Sharkpedia

1 til 10 af 17

Sorteret: Faldende
pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 • 14/07/2021 14.05
 • Anders Hein Jessen

Kære boomer. I dag skal du på besøg i memeologisk have og svømme med hajerne. Sammen dykker vi ned til et undersøisk kaninhul for at afklare betydningen af memes: hvad bruges de egentlig til, og hvor de kommer fra?

Læs mere
 • 15/06/2021 10.26
 • Adam Sund

Når man snakker kompetitiv esport, er det svært at komme uden om Danmark, selvom vi i mange andre henseender er et lille land. Hvad enten det er hold, organisationer eller spillere, så har vi altså en del at være stolte af:

Læs mere
 • 07/06/2021 10.34
 • Adam Sund

North vs Astralis History in the making

Esporten er langt om længe kommet på alles læber. Vi har i Danmark været noget sløvere end vores naboland Sverige, som i mange år har vist esport på større TV-kanaler.
Der skulle et stykke dominerende dansk Counter-Strike succeshistorie til, før de større medier ville dedikere spalteplads og sendetid til en industri, der uden for landets grænser har været kæmpestor i årevis. Men hvor langt skal vi egentlig tilbage? Hvor startede Esporten?
Vi har kigget i historiebøgerne og nedkogt en håndfuld markante nedslagspunkter i esportens historie.

Læs mere
 • 27/05/2021 11.39
 • Adam Sund

  

Før 2009 var mulighederne for at købe skræddersyede gamercomputere meget begrænsede. En dårlig oplevelse af køb af PC i Fona blev dråben, der fik Daniel Gerhardt og Mikael Taipalus til at indse, hvor stort hullet i markedet var. Ønsket om at forbedre muligheden for at købe computere, dedikeret til gamere, blev parret med Mikaels forkærlighed for hajer, specifikt Discovery Channels "Shark Week", og kort tid efter var SharkGaming ved at blive en realitet. Mikael droppede ud fra 1. semester i markedsføringsøkonomi, og sammen med Daniel gik han all-in på drømmen om at bide sig fast i det danske gamermarked.

Læs mere
 • 23/04/2021 16.03
 • Mathias Manders-Gløet

Bomberman på high-end Shark Gaming Computere

Det kan være ret svært at finde de helt gamle konsol spil, altså fra Atari 2600, Sega SG-1000, NES, osv.
Hvis man vil have den ægte oplevelse med retro gaming, kræver det en reel investering. Konsollen samt spil er ikke nødvendigvis billige eller nemme at skaffe - for ikke at nævne de convertere og stik du skal bruge, hvis det skal kobles til din fladskærm. Vi har skrevet et opslag om, hvor og hvordan man kan finde gamle spil.

Læs mere
 • 20/04/2021 12.10
 • Mathias Manders-Gløet

Gammel computer sat imod en ny Shark Gaming Computer

I denne blogpost tager vi fat i emnet casemodding. Du undrer dig måske over, hvorfor vi så gør det, når dit hardware jo ikke får et performance-boost af det, og derfor i princippet kan være ligegyldigt for selve spiloplevelsen på skærmen.

Alligevel tager vi et dyk ned i emnet, fordi vi her hos SharkGaming er ellevilde med et liret gamer setup - og så har casemodding faktisk været et must for hardcore gamere i flere årtier. Vi tager dig med på rejsen fra de glade halvfemsere og frem til i dag, og forhåbentlig vil vores passion og kærlighed for casemodding smitte af på dig, hvis du da ikke allerede i forvejen er blevet hooked på at have lækker RGB-hardware og udstyr til din PC.

Læs mere
 • 19/04/2021 15.52
 • Christian Mogensen

Glorious PC master race med figur

Uanset om du er til Fortnite eller Call of Duty, League of Legends eller DoTA, eller har fundet en digital nyforelskelse i Valheim, så er det sjovere at spille på et setup, hvor det hele fungerer, ingenting lagger, og hvor der er plads til mere end bare 7-kabale på harddisken. Når du først har slagtet bankkontoen eller investeret fødselsdagspengene, er du kun lige begyndt på den lange rejse, det kan være at finde den helt rigtige gamer PC. For nogen er det et puslespil af løsdele, og for andre er det et pakketilbud - men der kan være meget at vinde ved at vide, hvad de forskellige dele og stumper egentlig gør. I denne artikel dykker vi ned i, hvor man kan investere sine surt tjente skillinger og få flest FPS for dem.

Læs mere
 • 19/04/2021 11.30
 • Mathias Manders-Gløet

Maximize your potential - Everywhere

Vi har lavet en video om alle de steder, man kan game, når man har en bærbar computer.
Vores nye 6. gen bærbare med op til 300Hz skærme, Nvidia Geforce RTX 3060/70/80, 10/11th gen Intel processorer og op til 32GB ram har max performance, lige meget hvor du gamer henne. Tjek dem ud her!

 • 19/04/2021 10.47
 • Christian Mogensen

Soldier of Furtune PC coverbillede

”Årh hvad! Man kan skyde benet af ham!!!” var i et par korte uger i år 2000 sloganet for stort set alle nørdehjørner af skolegårde i Danmark. Spillet Soldier of Fortune var lige på trapperne, og al marketing, der skulle fungere som tilløb til det orgie af tvangs-separerede lemmer og pandelapper, der snart ramte hylderne, fokuserede på, hvor meget man kunne skyde ben og arme af modstanderne. Heldigvis gemte den blodige milepæl i spilhistorien også på en overraskende solid multiplayer-del og desværre en halvhjertet kampagne. Men hey, man kunne skyde benene af fjenderne og fik bonuspoint for at matche ens egne patroner og håndgranater med deres kranier. Hvordan kunne en hel årgang af prepubertære gamingnørder ikke elske den præmis? Jeg husker stadig reklameplakaterne, hvor de 26 forskellige ”gore-zones” på fjenderne og hoben af våben, man kunne skyde på dem med, var hovedattraktionerne. Selvfølgelig var det allerførste, som alle spillere skulle prøve, naturligvis om man kunne skyde fjenderne i testiklerne, og selvfølgelig kunne man det. Sejt!

Læs mere
 • 12/04/2021 14.05
 • Christian Mogensen

Bærbare vs PC

Der er få øjeblikke, der definerer en gamer og dennes karakter og personlighed. Charizard, Squirtle eller Bulbasaur? Yennefer eller Triss? Alliance eller Horde? Bærbar eller stationær? De fleste af de helt store spørgsmål har et soleklart, rigtigt svar (Squirtle, Triss, Alliance - don’t @ me), men for borgerkrigen i PC Master Race-land er opgøret mellem batterislugerne og de vandkølede monstre langt fra færdigt endnu.

Læs mere

1 til 10 af 17

Sorteret: Faldende
pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2