SSD Harddiske / HDD

Ved at investere i enten en HDD eller SSD harddisk opnår du mere plads til din computer – til videoer, musik, spil mv. Find modeller der både fungerer som en intern og ekstern harddisk. Vi sælger bl.a. SSD’er - den perfekte harddisk til den erfarne gamer.

Forskellen på en HDD og SSD harddisk

HDD (Hard Disk Drive) er en drev-type, som anbefales til lagerdisk, hvis du ønsker at gemme mange TB-data. HDD er det som vi kender som den helt traditionelle harddisk, som fungerer allerbedst hvis du kører enkelte individuelle filer. Den er perfekt til backup af dine fotoalbummer og ting, du gerne vil gemme længe.

SSD (Solid State Drive) er den til ivrige computerbruger som ikke ønsker at gå ned på en hurtig hastighed, stor kapacitet og ikke mindst en stabilitet, som er til at stole på. SSD harddisk er en nyere form for harddisk end HDD er, og den lagrer kun data i digital form. Man kan sammenligne dens teknologi med USB-nøgler og hukommelseskort. Effektiviteten er høj ved en SSD, som kan håndtere mange filer på én gang.

Ofte har nogle computere begge harddiske installeret, hvor de tunge programmer og selve styreprogrammet ligger på SSD’en, og de lettere file såsom videoer, musik og lignende er at finde på HDD’en.

Skal jeg vælge SSD eller HDD?

Det kommer meget an på dit behov. Bruger du ofte computeren og roder rundt med flere filer på én gang – så burde du uden tvivl vælge en SSD harddisk. Hvis du skal bruge pladsen til filer såsom billeder og lignende, der ikke nødvendigvis kræver mange GB, vil en HDD være tilstrækkelig. Hvis du har svært ved at vælge, så er her nogle tips:

Hvis du går efter prisen, vil du opleve at HDD’en er billigere frem for SSD’en.
Hastigheden på en SSD er hurtigere end på en HDD. Du vil allerede opleve denne hastighedsforskel, når du trykker på ’send-knappen’ og starter computeren, og når du åbner programmer og overfører filer.
HDD har også en tendens til at larme mere hvorimod SSD ingen støj giver fra sig.

Hvis du skal du gå all-in bør du også investere i et godt grafikkort, som giver dig en ultimativ spiloplevelse.

Find både en Samsung SSD og Kingston SSD

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af en række forskellige harddiske, der hitter på markedet lige nu.

Nogle af de populære i sortimentet er Samsungs SSD produkter, som har en kapacitet fra 250 GB til 1 TB, eller en Kingston SSD, der også har kapacitet helt op til 1 TB.

Du vil uden tvivl finde en harddisk, som passer lige præcis ind i dine behov og ønsker her hos Shark Gaming. Ellers er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi guider dig gerne til at finde den perfekte HDD eller SSD harddisk.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00

SSD Harddiske / HDD FAQ Oftest stillede spørgsmål