Ready Set Game

Færdigbyggede PC'er

READY, SET, GAME! 

Uanset ens niveau, er en god PC ikke meget værd, hvis ikke man har mus, tastatur, skærm og noget at afspille - og evt. optage - lyd med. 

Hvis man er ny i sin rejse som gamer og ikke har noget af det nødvendige tilbehør, giver det rigtig god mening at købe en samlet pakke. Nogle gange vil man også bare gerne starte en frisk, hvis ens gaming setup har brug for en ordentlig opdatering, og her er det også lækkert at kunne spare penge at købe en pakkeløsning. 

Vi tilbyder pakker til de forskellige slags gameres behov: Fra nybegynderen der ikke har planer om at streame og ikke har brug for ultra grafik-settings i de nyeste spil eller flere skærme med høj opløsning - til den hårdkogte gamer, der nægter at kompromis, som bare skal have det ypperste hardware. Når du køber en gaming-pakke er du garanteret et godt tilbud med seriøse prisnedsættelser. 

FÆRDIGBYGGEDE COMPUTERE 

De PC'er, vi tilbyder i pakkerne, fås også som enkeltkøb. De er alle sammensat med kompatibilitet i tankerne, du ikke blot er garanteret, at de fungerer, men også at de kører optimalt. 

Man kan ikke ændre hardware disse PC'er gennem vores konfigurator - de er bygget ud fra vores nuværende lagerstatus, hvis ikke man er tilfreds med deres komponenter, henviser vi til vores Max Bite, Shark og Mighty Shark serier, hvor du kan konfigurere hardware efter behov.