• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

DESIGN DIN HAJ 

Når du køber en stationær PC hos Shark Gaming, kan du vælge at få trykket dit eget grafik på siden af din nye computer.

Design Din Haj

STANDARD & CUSTOM DESIGNS

Design Din Haj

DIT EGET GAMERTAG

SÅDAN GØR DU

1  Vælg "Dit print" under "Custom print" i konfigurationen på den ønskede computer.

2  Når din ordre er gået igennem sender du en mail til print@sharkgaming.dk hvor du inkluderer dit ordre nr. samt selve printfilen, som vi skal printe på din computer.

Som udgangspunkt placerer vi altid print i midten af den kabinetside som der printes på. Skulle du have have nogen præferencer til hvordan det ellers bør placeres, bedes du uddybe dette i samme mail og gerne være så specifik som mulig.

Husk at læse "Krav til print".

KRAV TIL PRINT

Det tilsendte print skal være en af følgende filformater: JPG, PNG, EPS, PDF, SVG, AI

For at opnå bedste resultat skal printfilen gerne være i vektorformat (EPS, PDF, SVG, AI). I tilfælde af at JPG, PNG eller anden filformat tilsendt er i lav opløsning/kvalitet, kan vi ikke garantere et 100% skarpt printresultat.

Kvaliteten på printet afhænger af opløsningen på printfilen. Vedhæfter du en printfil som ikke er vektorformat, dvs. JPG eller PNG etc., skal opløsningen på billedet være så højt som muligt. Er opløsningen for lav risikerer du at printet vil stå uskarpt/grynet.

Vi gør opmærksom på at printfiler i formatet PNG, som indeholder en gradient/fade i designet der går fra farve til transparent/gennemsigtig, vil få tilføjet en baggrundsfarve. Denne baggrundsfarve vil blive lagt under hele printet.

UNIK COMPUTER

Som noget helt nyt kan vi i Shark Gaming nu tilbyde print på vores gaming computere.

Vores vision er at tilbyde den ultimative gaming oplevelse - gennem dedikerede og udvalgte gaming produkter, der er baseret på et stærk koncept- og et unikt design.

DISCLAIMER

Shark Gaming forbeholder sig retten til at afvise ethvert print. Dette kan inkludere print der kan virke stødende eller på anden måde diskriminerende. Vi fratager os alt ansvar fra grafisk materiale som kan indeholde ophavsrettigheder.

Ved bestilling af et unikt skræddersyet design print til din ordre, mister du din ret til at returnere produktet, designet er printet på.

GAMERTAG

1  Vælg den ønskede skrifttype under "Gamertag" i konfigurationen på den ønskede computer.

2  Husk at udfylde tekstfeltet med dit gamertag i bunden af konfigurationen, på den gældende computer.

Som udgangspunkt placerer vi altid gamertag-print i venstre top på kabinetsiden.

Du kan vælge skrifttyper inspireret fra Counter-Strike, League of Legends, Fortnite, Minecraft, GTA, World of Warcraft og StarCraft.