• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Udvalgte Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv
NVIDIA GeForce GTX 1660

16 SUPER-SERIEN

GeForce GTX 1660 Super

GeForce GTX 1660 SUPER er op til 20% hurtigere end den oprindelige GTX 1660 og op til 1,5 gange hurtigere end forrige generations GTX 1060 6 GB. Den er drevet af den prisbelønnede NVIDIA Turing™-arkitektur og ultrahurtig GDDR6-hukommelse og er dermed en kraftkarl til nutidens mest populære spil. Det er tid til at geare op og få fat på SUPER.

Læs Mere

Turing-Shadere

Turing-shadere giver en fantastisk forbedring af ydeevnen til tidens spil, takket være decimal- og heltalsoperationer, der kører side om side i baggrunden, adaptiv skyggeteknologi og en ny samlet hukommelsesarkitektur med dobbelt så stor cache som sin forgænger. Få 1,4 gange større energieffektivitet sammenlignet med forrige generation for en hurtigere, køligere og mere støjsvag spilleoplevelse.

BILLEDFREKVENSEN ER AFGØRENDE

Battle Royale-spil kræver maksimal FPS. Få den konkurrencemæssige fordel, du har brug for, med GeForce.

Nvidia Studio

FRA KONCEPT TIL FÆRDIGGØRELSE.
HURTIGERE.

Skab uden at gå på kompromis. Studio kombinerer NVIDIA GeForce GPU'er med eksklusive NVIDIA Studio-drivere, der er designet til at give et boost til kreative programmer. Lås op for dramatisk ydeevne og pålidelighed – så du kan skabe så hurtigt, som fantasien giver dig idéer.

GeForce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine GeForce-drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience™ kan du det hele. Det er den vigtigste del af dit GeForce-grafikkort.

Nvidia Ansel

Den kraftfulde fototilstand giver dig mulighed for at tage professionelle billeder af dine spil som aldrig før. Nu kan du indfange og dele dine bedste gamingoplevelser med billeder, der har superopløsning, 360-grader, HDR og stereo.

NU KAN DU UDSENDE SOM EN PROFESSIONEL

Det bedste fra begge verdener. GeForce GTX® 1660 SUPER™ har en dedikeret hardwarekoder, der gør det muligt at spille og streame samtidigt med uovertruffen kvalitet. SUPER-grafikkort er optimeret til dine foretrukne apps til streaming for at opnå maksimal ydeevne til din livestream.

KØB NU

Vælg kvalificeret grafikkort når du konfigurerer din computer

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX og NVIDIA Turing er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.