Sharkpedia: Spil

5 vare(r)

Sorteret: Faldende
pr. side
  • 06/10/2021 14.24
  • Anders Hein Jessen

I de seneste år har kunstig intelligens besejret verdens bedste gamere. I den forbindelse dykker vi ned i dens rolle i gaming - med fokus på Dota 2.
Hvad er kunstig intelligens, og hvor langt er der egentlig fra digitale assistenter som Siri og Alexa til tidsrejsende dræberrobotter med titaniumskeletter?

Læs mere
  • 22/07/2021 10.00
  • Christian Mogensen

Resident Evil Always like this

Et af de bedste spil jeg nogensinde har spillet for første gang - igen - er Resident Evil 2 Remake. De 10 timers Full HD zombie-smadder reddede egenhændigt mit mentale helbred igennem den pseudo-apokalyptiske nationale nedlukning, som var forårsaget af COVID-19 pandemien. Resident Evil 2.

I denne artikel gennemgår jeg 5 andre legendariske spil, der godt kunne bruge en remake.

Læs mere
  • 19/04/2021 10.47
  • Christian Mogensen

Soldier of Furtune PC coverbillede

”Årh hvad! Man kan skyde benet af ham!!!” var i et par korte uger i år 2000 sloganet for stort set alle nørdehjørner af skolegårde i Danmark. Spillet Soldier of Fortune var lige på trapperne, og al marketing, der skulle fungere som tilløb til det orgie af tvangs-separerede lemmer og pandelapper, der snart ramte hylderne, fokuserede på, hvor meget man kunne skyde ben og arme af modstanderne. Heldigvis gemte den blodige milepæl i spilhistorien også på en overraskende solid multiplayer-del og desværre en halvhjertet kampagne. Men hey, man kunne skyde benene af fjenderne og fik bonuspoint for at matche ens egne patroner og håndgranater med deres kranier. Hvordan kunne en hel årgang af prepubertære gamingnørder ikke elske den præmis? Jeg husker stadig reklameplakaterne, hvor de 26 forskellige ”gore-zones” på fjenderne og hoben af våben, man kunne skyde på dem med, var hovedattraktionerne. Selvfølgelig var det allerførste, som alle spillere skulle prøve, naturligvis om man kunne skyde fjenderne i testiklerne, og selvfølgelig kunne man det. Sejt!

Læs mere
  • 19/03/2021 15.20
  • Mathias Manders-Gløet

HajLights

Læs mere
  • 19/03/2021 13.39
  • Mathias Manders-Gløet

nioh

Lige siden jeg gennemførte Nioh for lidt over tre år siden, har jeg set frem til Nioh 2. Begge spil foregår hovedsageligt i Japan i middelalderen, hvor krigsherrer bruger de magiske sten ‘’Amrita’’ til at bekæmpe hinanden og dæmoner kaldet ‘’Yokai’’. Med et bredt udvalg af våben og diverse evner (magi og ninja-tricks) skal du kæmpe dig igennem horder af samuraier, ninjaer, soldater og et hav af forskellige Yokai.
I Nioh 2 er man en shiftling - halvt menneske, halv Yokai. Spillet starter med, at man får en hemmelig besked om at mødes under et kirsebærtræ i en lille landsby. Man sætter afsted og møder til sidst Tokichiro, som har ambitiøse planer og har brug for ens hjælp til at opnå dem!

Læs mere

5 vare(r)

Sorteret: Faldende
pr. side