Forlænget returret på køb foretaget mellem d. 25. nov. og d. 23. dec. - returnér indtil d. 15. jan.

Gaming PC guide

Er du i tvivl om hvilken computer du skal vælge og hvor meget de populære spil kræver, så fortvivl ej!

Vi har samlet de mest populære spil og vores anbefalede computere til ethvert budget.

Vælg dit spil
Gaming PC guide
Gaming computere til Fortnite

Fortnite

Ønsker du den bedste spiloplevelse i Fortnite, så læs vores guide til hvilken computer du skal vælge. Så bliver du klar til at kæmpe mod 99 andre om sejren i det farverige Fornite univers, hvor der skal skydes, lootes, og kæmpes!

Se computere
Gaming computere til CS:GO

CS:GO

Uanset om du er professionel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) gamer eller nybegynder, så har vi en computer som passer til dig, så du kan game et af de mest populære e-Sport spil igennem tiden.

Se computere
Gaming computere til CoD MW

CoD MW

Call of Duty®: Modern Warfare®byder på en dramatisk og brutal historie i single player delen, som kun få spil formår, samt et adrenalinfyldt gameplay i multiplayer delen.

Se computere
Gaming computere til GTA 5

GTA 5

Vi hjælper dig til at vælge den bedste computer til det mega populære GTA 5, hvad enten du vil game story mode eller online.

Se computere
Gaming computere til Minecraft

Minecraft

I Minecraft, som er et af verdens største spilfællesskaber, kan du bygge alt hvad du kan forestille dig - det ultimative spil til at slippe kreativiteten løs, sammen med andre eller alene! Et eventyr hvor du udvinder, bygger og kæmper mod mobs.

Se computere
Gaming computere til WoW

WoW

Bekend troskab til en af ​​to stridende fraktioner, Alliancen eller Horden, når du træder ind i et Azeroths fyldt med fjender, med en computer som giver dig den optimale spiloplevelse.

Se computere
Gaming computere til LoL

LoL

League of Legends er et populært computerspil hvor 2 hold med hver 5 spillere, dyster i mod hinanden. Der skal samarbejdes og hver spiller har individuelle roller, som skal bruges til at ødelægge de andres base.

Se computere
Gaming computere til Valorant

Valorant

Valorant er et 5v5 taktisk skydespil, hvor der er ét liv pr. runde og spilles først til 13 series. Du vælger en agent bevæbnet med adaptive, hurtige og dødbringende evner som understøtter dine båden.

Se computere
Gaming computere til Battlefield V

Battlefield V

I Battlefield V træder du ind i menneskehedens største konflikt, 2. verdenskrig. Med en blanding af ikoniske og nyudviklede multiplayer-spiltyper, kæmper op til 64 spillere mod hinanden. Singleplayer delen byder på opslugende historier.

Se computere
Gaming computere til Overwatch

Overwatch

Overwatch er et farverigt holdbaseret skyde-spil med en forskellig rollebesætning af magtfulde helte, der hver i sær har egne unikke evner. Opbyg et hold og kæmp i spændende 6-mod-6 kampe mod spillere fra hele verden.

Se computere
Gaming computere til Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege er et spil med specialiserede agenter, som hver især har egenskaber der med specialudstyr i kampens hede kan tippe udfaldet af de hæsblæsende missioner, til din fordel.

Se computere
Gaming computere til Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends er en Free-to-play*-shooter i Battle Royale-temaet, hvor 60 spillere kastes ud over slagmarken hvor er skal kæmpes for overlevelse indenfor ringen som hele tiden mindskes i størrelse.

Se computere
Gaming computere til PUBG

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds er et multiplayer battle royale spil hvor op til 100 spillere kastes ud over en ø og skal kæmpe til sidste mand. Du kan spille solo, duo eller i hold op til fire spillere.

Se computere
Gaming computere til EFT

EFT

Tarkov er forsejlet af FN og det russiske millitær, forsyningskæderne er ikke eksisterende og kommunikationen med kommandocentralen er nede. Under disse forhold skal hver mand til træffe sine egne beslutninger om hvordan man finder en udvej fra det kaotiske Tarkov.

Se computere
Gaming computere til Destiny 2

Destiny 2

Destiny 2 er en free-to-play online-only multiplayer first-person shooter som er opdelt i spiltyperne PvE, hvor der kæmpes imod computer-styreded modstandere i story missioner og PvP hvor der dystes mod andre spillere.

Se computere
Gaming computere til Dota 2

Dota 2

Spiller verden over går hver dag i kamp som en af over hundrede Dota-helte. I Dota 2 er der altid noget nyt at opdage, uanset om det er din 10. eller 1.000 time. Der kommer regelmæssigt opdateringer, der sikrer en konstant udvikling af spillets gameplay, helte og funktioner.

Se computere
Gaming computere til Path of Exile

Path of Exile

I spillet Path of Exile kæmper du for overlevelse i en fantasy verdens mørke kontinent kaldet Wraeclast - det er et online action rollespil der har fokus på action og din karakter kan tilpasses i høj grad.

Se computere

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77342776 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00