Gaming PC guide

Er du i tvivl om hvilken computer du skal vælge og hvor meget de populære spil kræver, så fortvivl ej!

Vi har samlet de mest populære spil og vores anbefalede computere til ethvert budget.

Vælg dit spil
Gaming PC guide

Fortnite

Ønsker du den bedste spiloplevelse i Fortnite, så læs vores guide til hvilken computer du skal vælge. Så bliver du klar til at kæmpe mod 99 andre om sejren i det farverige Fornite univers, hvor der skal skydes, lootes, og kæmpes!

Se computere

CS:GO

Uanset om du er professionel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) gamer eller nybegynder, så har vi en computer som passer til dig, så du kan game et af de mest populære e-Sport spil igennem tiden.

Se computere

Hogwarts Legacy

Ønsker du den bedste spiloplevelse i Hogwarts Legacy, så læs vores guide til hvilken computer du skal vælge. Så bliver du klar til at udforske den åbne verden omkring Hogwarts og bekæmpe farlige væsner og samle magiske genstande

Se computere

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty®: Modern Warfare® II kaster dig ind i en hidtil uset global konflikt, med de ikoniske Operators Task Force 141. Fra små, taktiske infiltrationsoperationer med høj indsats til højt klassificerede missioner, vil du blive udsendt sammen med venner eller alene i en virkelig fordybende oplevelse.

Se computere

Cyberpunk 2077

Ønsker du den bedste spiloplevelse i Cyberpunk 2077, så læs vores guide til hvilken computer du skal vælge. Cyberpunk 2077 er et action-RPG i en åben verden, der foregår i Night Citys megalopolis, hvor du spiller som en cyberpunk-lejesoldat. Tilpas din karakter og spillestil som du vil, mens du påtager dig job, opbygger et omdømme og låser op for opgraderinger. De relationer, du skaber, og de valg, du træffer, vil forme historien og verden omkring dig. Her laves legender. Hvad bliver din?

Se computere

GTA 5

Vi hjælper dig til at vælge den bedste computer til det mega populære GTA 5, hvad enten du vil game story mode eller online.

Se computere

CoD Warzone

Call of Duty®: Warzone har to gamemodes Battle-Royal og Plunder hvor op til 150 spillere kan kæmpe mod hinanden.

Se computere

Minecraft

I Minecraft, som er et af verdens største spilfællesskaber, kan du bygge alt hvad du kan forestille dig - det ultimative spil til at slippe kreativiteten løs, sammen med andre eller alene! Et eventyr hvor du udvinder, bygger og kæmper mod mobs.

Se computere

WoW

Bekend troskab til en af ​​to stridende fraktioner, Alliancen eller Horden, når du træder ind i et Azeroths fyldt med fjender, med en computer som giver dig den optimale spiloplevelse.

Se computere

LoL

League of Legends er et populært computerspil hvor 2 hold med hver 5 spillere, dyster i mod hinanden. Der skal samarbejdes og hver spiller har individuelle roller, som skal bruges til at ødelægge de andres base.

Se computere

Valorant

Valorant er et 5v5 taktisk skydespil, hvor der er ét liv pr. runde og spilles først til 13 series. Du vælger en agent bevæbnet med adaptive, hurtige og dødbringende evner som understøtter dine båden.

Se computere

Battlefield V

I Battlefield V træder du ind i menneskehedens største konflikt, 2. verdenskrig. Med en blanding af ikoniske og nyudviklede multiplayer-spiltyper, kæmper op til 64 spillere mod hinanden. Singleplayer delen byder på opslugende historier.

Se computere

Overwatch 2

Overwatch er et farverigt holdbaseret skyde-spil med en forskellig rollebesætning af magtfulde helte, der hver i sær har egne unikke evner. Opbyg et hold og kæmp i spændende 6-mod-6 kampe mod spillere fra hele verden.

Se computere

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege er et spil med specialiserede agenter, som hver især har egenskaber der med specialudstyr i kampens hede kan tippe udfaldet af de hæsblæsende missioner, til din fordel.

Se computere

Apex Legends

Apex Legends er en Free-to-play*-shooter i Battle Royale-temaet, hvor 60 spillere kastes ud over slagmarken hvor er skal kæmpes for overlevelse indenfor ringen som hele tiden mindskes i størrelse.

Se computere

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds er et multiplayer battle royale spil hvor op til 100 spillere kastes ud over en ø og skal kæmpe til sidste mand. Du kan spille solo, duo eller i hold op til fire spillere.

Se computere

Rocket League

Ønsker du den bedste spiloplevelse i Rocket League, så læs vores guide til hvilken computer du skal vælge.

Se computere