• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå Til Checkout

Om SharkGaming

Om Shark Gaming

Hvem er Shark Gaming?


Performance & Support, drevet af eksperter!

Shark Gaming Systems blev stiftet af Mikael Taipalus i 2009 og har lige siden været leverandør af de bedste gaming systemer. Filosofien er at levere det bedste teknologien har at tilbyde kombineret med solid support.

Shark Gaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Også selvom det betyder, at halvdelen af firmaets ansatte mister fokus, når nyt hardware kommer på lager. Men det er også det, der gør, at vi elsker at gå på arbejde hver dag.

Vi producerer nogle af de vildeste systemer på markedet og arbejder konstant på at flytte grænserne for ydelsen til glæde for vores kunder. Vi er drevet af ambitionen om at give kunderne den bedst mulige gaming oplevelse, og noget tyder på, at det er lykkedes. I hvert fald er Shark Gaming gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til en virksomhed med over 20 ansatte og et hovedsæde på 450 kvadratmeter.

Vores team er sammensat af eksperter på hvert deres område. Kreativt og flittigt udvikler vi konstant vores kompetencer og følger trop hver gang, der kommer ny og spændende teknologi på markedet.

"Alle maskiner vi skaber, bliver skabt fordi vi vil udfordre din verden inden for PC gaming. Vi laver det vi gør fordi vi har mod til at tænke nyt og anderledes, vi ændrer ønsker og behov ved at skabe produkter i et nyt og smukt design. Med brugervenlige systemer i den højeste performance der kan tilbydes, skaber vi verdens bedste gaming maskiner" Daniel Gerhardt, Adm. Direktør


Vision - "Din førende Gaming partner"

Vores vision er at tilbyde den ultimative Gaming oplevelse - gennem dedikerede og udvalgte Gaming produkter, der er baseret på et stærk koncept- og et unikt design.

I en synergi mellem vores store viden indenfor kernekompetencen Gaming produkter og med sloganet "Maximize Your Potential" stræber vi efter at skabe et unikt produkt og en unik og innovativ oplevelse der vil forbedre gamerens sande potentiale inden for Gaming, og hermed øge gamerens totale spil-oplevelse og individuelle præstations niveau.


Mission - "Vi ønsker at blive din foretrukne leverandør af Gaming systemer i Norden"

Shark Gaming er et brand der hører til blandt alle Nordens gamere og vi skal derfor tilbyde vores produkter og services til alle gamere i Norden.

Vi ønsker at blive gamerens bedste ven, ved at stræbe efter højest mulige serviceniveau og brugervenlighed.

Det er Shark Gamings mål at være en fast partner i det nordiske Gaming community - heriblandt LAN parties, Esport, nyheder, Youtubers mm., som alle skal støtte Gaming branchen til glæde for gameren.


Samfundsansvar - Lad os sammen hjælpe alle gamere til en bedre verden

Shark Gaming Systems vil tag et ansvar for det samfund vi lever i, samt være stærke inden for en række områder der er særlig gavnligt for vores nærmeste, herunder:

  • Kost vejledning til gamere.
  • Vejledning inden for disponering af spilletid.
  • Ludomani information.
  • Støtte til udsatte unge.
  • Fokus på Gaming som et værktøj for adfærdsvanskelige unge, der blandt andet har symptomer inden for ADHD, asperger og autisme.
  • Støtte til lokale Gaming arrangementer / lokal Esport.

Vores Partnere


Shark Gaming er en af de mest innovative og succesfulde systembyggere i gaming computer branchen. Ved hjælp af de bedste komponenter kan du tilpasse din pc, inden den samles af vores udvalgte ekspert gaming pc byggere. Du får stadig samme muligheder, som hvis du selv byggede. Vi gør bare arbejdet for dig.

Med flere end 50.000 tilfredse kunder og salg for mere end 200 mio kr., kan Shark Gaming kalde sig Danmarks førende Gaming forhandler.


Administration

Billede

Daniel Gerhardt

Adm. Direktør

Daniel er den unge direktør med de mange drømme der aldrig kan blive store nok! Med et smil på læben leder han firmaets mange ansatte og så forsøger han altid at være en del af alt der sker i Shark Gaming.

Billede

Christian Jensen

Økonomichef

Christian har et skarpt øje på vores økonomi, han sætter sit præg i alle afdelinger, hvor han bruges som sparringspartner.

Billede

Sasha Lorentzen

Regnskabsansvarlig

Sasha er vores regnskabsekspert der holder styr på firmaets regnskab og økonomi. Med sine ukrainske og russiske gener har hun mod på alt og siger aldrig nej til en ny opgave. Derudover er vi glade for at have en kvinde gående der kan lufte lidt ud i den mandehørm der oftest er.

Billede

Claus Rønn Valentin

Produktudvikler


Salg

Billede

Ivan Nielsen

Salgsleder og VR-Konsulent

Ivan er vores salgschef der til daglig varetager erhvervssalg og er samtidigt organisator til events og VR-spiludvikling.

Billede

Nick Sander Boas

Key Account Manager & Event Manager

Nick varetager erhvervssalg, organisator til events og samtidigt laver VR-konsultation.


Marketing

Billede

Mikael Taipalus

Markedsføringsansvarlig

Mikael er stifteren af Shark Gaming. Et firma som han startede i sin egen lejlighed tilbage i 2009. I dag har han fokus på at udvikle brandet og konceptet bag Shark Gaming.

Billede

Brian Jørgensen

Grafiker

Brian er den fødte grafiker. Siden starten af 2011, har han med sine unikke evner vist hvordan firmaet kan udtrykke sig grafisk på mange nye måder.

Billede

Peter Eriksson

Multimedie-Animator Elev

Det nyeste led i kæden hos Marketing er Peter Eriksson, han læser til Multimedie-animator via 3D College og er i lære hos os. Peter´s kompetencer er lidt all-around da han har lavet musik i mange år og nu er gået grafikvejen i form af alt fra hjemmesider, reklamer & spil.


Kundeservice

Billede

Dennis Iversen

Kundechef

Dennis er manden der kan gøre en hver kunde glad og tilfreds, med smil og tålmodighed holder han serviceniveauet oppe i et top klasse niveau. Dennis spiller oftest League of Legends med Daniel og han vil helst kun spille Annie mid eller Amumu jungle. Han har desuden 100.000 LP og næsten ingen champions.

Billede

Leander Schønemann

Kundeservice medarbejder

Billede

Eddie Friberg

Kundeservice medarbejder (Sverige)


Reklamation

Billede

Allan Rasmussen

RMA tekniker


Produktion

Billede

Dennis Hylander

Produktionschef

Bliver ofte drillet for at være virkomshedens største n00b in-game, men han har tilgengæld bidraget med et hav af praktiske, og især håndværks-mæssige udfordringer gennem tiden. Han er en altmuligmand med en ekstraordinær stamina, som i samtlige travle perioder hjælper til i virksomhedens andre afdelinger til langt ud på aftenen eller weekenden - ofte adskillige dage i træk.

Billede

Thomas Jerslund

Produktionstekniker

Thomas har speciale i servere og passer derfor perfekt som ansvarlig for installation, test, klargøring og andre afsluttende procedure inden computerne bliver klar til afsendelse/afhentning.

Billede

Rasmus Hansen

Produktionstekniker

Rasmus startede i ganske almindelig praktik hos Shark Gaming, men viste sig hurtigt som en super effektiv systembygger. Han har på ingen måde mistet gnisten for hardware og samler forsat hver eneste PC med samme motivations-niveau som i begyndelsen. Han er også kendt for at skifte spil-titler som underbukser - der findes med andre ord ikke et PC-spil som han ikke har prøvet.

Billede

Rasmus Viking Andersen

Produktionstekniker

Rasmus arbejder i produktionen, han arbejder bedst iført hans hættetrøje i totalt mørklagte rum. Han er en super effektiv systembygger, og har en del erfaring efterhånden.

Billede

Filip Bregnhøj

Produktionstekniker


Se hele vores sortiment af gaming computere:

Stationære: Klik her
Bærbare: Klik her