• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

Kaspersky Total Security 2017

1 år til 3 enheder
749 kr.
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr

1-2 Hverdage

Beskrivelse

Kaspersky Total Security indholder beskyttelse i dit digitale liv i mod internetrusler og fortrolige oplysninger. Du kan bruge dette til MAC, PC og Android enheder.
Den giver desuden ekstra lag af sikkerhed, når du bruger netbank eller handler på internettet.

Det er også vigtigt, at bruge forskellige sikkerhedskoder og her kan Kaspersky Total Security også gemme dine adgangskoder på en sikker måde.
Den giver desuden også en lokal og online backup til dine filer så, hvis det skulle ske at du mistede noget du ikke ville miste, så kan Kaspersky altså hjælpe.

Med dette køb får du Kaspersky Total Security i 1 år og du kan aktivere det på 3 enheder.
Billede
SIKKERHED – Holder familien sikret mod vira, spyware osv.
Din familie er konstant afhængig af deres computere, tablets og telefoner – så du skal beskytte dem mod de allernyeste digitale farer. Vores prisvindende, cloud-baserede sikkerhed hjælper dig med beskyttelse mod infektioner og angreb, blokerer bannere* og spam, holder software opdateret og advarer dig om skadelige websteder – før der klikkes på dem.
PC, MAC OG MOBIL – Én licens beskytter familiens mange enheder
Alle de enheder, din familie bruger, kan bringe jeres sikkerhed i fare – så du er nødt til at sikre dem alle… pc, Mac, iPhone, iPad og Android. Med blot ét produkt – og kun én licens – hjælper vi dig med at beskytte familiens computere og mobile enheder… og du kan låse, finde og slette alt indhold på forsvundne Android-telefoner og -tablets.
Billede
Billede
PERSONLIGE OPLYSNINGER – Beskytter familiens privatliv og personlige oplysninger
Fordi alle familiens enheder er i stand til at lagre en masse følsomme, personlige oplysninger – som kan være værdifulde for kriminelle – skal du være sikker på, at snushaner og phishere ikke kan stjæle fortrolige data. Vi hjælper dig med at beskytte familiens personlige oplysninger, forhindrer overvågning af onlineaktiviteter**, blokerer uautoriseret brug af webkameraer** og beskytter data, når en person i familien opretter forbindelse til et offentligt netværk*. *Fås kun til pc'er. **Fås kun til pc'er og Mac-computere.
PENGE – Føjer ekstra sikkerhed til indkøb på internettet og brug af netbank
Indkøb på internettet og brug af netbank er dagligdags aktiviteter for de fleste familier – men du er nødt til at sikre dig, at ingen i familien bliver snydt af onlinetyve. Vores unikke sikkerhedsteknologi – Safe Money - hjælper din familie med at beskytte deres penge og deres kontooplysninger… for at forebygge tyveri.** **Fås kun til pc'er og Mac-computere
Billede
Billede
BØRN – Beskytter børn mod flere farer... via Kaspersky Safe Kids
Internettet kan være en værdifuld uddannelsesressource for dine børn – og mobile enheder kan gøre oplevelsen sjovere… og hjælpe dig med at holde kontakten med dine børn. Men du er nødt til at beskytte dine børn mod det aktuelt stigende antal farer online og på mobilen. Kaspersky Safe Kids hjælper dig med at finde frem til bedre måder at sikre dine børn på – på pc, Mac, iPhone, iPad og Android-enheder. Med planlægning af brug af enheder, GPS-sikkerhedszoner, meddelelser om mistænkelige aktiviteter og oversigter over, hvad de søger efter, ser og deler… kan du holde forbindelsen med dine børn og beskytte dem.
ADGANGSKODER – Gemmer alle adgangskoder sikkert, så det er hurtigt og nemt at få adgang til dem
Vi ved alle, at brugen af komplekse og unikke adgangskoder – til hver eneste hjemmeside og onlinekonto – bidrager til at holde os sikre… men det kan være en omfattende opgave at huske alle de adgangskoder. Nu er det ikke længere nødvendigt at huske de mange forskellige komplekse adgangskoder til alle websteder og konti, du benytter. Hvert enkelt familiemedlem*** behøver kun at huske deres egen masteradgangskode – og de kan få adgang til alle deres individuelle adgangskoder fra deres pc, Mac, Android-telefon og -tablet, iPhone og iPad.
Billede
Billede
FILER – Sikrer værdifulde filer, billeder, musik og minder
Ingen ønsker at miste uerstattelige filer, billeder og minder… eller at blive udsat for et sikkerhedsbrud, hvis følsomme oplysninger kommer i de forkerte hænder. Vi hjælper din familie med at oprette sikkerhedskopier af alle deres dyrebare billeder, musik og filer. Derudover medvirker datakryptering til at sikre, at fortrolige filer ikke kan læses, hvis kriminelle eller uautoriserede brugere får adgang til dem.* *Fås kun til pc'er.
YDELSE – Får enheder til at blive ved med at yde det, de er beregnet til
Sikkerheden bør ikke sænke hastigheden for familien. Derfor har du brug for en skærpet sikkerhed, der ikke påvirker ydeevnen af familiens computere, tablets og telefoner. Vores beskyttelsesteknologier arbejder "bag kulisserne" – hvilket betyder, at familiens computere og mobile enheder kan hjælpe dem med at holde trit med deres travle hverdag.
Billede
Billede
ENKELHED – Forenkler familiesikkerheden med enkel onlinestyring
Ingen ønsker at spilde tiden med at skulle sætte sig ind i avanceret sikkerhed. Hvis familiens sikkerhedssoftware er vanskelig at konfigurere og vedligeholde, kan den efterlade deres computere og mobile enheder med alvorlige huller i sikkerheden. Vi giver dig en gratis My Kaspersky-konto, som gør det nemt at styre familiens sikkerhed – på tværs af alle deres computere, tablets og telefoner – fra alle steder, hvor de kan komme online. Du kan kontrollere hver enheds sikkerheds- og licensstatus og justere vigtige sikkerhedsindstillinger** – samt få adgang til specialtilbud og downloade gratis Kaspersky Lab-produkter. Min Kaspersky giver dig også nem adgang til teknisk support. **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

Yderligere information

Ekstern beskrivelse (URL) Ikke tilgængelig
Specifications Widget Nej
Mobile product description Nej
Mobile product banner Nej
Product Top Section Nej
Product Series Not applicable
Configuration label Nej
Delivery time Nej
Lagerstatus color Nej
Demo product? Nej
Price Label Nej