Gaming headset

Et par høretelefoner fra SharkGaming sikrer dig krystalklar lyd af højeste kvalitet i kampens kaos, og et godt gaming headset kan redde dit liv, når en fjende nærmer sig! Hør hver en lille lyddetalje med 7.1 Surround og bestem selv om dit gamer headset skal være udstyret med mikrofon og/eller være trådløst.

De bedste gaming headsets

SharkGamings udvalg af headsets er altid udviklet i den bedste kvalitet, hvad end det er med kabel eller er et trådløst gaming headset. Hos SharkGaming har vi forskellige serier af gamer headsets, der passer til dine behov. Et gaming headset sikrer god lydkvalitet, når du spiller på computeren. Du bliver ikke forstyrret af dine omgivelser, og du kan høre alle detaljer med 7.1 Surround Sound. Nyd den fantastiske lyd inde i de komfortable ørekopper, der også sikrer, at du aldrig bliver varm og svedig under de intense gamingsessioner. Headsets til gaming kan fås både med og uden udtrækkelig mikrofon. Vælger du gamer høretelefoner med mikrofon, er du sikret, at din stemme er det eneste, der opsamles og høres klart til dine medspillere, hvilket er en en stor fordel, når du er i kamp.

Vores udvalg omfatter bl.a.

  • 40 - 50mm Drivers
  • 7.1 Virtual Surround sound
  • RGB lys
  • USB
  • Trådløs/kablet
  • udtrækkelig/aftagelig mikrofon
  • ChatMix

Gaming headsets til professionelle gamere

Høj komfort er selvsagt en nødvendighed for dedikerede gamere, der bruger timevis på intens gaming - dette krav lever alle vores gaming headsets op til. Lyden er dog det helt store højdepunkt for gaming headsettet. Den bør være klar og nuanceret og gengive fx eksplosioner og skud tydeligt og realistisk. Hertil skal høretelefonerne på en virkelighedstro måde kunne gengive de mere bløde lyde, når du bevæger dig hen over grus eller gennem buskads.

Det er også værd at lægge mærke, til hvor effektive de store ørepuder er til at holde udefrakommende støj ude, så du kan have 100 % fokus på spillet. Som altid går vi i SharkGaming også op i lækkert design og kvalitetskomponenter.

Hjælp til at vælge dit næste gamer headset?

Udbuddet for gamer headsets er enormt, og vi har fuld forståelse for, at det kan virke en smule uoverskueligt at træffe et valg. Vi kan lynhurtigt hjælpe dig med at spore ind på netop dit behov, så du får et par gaming høretelefoner, der matcher dine præcise behov - hverken mere eller mindre.

Et gaming headset er et kritisk redskab, der er uundværligt i en lang række spil, hvis man vil yde sit bedste. Det er også dem, der afgør, hvor intens og autentisk en gamingoplevelse du opnår, da syn og hørelse er gamerens vigtigste sanser.

Du er altid velkommen til at kigge ned i butikken på Naverland 6, 2600 Glostrup, hvor vores kompetente gaming eksperter står klar til at rådgive dig. Vi kan også fanges på chatten, på mail kontakt@sharkgaming.dk eller du kan ringe til os og få en headset-snak på tlf. 77 34 27 76.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00