Kurv
Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

Gaming udstyr / gear

Shark Gaming laver gamer gear af højeste kvalitet udviklet specifikt til seriøse gamere med de bedste produkter på markedet. Find alt i gaming udstyr og gaming gear hvad end det er en ny skærm, mus, musemåtte, headset eller en stol. Udvalget af gear er af samme tårnhøje kvalitet som vores computere.

Shark Gaming forhandler det bedste gaming udstyr på markedet

På denne side kan du finde alt til din gamer computer, så du kan finde det tilbehør du mangler til din gaming PC, stationær som bærbar computer. Hvad enten det er en ny gamer skærm, gamer mus, gamer musemåtte, gamer headset eller gamer stol, så har vi produkter af samme høje kvalitet som vores computere. Gamer gear hos Shark Gaming er altid udviklet til at være ligeså godt som din computer, så du er sikret den gode kvalitet, hvis du finder dit tilbehør hos Shark Gaming. Gaming udstyret er ofte udviklet på den måde, at det passer til netop din computer. Du kan søge efter dit computermærke for at finde det udstyr, der er kompatibelt med din gamer computer. Hvis du er i tvivl om din computer er kompatibel med det ønskede gamer udstyr, så kan du altid kontakte en af vores eksperter hos Shark Gaming, der er klar til at guide dig gennem dit næste køb, eller kom forbi vores butik i Herlev nær København.

Stort udvalg af gaming udstyr og gaming gear

Hos Shark Gaming har vi et kæmpe udvalg af gamer udstyr og gamer gear af højeste kvalitet til gode priser. Vores produkter er særligt udviklede til gamere og er de førende produkter på markedet. Vi forhandler blandt andet:

  • Mus
  • Stole
  • Headsets
  • Musemåtter
  • Skærme
  • Tastaturer
  • Merchandise

Vores gamerudstyr fra alle de største mærker på området fås i flere varianter med forskellige designs, specifikationer og funktioner. Vi har også lavet vores helt eget Shark Gaming gear, der er specielt udviklet til gaming med fede features og cool designs. Vi producerer blandt andet også vores eget gear fra “Shark Gaming”, hvor du finder det fedeste udstyr til et gennemført gaming setup.

Gaming udstyr og gaming gear specielt udviklet til vores computere

Alt vores gamingudstyr er nøje udvalgt til at passe til vores computere, så du altid har det optimale set up. Når man gamer, er det rigtig vigtigt med det rette udstyr, så man altid kan levere en toppræstation. Det forkerte gamer udstyr kan både forstyrre og ødelægge dit spil, men det kan også give dig skader. Fx er det vigtigt med en god og behagelig stol, der støtter op om din krop og holdning. Det er fx også vigtigt med den rette mus og det rette tastatur, så du ikke får problemer med håndleddet. Er du i tvivl om, hvilket gaming udstyr, der er det rette til dig, vil vi med glæde hjælpe. Vores eksperter står altid klar til at guide dig gennem dit næste køb, ellers er du velkommen til at komme forbi vores butik i Herlev nær København.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00