Butikken lukket grundet COVID-19 restriktioner til og med d. 7 februar. Læs mere her.

  • Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Udvalgte Computere

Grafikkort

Vil du konkurrere med PewDiePie? Så skal du have et gamer grafikkort, der aldrig dropper frames! Hos Shark Gaming har vi et bredt udvalg af grafikkort - uanset om du ønsker det bedste grafikkort til prisen eller et top grafikkort.

5 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side

5 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side

Gaming grafikkort - intro

Hvad er et grafikkort egentlig? Det går vi kort igennem her, for at hjælpe dig med senere at kunne vælge det rigtige for dig. Et grafikkort har en kerne der består af en GPU (Graphic Processing Unit). Alt efter hvor kraftfuld den er, kræves der forskellige niveauer af avanceret afkøling hertil. Et grafikkort har også en videohukommelse i form af ram (VRAM), der kan fås i forskellige hastigheder. mængden af videohukommelse (VRAM) udgør den samlede mængde af data som GPU’en kan arbejde med ad gangen. Et spil/program varierer meget i kravene til videohukommelsen, men desto højere opløsning man som gamer ønsker at spille i, desto mere videohukommelse kræves der. I dag er det typisk 4-8 GB GDDR 4-6 RAM, der er standarden ved gaming grafikkort.

Hvilket grafikkort skal jeg vælge?

De forskellige grafikkort, hvadenten det er Nvidia Geforce eller AMD Radeon fås i adskillige varianter og størrelser. Nogle med én blæser, andre med to eller tre, og nogle er lavet til vandkøling. De fås også med forskellige mængder af ram og nogle er overclocket fra fabrikken. Det gør, at prisen kan variere voldsomt! Det er derfor vigtigt du tænker over dit behov, inden du smider mange penge afsted efter et grafikkort der er overkill til dit forbrug.

Hvis du allerede har investeret i et kabinet og blot opgraderer dit grafikkort, er det væsentligt lige at sikre sig, at størrelsen på grafikkortet passer til dit kabinet. Det samme gør sig gældende, hvis du allerede har en strømforsyning/PSU og blot ønsker nyt grafikkort. Så er det vigtigt at have nok PSU-kraft ved opgradering, da grafikkortet ofte er den komponent i computeren som bruger mest strøm. Så hjælper det ikke at have købt et af de bedste grafikkort på markedet fra Nvidia Geforce eller AMD Radeon, hvis computeren alligevel fryser eller går ned jævnligt.

SLI og Crossfire

Er du en gamer der har behov for ekstrem ydelse, eller synes du bare det er for blæret med den heftigste hardware på markedet? Så kan du smække to eller flere grafikkort sammen i Nvidias SLI eller AMD Radeons CrossFire. Herved synkroniseres grafikkortene for dobbelt op på regnekraft. Det fås ikke vildere! Så kan du opnå tårnhøj opløsning og detaljegrad og samtidigt have vilde framerater (FPS) eller køre med flere skærme samtidigt.

Er vi oppe og snakke SLI og Crossfire, er vi i high end enden inden for gaming grafikkort. Her kan du også finde et vandkølet grafikkort, hvor du kan overclocke det og stadig have en fornuftig temperatur. Nogle køber også et vandkølet grafikkort blot for lir, men de ligger i den dyre ende, skulle du have ønske om sådan et. Det kan dog give god mening for en hel del gamere, for udover god køleevne, ser det bare ekstremt liret ud med plexiglas eller åbent kabinet - særligt med LED-gejl til det!

Vores gamer grafikkort

Hos Shark Gaming kan du finde de bedste gamer grafikkort! Her på siden finder du både de kraftfulde Nvidia Geforce GTX og AMD Radeon XT serier. Skal du have et grafikkort til gaming, kan du finde det hos os, uanset dit budget eller hvor seriøs en gamer du er.

Grafikkort til hverdagsgameren

I den billigere ende kan du finde enten Nvidia grafikkort eller AMD grafikkort, der er gode til skolebrug og til let/standard gaming såsom CS Go og Fortnite på lav til middel detaljegrad. Her kan fx et Geforce GTX 1650 levere rigelig regnekraft til at dække dit behov.

Grafikkort til den seriøse gamer

Ønsker du derimod at spille de mest krævende spil i native 4K opløsning, høj FPS (framerate) og med max detaljegrad, anbefaler vi derimod at du går op i et af vores high end grafikkort til gaming. Her vil et grafikkort med 6GB ram som fx Geforce GTX 1660 i en overclocked version eller Radeon XT 5600 kunne være det rette for dig.

Alle vores gamer grafikkort er udstyret med lynhurtige GDDR6-ram, så uanset prisniveau, er du garanteret at få et grafikkort med en solid ydelse til gaming hos os.

Gaming grafikkort fra topmærkerne

Her på siden har vi Geforce GTX eller Radeon XT grafikkort fra følgende producenter:

  • Asus
  • MSI
  • Gigabyte
  • Coolermaster

Hvis du køber en færdigbygget gaming PC fra Shark Gaming, kan du finde et hav af andre alternativer af gamer grafikkort i alle prisniveauer (også til SLI og Crossfire) end her på siden, skulle du have et særligt ét, du har udset dig. Uanset om du er på udkig efter et Nvidia grafikkort eller AMD grafikkort, har vi et kæmpe udvalg under byg selv siderne. Her kan du bl.a. også få indgraveret dit gamer tag i kabinettet og generelt customize din gamer PC præcis som du ønsker den.

NB: Har du i forvejen et Nvidia RTX grafikkort, der er NVlink SLI ready, kan du også her på siden finde 4 ports bridges, så du kan gå fra et single til et SLI grafikkort (dobbelt). Så får du den absolut mest crazy fremtidssikrede ydelse fra et gamer grafikkort, du kan forestille dig. Pep det op med vandkøling og nogle LED-katoder i dit kabinet, og du vil være garanteret street respect ved ethvert LAN-party!

Åbningstider

Butikken holder lukket frem til og med d. 7. februar grundet de nye COVID-19 restriktioner, men bare rolig, vi er stadig i fuld gang med at bygge PC'er.

Butikken åbner derfor igen d. 8. februar 2021 - medmindre der kommer yderligere restriktioner.
Husk at vi har rykket adresse til Naverland 6, 2600 Glostrup :)

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Fredag:
09:30-13:00

Telefon

Ring til os på 77342776 - vores kundesupport sidder klar.

Mandag - Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30