Gamer tastaturer

Her finder du professionelle gamer tastaturer til den seriøse gaming-entusiast - kvalitetsprodukter spækket med funktioner og fede features i alle prisklasser. Alle SharkGamings produkter er udelukkende udviklet med det bedste hardware, som sikrer dig den højeste kvalitet på markedet.

Køb det bedste gaming tastatur hos SharkGaming

Her kan du finde gaming keyboards med forskellige specifikationer og funktioner. Alle vores gaming tastaturerne er produceret og udviklet med det bedste hardware, der sikrer en god kvalitet. Tastaturerne er designet til forskellige behov. Du kan finde tastaturer, der er designet til intens gaming samt tastaturer, der passer til et mindre behov. Vores tastaturer kan fås med anti-ghostning og andre smarte funktioner, der giver dig en fordel i kampens hede. Et ægte gamer tastatur skal kunne understøtte din spillestil, og vi har noget for enhver smag. Er du ude efter et mekanisk gaming tastatur, får du hurtige og yderst responsive taster med lang holdbarhed. Man kan aktivere RGB-lys på alle vores tastaturer.

Gamer keyboards fra de store mærker

Et gaming tastatur er ikke bare et tastatur. Du kan vælge mellem et væld af specifikationer og funktioner, så du får et tastatur, der passer perfekt til din spillestil og dine præferencer. Du skal fx tage stilling til, om du ønsker et mekanisk tastatur, udvidede lysindstillinger, et bestemt antal makrotaster, håndledsstøtte m.m. Vi tilbyder gaming keyboards fra forskellige producenter som:

  • Corsair
  • Steelseries
  • Cooler Master

Hos SharkGaming er vi eksperter i udstyr, og derfor har vi naturligvis også udviklet vores eget tastatur: Shark Venator Gaming Tastatur. Det er et mekanisk gaming tastatur i meget høj kvalitet, der er perfekt til den krævende gamer. Tastaturet er baseret på Kailh Red switches, der minder om den populære Cherry MX. Det er et mindre tastatur med lys og lyseffekter, der kan tilpasses den enkelte knap. Derudover kan alle knapperne programmeres individuelt til at udføre unikke handlinger.

Hvilket gaming tastatur skal du vælge?

Der er mange overvejelser at gøre sig, inden man vælger et gaming tastatur. Hos SharkGaming ved vi, hvor individuelt det er, hvilket slags gamer keyboard man foretrækker. Det er også derfor, at vi har et stort udvalg af tastaturer, så der er noget til ethvert behov. Vi forhandler gamer keyboards med forskellige typer switch, med eller uden numpad (kaldet TKL) samt med forskellige antal programmerbare taster. Du kan læse mere om specifikationer og funktioner for de specifikke tastaturer under ved at klikke på dem ovenover. Er du i tvivl om, hvilket gaming tastatur, der er bedst til dig, må du endelig spørge os. Vi kan kontaktes via chatten her på hjemmesiden, på telefon 77 34 27 76, på mail kontakt@sharkgaming.dk, eller du kan besøge vores butik i Glostrup.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00