Butikken lukket grundet COVID-19 restriktioner til og med d. 7 februar. Læs mere her.

  • Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Udvalgte Computere
GeForce RTX™ 3060 Ti - THE ULTIMATE PLAY

GEFORCE RTX 3060 TiTHE ULTIMATE PLAY

GeForce® RTX™ 3060 Ti giver dig mulighed for at spille de nyeste spil, takket være styrken fra Ampere: NVIDIAs 2. generation af RTX-arkitektur. Få enorm ydeevne med forbedrede strålesporingskerner og Tensor-kerner, nye multiprocessorer til streaming og lynhurtig G6-hukommelse.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generation
RT-kerner
Dobbelt så høj hastighed

3. generation
Tensor-kerner
Op til dobbelt så høj hastighed

Ny
SM
Dobbelt så høj FP32-hastighed

NVIDIA Ampere-arkitektur

DLSS med AI-acceleration

Maksimal FPS. Maksimal kvalitet. Drevet af AI.

NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) er banebrydende AI-gengivelse, der øger billedhastigheden med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af dedikerede AI-Tensor-processorkerner i GeForce RTX GPUs. Dette giver dig ydeevnekapacitet til at skrue op for indstillinger og opløsninger for at få en utrolig visuel oplevelse. AI-revolutionen er kommet til gaming.

*Optagelse optaget på RTX 2060 ved maksimale indstillinger på 3840x2160.

Kojima Productions Death Stranding

RAY TRACING

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Det simulerer lysets fysiske adfærd for at give selv de mest visuelt krævende spil en imponerende billedgengivelse i realtid.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF
SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencemæssige fordel. Den korteste ventetid. Den hurtigste svartid. Drevet af GPU'er i GeForce RTX 30-serien og NVIDIA® G-SYNC®-gamingskærme. Ram dine mål hurtigere, reager hurtigere og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

TAG DIT KREATIVE ARBEJDE TIL NYE HØJDER
TAG DIT KREATIVE ARBEJDE TIL NYE HØJDER

TAG DIT KREATIVE ARBEJDE TIL NYE HØJDER

Tag dine kreative projekter til det næste niveau med GPU'er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-acceleration i de bedste kreative apps. Understøttes af NVIDIA Studio-platformen af dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Og bygget til at give resultater på rekordtid. Uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller livestreamer med den bedste kodnings- og billedkvalitet, giver GeForce RTX GPU'er dig den ydeevne, du skal bruge til at udføre dit bedste arbejde.

NU KAN DU STREAME SOM EN PROFESSIONEL

NU KAN DU STREAME SOM EN PROFESSIONEL

Stjæl showet med utrolig grafik og glidende livestreaming uden hakken. Næste generations hardwarekodning og -afkodning kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke med udsøgt detaljerigdom. Og det helt nye NVIDIA-program til udsendelser tager dine livestreams til det næste niveau med effektive AI-funktioner til forbedring af lyd- og videokvalitet med effekter som virtuel baggrund, webkamera med auto frame og fjernelse af mikrofonstøj. GPU'er i GeForce RTX 30-serien leverer den ydeevne og billedkvalitet, du skal bruge for at give publikum dit bedste – hver gang.

KØB GEFORCE RTX

Computer

1 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side

1 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side