• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå Til Checkout

NVIDIA Game On

RTX TRIPLE
THREAT

KØB GEFORCE RTX,
OG FÅ OP TIL TRE SPIL

NVIDIA® GeForce RTX giver dig den mest medrivende gaming-oplevelse. Uanset om du står i mudder til knæene i skyttegravene i Battlefield™ V, svæver gennem skyen på en fremmed planet i Anthem eller kæmper for din overlevelse i den barske verden i Metro Exodus.

I en begrænset periode vil du ved et kvalificerende køb af et GeForce RTX 2080 Ti- eller 2080-grafikkort eller en stationær eller bærbar gaming-pc også få både Battlefield V, Anthem og Metro Exodus. Køb et kvalificerende GeForce RTX 2070- eller 2060-grafikkort eller en stationær eller bærbar gaming-pc, og vælg selv blandt disse utrolige titler.

Én kode pr. person.
*Vilkår og betingelser gælder.

KØB GEFORCE RTX 2080 Ti
ELLER 2080, OG FÅ:

bfv-logo

OG

anthem-logo

OG

metro-logo

KØB GEFORCE RTX 2070  
ELLER 2060, OG FÅ:

bfv-logo

ELLER

anthem-logo

ELLER

metro-logo

BATTLEFIELD V
MED GEFORCE RTX

Raytracing i realtid leverer banebrydende, realistisk grafik til menneskehedens største konflikt. Se det i aktion i vores Battlefield V: Official GeForce RTX-trailer.

ANTHEM
MED GEFORCE RTX

Vær den første til at udforske Anthem, og bliv Freelancer – én af de udvalgte til at bekæmpe kaos – og brug magten fra dit spyd til at opretholde orden.

METRO EXODUS
MED GEFORCE RTX

Lad dig rive med af en brutal og skræmmende postapokalyptisk verden, der vækkes til live med imponerende realisme gennem GeForce RTX og DLSS.

NVIDIA® GeForce RTx™

RTX 2080 + 2080Ti

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

RTX 2070 + 2060

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce RTX og NVIDIA Turing er varemærker og/eller registrerede varemærker, der tilhører NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive firmaer, som de er tilknyttet. REFERENCER TIL BESTEMTE MÆRKER, MODELLER, PRODUCENTER OG/ELLER UDGAVER AF VÅBEN, UDSTYR ELLER KØRETØJER ER KUN FOR HISTORISK NØJAGTIGHED OG UDGØR IKKE STØTTE ELLER ANBEFALING AF VAREMÆRKEEJERE.

© 2019 Electronic Arts Inc. EA, EA-logoet, Anthem, BioWare, BioWare-logoet, DICE-logoet, BATTLEFIELD og BATTLEFIELD V er varemærker tilhørende Elektronisk Arts Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Metro Exodus© 2019 Koch Media GmbH og udgivet af Deep Silver. Udviklet af 4A Games. 4A Games Limited og deres respektive logo er varemærker tilhørende 4A Games Limited. Metro Exodus er inspireret af de internationale bestsellerromaner METRO 2033 og METRO 2035 af Dmitry Glukhovsky. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.