopløsning på 1080p → outputopløsning på 4K), mens den nye Ultra Performance-tilstand giver mulighed for op til 9 gange AI-superopløsning (1440p → 8K).

Cyberpunk

SUPERCOMPUTERYDEEVNE

DLSS bruger styrken fra NVIDIAs supercomputere til at træne og forbedre AI-modellen. De opdaterede modeller leveres til din GeForce RTX-PC via Game Ready-drivere. Tensor-kerner bruger derefter deres teraflops af dedikerede AI-hestekræfter til at køre DLSS AI-netværket i realtid. Det betyder, at du får styrken fra DLSS-supercomputernetværket til at hjælpe dig med at øge ydeevnen og opløsningen.

KØB GEFORCE RTX

KØB GEFORCE RTX

Computer

Laptop