Gaming skærme

Få en højtydende gaming skærm specielt udviklet til formålet og undgå screen tearing. SharkGamings udvalg af skærme er proppet med kvalitetskomponenter og markedets nyeste teknologi, der sikrer dig en hæsblæsende spiloplevelse - med en skærm der lever 100 % op til dine forventninger.

De bedste og nyeste gaming skærme

Find de bedste og nyeste skærme hos SharkGaming. Vores udvalg af skærme er udviklet til gaming og derfor af den bedst mulige kvalitet. Hos SharkGaming sælger vi skærme fra ASUS og BenQ samt fra vores egen kollektion. Nogle af skærmene kan fås med 4k-opløsning og med refresh rate fra 144Hz til 240Hz. Med lynhurtig responstid og opdateringsfrekvens er du sikret en ultraflydende videooplevelse. Alle vores skærme har indgange til DisplayPort, HDMI og minijacks. Således kan du tilslutte lyd- og optagelsesenheder direkte til skærmen i stedet for til selve computeren. Skærmene har forskellige specifikationer, og du kan læse deres beskrivelser ved at klikke på dem ovenfor.

Hvilken gamer skærm skal du vælge?

Lige meget hvilket niveau du spiller computer på, vil en dedikeret gamer skærm gøre en kæmpemæssig forskel for din spiloplevelse. Det kan være afgørende med en lynhurtig responstid, så du ikke mister dyrebare milisekunder. Din PC-skærms specifikationer er mere og mindre relevante i forskellige sammenhæng - afhængig af hvilke(t) spil, du spiller. Man kan ikke gå galt i byen med en kvalitetsskærm, der bare leverer varen hver gang.

Vores udvalg omfatter bl.a.:

  • ASUS gaming skærme
  • BenQ gaming skærme
  • Højdejusterbar stand
  • 24” - 27“ skærmstørrelser
  • Curved og flat

Vi tilbyder også vores helt egne SharkGaming skærme i højeste kvalitet. Få mere information om de forskellige produkter ved at klikke på billederne ovenfor.

Nedenfor går vi lidt i dybden med paneltyper og opdateringsfrekvens (også kaldet refresh rate og opdateringshastighed). Det vil forhåbentlig hjælpe dig til at identificere og afgrænse dine behov for din næste skærm. Husk på at jo større din skærm er, jo mere kræver det af dit grafikkort. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om noget.

144 Hz gaming skærme

Opdateringshastigheden skrives oftests blot som Hz (Hertz) og er et vigtigt parameter, der fortæller, hvor mange billeder skærmen er i stand til at vise i sekundet. En gamer skærms opdateringshastighed er derfor af afgørende betydning, hvorfor også kun de færreste gamere kan nøjes med mindre end 144 Hz. Til sammenligning viser en standard computerskærm 60 billeder i sekundet, hvilket er rigeligt til almindeligt kontorarbejde, surfing på nettet og lignende, men til spil med gennemført grafik og masser af bevægelse er det ikke tilstrækkeligt for en flydende spiloplevelse.

En skærm uden nok Hz til at trække grafikken kan resultere i enhver gamers mareridt: “screen tearing”. Her “flækker” billedet på midten eller giver sløret grafik. Med en 144 Hz gaming skærm fra SharkGaming er du sikret en skærm, der kan trække alle spil.

240 Hz gaming skærme

Er du mere kræsen, når det kommer til ny teknologi, og vil du spille dine spil i den højest mulige kvalitet, så er en 240 Hz skærm vejen frem. 144 Hz har i mange år sat standarden, men nu er det muligt at få de noget vildere 240 Hz skærme til fornuftige penge. Snart sættes en 300 Hz på markedet, som vil overhale 240 Hz skærmen yderligere, men det vil stort set være umuligt at drage nytte af den ekstra hastighed, så du kan roligt købe en 240 Hz skærm - også selvom du spiller professionelt.

Paneltyper

Alle vores skærme er LCD (Liquid-crystal display). Paneltyperne for denne slags skærm kan opdeles i en række underkategorier, hvoraf vi forhandler de tre mest populære, når det kommer til gaming: TN, VA og IPS (Twisted Nematic, Vertical Alignment og In-Plane Switching). De forskellige paneltypers styrker beskrives her:

  • TN: Høj opdateringsfrekvens og lav responstid
  • VA: Bedst til kontrast, særligt blandt mørke farver
  • IPS: Flest farver, skarpt billede fra skæve vinkler

Man kan ikke bare sige, at den ene paneltype er bedre end den anden. I meget grove træk er TN bedst til hurtige spil med meget bevægelse, IPS er bedst til flotte, grafisk krævende spil, og VA er en mellemting af de to. Med det sagt kan man finde alle tre typer i meget varierende kvalitet og prisklasser - og der bliver konstant udviklet på at forbedre alle tre typer. Tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge den rigtige skærm til dine behov. Vi er engagerede gaming nørder helt ud til fingerspidserne.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00