Sharkpedia Gaming Blog

Guide: Gamerstol

Guide: Gamer stol

Er du på udkig efter en gamer stol, men er du i tvivl om, hvad du skal se efter?

Med denne guide til den rigtige gamer stol giver vi dig en hurtig indføring i, hvad der er vigtigst at have for øje, når du skal til at investere i en ny stol til dit gamer-gear.

Læs mere

The Merge og faldende GPU priser

The Merge

Crypto-netværket Ethereum har for nyligt gennemgået den længeventede begivenhed The Merge, og det har gjort crypto-mining uprofitabelt for rigtigt mange minere. Hvordan vil det påvirke GPU-priser?

Læs mere

Ryzen 7000 er på vej

Ryzen 7000

AMD annoncerede i slutningen af august, at fire nye Ryzen desktop CPU’er ankommer i 2022. Læs hvad vi ved om dem på nuværende tidspunkt.

Læs mere

Hvorfor kører RAM ikke altid på max hastighed?

Hvis dine RAM ikke kører på max hastighed, så kan der være flere årsager til det. Læs med herunder, hvor vi gennemgår de mulige forklaringer – og fortæller dig, hvordan du kommer videre.

Læs mere

Faldgruberne ved køb af brugt grafikkort

Brugt grafikkort

Vi er nu endelig nået til et punkt, hvor crypto-mining bliver mindre og mindre profitabelt, så brugte grafikkort bliver solgt i større stil end nogensinde før. Hvis du selv overvejer at købe et brugt grafikkort, så er det en god idé at sætte sig ind i, hvad du skal være opmærksom på.

Læs mere

DDR5 RAM - Hvad er nyt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere end den forrige generation. Har du styr på, hvad de nye RAM har at byde på? Eller hvordan RAM overhovedet fungerer? Læs med og bliv klogere her.

Læs mere

Guide: Hvad er et bundkort?

Guide: Hvad er et bundkort?I denne guide gennemgår vi bundkort. Hvad er bundkortets funktion, hvordan ved man hvilke komponenter, ens bundkort er kompatibelt med, og hvor skal man tilslutte alle de besynderlige ledninger?

I denne guide gennemgår vi bundkort. Hvad er bundkortets funktion, hvordan ved man hvilke komponenter, ens bundkort er kompatibelt med, og hvor skal man tilslutte alle de besynderlige ledninger?

Læs mere

Guide: Gaming headset

Guide: Gaming headsetI denne guide ser vi nærmere på, hvad et headset skal kunne, og hvad de forskellige specifikationer betyder. Vi kigger på mikrofontyper, materialer, komfort, lydkvalitet, true vs. virtual surround sound, åbne vs. lukkede headsets og impedans.

Læs mere