• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Udvalgte Computere

Gamer tastaturer

Her finder du prof gaming tastaturer til den seriøse gaming-entusiast, som er kvalitetsprodukter spækket med funktioner og fede features i alle prisklasser. Alle Shark Gamings produkter er udelukkende udviklet med kun det bedste hardware som sikrer dig den højeste kvalitet på markedet.

11 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side

11 vare(r)

Sorteret: Stigende
pr. side

Køb det bedste gaming tastatur hos Shark Gaming

Her kan du finde gaming keyboards med forskellige specifikationer og funktioner. Gaming tastaturerne hos Shark Gaming er altid produceret og udviklet med det bedste hardware, der sikre at du køber et godt kvalitets tastatur. Tastaturerne er designet til forskellige behov. Det er muligt at finde tastaturer, der er designet til intens gaming og tastaturer, der passer til et mindre behov. Vores tastaturer kan fås med anti-ghostning og andre smarte funktioner, der giver dig en fordel i kampens hede. Et ægte gamer tastatur skal kunne udtrykke din personlighed, og det kan du opnå med de bedste gamer tastaturer hos Shark Gaming’s. Er du ude efter mekanisk gaming tastatur får du hurtige og yderst repsponsive taster som har en lang holdbarhed. Få RGB lys i dit gamer tastatur for at fuldende gamingoplevelsen!

Gamer keyboard fra de store mærker

Et gaming tastatur er ikke bare et tastatur. Du kan vælge mellem et væld af specifikationer og funktioner, så du får et tastatur der passer perfekt til din spillestil og dine præferencer. Du skal fx tage stilling til, om du ønsker et mekanisk gamer tastatur, et gamer tastatur med lys, antal makro taster, håndledsstøtte m.m. Vi forhandler gaming keyboard fra forskellige producenter som:

  • Gaming tastatur Corsair
  • Gaming tastatur Steelseries
  • Cooler Master tastatur

Hos Shark Gaming er vi eksperter i udstyr, derfor har vi naturligvis også udviklet vores eget tastatur; Shark Venator Gaming Tastatur. Det er et mekanisk gaming tastatur i meget høj kvalitet, der er perfekt til professionelle og krævende gamere. Tastaturet er baseret på Kailh Red Switches, der minder om den populære Cherry MX. Det er et mindre tastatur med lys og lyseffekter, der kan tilpasses den enkelte knap. Derudover kan alle knapperne programmeres individuelt til at udføre unikke handlinger.

Hvilket gaming tastatur skal du vælge?

Der er mange overvejelser at gøre sig, inden man vælger et gaming tastatur. Hos Shark Gaming ved vi, hvor individuelt det er, hvilket slags gamer keyboard man foretrækker. Det er også derfor, at vi har et stort udvalg af tastaturer, så der er noget til ethvert behov. Vi forhandler gamer keyboards med forskellige typer switch, med eller uden numpad samt forskellige antal programmerbare taster. Du kan læse mere om specifikationer og funktioner for de specifikke gamer tastaturer under de enkelte produkter. Er du i tvivl om, hvilket gaming tastatur, der er bedst til dig? Vi står klar til at svare på spørgsmål og kan kontaktes via chatten her på hjemmesiden, på telefon, på mail eller du er velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Herlev.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Fredag:
09:30-13:00

Telefon

Ring til os på 77342776 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30