Handelsbetingelser

Shark Gaming Systems A/S

Følgende betingelser omhandler internethandel på SharkGaming.dk.

SharkGaming.dk, samt virksomhedens kunder er til hver en tid underlagt dansk købelov.

Shark Gaming System A/S
Naverland 6
2600 Glostrup
Tlf.: 77 34 27 76
CVR: 34 45 37 80

Vejledning ved online handel

Find den ønskede vare på SharkGaming.dk

 • Klik på ”KØB” / Er varen en specialvare der tilpasses dit behov og ønske, trykkes ”Tilpas og køb” undervarebeskrivelsen.
 • Lav de ønskede tilpasninger ved at trykke på de forskellige specifikationer.
 • Når varen er som du ønsker, indtaster du det ønskede antal samt på ”Læg i kurv” under specifikationslisten.
 • Har du en rabatkode, kan denne indtastes. Der kan også redigeres i antal. Er bestillingen som ønsket, trykkes på ”Gå til bestilling” under totalen.
 • Indtast kundeoplysninger og kontrollér at din bestilling er korrekt inden betaling.
 • Du vil indenfor få minutter modtage en ordrebekræftelse pr. mail.
 • Husk gerne at kontrollere varen for fejl og mangler når den modtages. Vi anbefaler at sende en e-mail kontakt@sharkgaming.dk i tilfælde af uoverensstemmelser

OBS
Leveringstiden varierer på vores pc’er og den specifikke tidshorisont kan findes på produktets side, ved bestillinger efter kl. 13:00 skal der dog altid forventes en ekstra dags levering.

Priser, Betalingsmuligheder og Sikkerhed

Alle angivne priser er opgivet i DKK og er inkl. 25% moms og ekskl. fragt.

Du har mulighed for at betale med:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • Bankoverførsel - (OBS - ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs her hvorfor)

Vi tager ikke kortgebyrer.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er SSL krypterede (Secure Socket Layer). Det er altså kun Nets (tidligere PBS), der kan læse dem. Hverken net butikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Shark Gaming. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ønsker du faktura/Ordre bekræftelse tilsendt (flere gange) send da en mail til kontakt@SharkGaming.dk og efterspørg den. Husk at oplyse ordrenr.

 

ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  


Finansiering:

Ved betaling med finansiering, bortfalder aftalen om finansiering, hvis købet fortrydes.

Forbehold

Emballagekassen til produkter købt hos Shark Gaming anses som oftest at værende en del af produktet. Skulle kunden fortryde købet eller på anden vis have pengene refunderet, kan der være risiko for at blive pålagt et fradrag for værdiforringelse hvis nævnte kasse er bortgået eller efter teknikers vurdering ubrugelig.
Det er en god idé altid at gemme den tilhørende formstøbte pakning, i tilfælde af returnering eller evt. reklamation for at fragte produktet beskyttet bedst muligt.

Gem altid din Windows cd og aktiveringskode, Shark Gaming står ikke til ansvar hvis denne forsvinder.

Shark Gaming er kun ansvarlig for tabet af varen, hvis der er påvist fejl eller mangler på produktet. Shark Gaming er ikke ansvarlig for indirekte tab som følge af mangler, medmindre tabet er forvoldt ved grov uagtsomhed fra Shark Gaming's side, eller andet følger af dansk rets almindelige regler.

Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

Vi opfordrer vores kunder til at tage kopi/backup af samtlige data. Shark Gaming kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Shark Gaming måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Dokumentation og Vejledninger

Hvis der findes produktbeskrivelser eller brugervejledning til varen, følger disse med leverancen fra SharkGaming. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Shark Gaming er denne af vejledende art. Shark Gaming står inde for at varen opfylder kravene til CE-mærkning.

Alle vores ordrer, bliver fotograferet inden udsendelse til kunden, for at kunne dokumentere eventuelle produktionsfejl, leveringsfejl eller senere spørgsmål fra kunderne.

Shark VIP Kundeklub

Som Shark VIP Kundeklubmedlem kan du nyde godt af følgende fordele:

 • Medlemsrabatter på udvalgte varer.
 • Fri fragt.
 • Udvidet garanti og returret.

Den udvidet garanti forlænger garantien med 12 måneder udover de vanlige 24 måneders garanti, til en garantiperiode af 36 måneder i alt og er kun gældende for Shark Gaming stationær PC´er.

Den udvidet returret forlænger returretten fra 14 dage til 30 dage og er gældende fra datoen hvor varen modtages og gælder alle produkter købt hos Shark Gaming Systems A/S.

Det er et krav at man er Shark VIP Kundeklubmedlem for at ovenstående fordele gør sig gældende.
For at være Shark VIP Kundeklubmedlem, skal du have en Shark VIP Kundeklubkonto som oprettes på https://sharkgaming.dk/customer/account/login, samt skal være tilmeldt SharkGamings e-mailliste.

Hvis du på noget tidspunkt i den periode, som gælder fra du har købt PC’er og til den udvidet garanti er gældende (36 måneder i alt), lukker din Kundeklubkonto eller framelder dig e-maillisten, så bortfalder den udvidet garanti. Shark VIP Kundeklubs fordelene er gældende for alle ordre lagt fra datoen 24/6/2021

Reklamation & Garanti

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Som kunde hos Sharkgaming.dk har du ved køb af en vare altid 24 måneders reklamationsret. Der kan i nogle kampagne-tilbud være tilfælde af længere reklamationsret, dette vil du modtage skriftlig dokumentation på ved køb. Reklamationsretten fornyes ved reparationer, dog omfatter dette kun den udskiftede/reparerede del. 

Shark Gaming forbeholder sig retten til at reparere, ombytte, give pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Shark Gaming System A/S
Naverland 6
2600 Glostrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

OBS

En selvforskyldt fejl er ikke defineret som en reparationssag, skulle vi modtage en pc med en sådan fejl, vil kunden blive faktureret for fragtomkostningerne og 699,- pr. påbegyndt tekniker time for udbedring af denne fejl, dette er også gældende for modtagelse af et produkt som ikke er fejlbehæftet.

En reklamation kan blive afvist hvis en tekniker skulle bedømme produktet misvedligeholdt.

Tilbagebetaling for varen sker, indenfor 14 bankdage.

Skulle det ske at produktet ved modtagelse har en tydelig fragtskade opfordre vi til at dette meldes skriftligt til Shark Gaming inden for 24 timer, da dette letter bevisbyrden for at skaden er sket under transporten betydeligt. Bliver en fragtskade meldt for sent, risikerer man at reklamationen bortfalder, og at skulle betale reparationen af denne selv, reklamationsretten vil herefter frafalde og kun de nye ombyttede dele til reparationen vil have 2 års reklamationsret.

SharkGaming.dk betaler ikke for udgifter, som kan forekomme, hvis kunden på eget initiativ iværksætter tiltag for at udbedre manglen, såfremt det ikke er aftalt på forhånd.

Backup af dine data er yderst vigtig da vi både ved returnering- og reparation af varer samt ved installation af nyt hardware, i ALLE tilfælde sletter alt indhold af maskinen/komponenten!

Shark Gaming anbefaler at varen altid sendes tilbage forsvarligt i samme emballage som produktet blev modtaget i.
Haves denne ikke, opfordre vi til at kontakte vores support ang. Anskaffelse af alternativ forsvarlig indpakning.

På alle PC’er og bærbare computere tilbydes 2 års garanti, hvilket indbefatter:

For stationær

 • Ét gratis eftersyn indenfor 3 år: Afstøvning, fejlfinding(uden afhælp), support vha. teamviewer samt hjælp til selvhjælp (formatering mm.)
 • Kunden må selv montere nyt hardware i maskinen uden at miste reklamationsretten, det vil dog til enhver tid være kundens eget ansvar hvis der påføres skade ved montering, i et sådan tilfælde vil reklamationsretten således også frafalde. Dette trods en accept/vejledning fra SharkGaming.dk om egen montering.

For bærbar

 • Ét gratis eftersyn indenfor 3 år: Afstøvning, Total re-installation (hvis Windows partition er gyldig), fejlfinding(uden afhælp), support vha. teamviewer samt hjælp til selvhjælp (formatering mm.)
 • Kunden må selv montere ram og/eller harddisk i maskinen uden at miste reklamationsretten. Det vil dog til enhver tid være kundens eget ansvar hvis der påføres skade ved montering, i et sådan tilfælde vil reklamationsretten således også frafalde. Dette trods en accept/vejledning fra SharkGaming.dk om egen montering.

Batterier

Der gives 2 års reklamationsret på genopladelige batterier såfremt dette skulle have en defekt. Svækket batterilevetid ved almindelig brug bliver ikke betragtet som en fejl, men blot et udtryk for slitage.
For at få dit batteri til at leve længst muligt anbefaler vi følgende:

 • Lad aldrig din bærbare computer være tilsluttet opladeren i længere tid af gangen.
 • Fjern opladeren så snart batteriet er opladt - Bemærk at vores bærbare kræver tilsluttet strømforsyning for fuld udnyttelse i spil.
 • Aflad regelmæssigt batteriet helt inden det oplades igen.
 • Udsæt ikke batteriet for høj varme eller kulde.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@sharkgaming.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ved bestilling af et unikt skræddersyet design print (custom print og gamertag) til din ordre, mister du din ret til at returnere produktet, designet er printet på. Printfilen skal være os i hænde på print@sharkgaming.dk senest 48 timer efter din ordre er gennemført. Har vi ikke modtaget printfilen efter 48 timer, vil vi påbegynde produktionen af computeren uden dit print, i henhold til den angivne produktionstid på computeren. Unikke design prints tilbyder vi i dag under konceptet 'Design Din Haj'. Ved manglende angivelse af Gamertag ved bestilling, benytter vi efternavn angivet på leveringsadressen.

Shark Gaming forbeholder sig retten til at afvise ønsket om fortrydelse af køb, såfremt produktet anses for værende taget ud over normalt brug eller tegn på slid.
Beløbet på en refundering vurderes af en tekniker og bedømmes ud fra produktets tilstand og mængde.
Hasteordre: Vi rykker konfigurationen af din computer forrest i køen. Ved at vælge hasteordre, gives der samtidig samtykke til, at konfiguration af computeren påbegyndes og fortrydelsesretten for ydelsen Hasteordrer ophører, når ydelsen af fuldt udført.

Tilbagebetaling for varen sker i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven, indenfor 14 bankdage.

Ved kundes modtagelse af fysiske modeller af Windows, antivirus, spil-kuponer eller andet software vil returretten af dette frafalde såfremt plomberingen bliver brudt.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, 

Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv., 

som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.  

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

Returnering af Produkt

Ved reklamation, fortrydelse eller anden grund til at returnere et produkt, skal kunde straks kontakte Shark Gaming ved at sende en mail til kontakt@sharkgaming.dk med følgende: Ordrenummer, fejlbeskrivelse/henvendelses grund. Herefter vil kunde modtage en mail med et vedhæftet returlabel og en guide til forsendelsen.

Shark Gaming’s returadresse er som følger:

Shark Gaming Systems A/S
ATT: RMA xx (udskift xx med det RMA nummer du har fået)
Naverland 6
2600 Glostrup

Eller indleveres på ovenstående adresse indenfor vores åbningstider.

Skal en vare sendes retur er det vigtigt at indpakningen er forsvarlig. Hersker der tvivl om hvorvidt en indpakning er forsvarlig bedes kunde tage kontakt til vores support.

Pakkerne sendes retur på eget ansvar og Shark Gaming tager ikke ansvar for fragtskader eller bortgående pakker/breve.

Alle produkter, der modtages fra Shark Gaming indpakket i antistatisk materiale, skal returneres i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af deres reklamation/returret.

Varer der modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter af nødvendig og forsvarlig emballage samt returforsendelse og du vil miste dine reklamation/returret skulle produktet have taget skade under fragten.

Pakker sendt som brevpost sendes på kundens eget ansvar! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller via Brevpakke (da disse KAN bortkomme og derfor ikke har nogen form for sikkerhed).

Særlige forhold ved køb som Erhvervsdrivende

Et køb hvor Firmanavn fremgår som betalingsadresse på faktura defineres som erhvervskøb. Handelsbetingelserne for erhvervsdrivende har følgende ændringer:

 • Der er ingen fortrydelsesret.
 • Der kan tilbydes kreditvurdering.
 • 1 års reklamationsret. 
 • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
 • Shark Gaming forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er lagt. 

Ikke afhentede varer

Hvis du har valgt at få en vare afsendt får du en mail med track and trace så snart ordren forlader Shark Gamings bygning. Skulle det ske at varen bliver returneret til os grundet forkert oplyst adresse eller den ikke er afhentet på posthuset, vil du blive opkrævet at betale for en ny forsendelse. Ønskes varen ikke alligevel vil fragtomkostningen blive fratrukket din kreditering.

Har du valgt afhentning af din ordre i en af Shark Gaming's butikker vil vi som udgangspunkt have din ordre liggende i en måned eller til kundes angivet afhentningsdato. Skulle det ske at ordren er færdiggjort og ønskes annulleret bedes kunde tage kontakt til Shark Gaming's support. Shark Gaming forbeholder sig retten til at annullere bestillingen skulle kunde ikke give nogen melding om afhentning.

Emails

Når du gennemfører en ordre, accepterer du, at vi sender dig optil flere e-mails i forbindelse med håndtering af din ordre. Under bestillingen får du mulighed for at vælge hvorvidt du ønsker at modtage e-mails med tilbud, nye produkter ol.

Vælges modtagelse af nyhedsbrev til. Bliver der MAX sendt 2 e-mails pr måned. Dette kan være tilbud, nyt om konkurrencer på SharkGaming.dk eller bare ny information omkring SharkGaming.dk. Din e-mail adresse videregives ikke til anden part.

Ved Reklamation/fortrydelse af dit køb, kommer der altid mere information om videre proces. Denne information foregår via e-mail.

Forsendelse

Shark Gaming leverer med PostNord. Alle forsendelser kan spores hos PostNord. Leveringspriser er variable og ændres alt efter produkt. Dette beløb pålægges hver ordre.

De fleste leverancer sendes herfra som pakkepost, og du kan derfor med fordel få leveret direkte til din adresse eller evt. til din arbejdsplads. Enkelte leverancer sendes herfra som brevpost, gavekort, hvis ikke andet er angivet.

Leveringstid afhænger af, om den pågældende vare er på lager. Leveringstid på lagervarer efter afsendelse påregnes at være 1-2 dage for tilbehørs produkt, med mindre andet er angivet på siden. Stationære bliver bygget efter kundens ønske, og kan derfor pådrage sig ekstra leveringstid i forhold til overstående, her henviser vi til den angivet leveringsdato på varen.

Varerne leveres med PostNord, og den forventede leveringstid bygger på deres statistikker for levering. 

Efter en vare er blevet afsendt, sender vi en forsendelsesbekræftelse via e-mail til dig. Email’en bliver automatiske genereret og sendt fra os så snart ordren er behandlet og afsendt. Når du har modtaget denne bekræftelse, betyder det, at PostNord har afhentet varen hos os, og at den er på vej til dig, efter tidligere angivet anvisninger. Er varen mod forventning ikke kommet frem efter senest 4 hverdage, kan du kontakte Shark Gaming kundeservice for at igangsætte en efterlysning af varen.

Shark Gaming er ikke erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet en forkert adresse, og dette medfører bortkomst af forsendelsen, det samme gælder for en reparationssag hvor kunde ikke har oplyst om adresse-ændring inden denne sendes retur.

Er en vare i restordre, vil du automatisk modtage opdateringer om leveringstid via e-mail, når vi får nye oplysninger fra producenten, så du har samme oplysninger som os.

Shark Gaming har en anslået leveringstid på 3-7 hverdage fra købstidspunktet, dog kan der opstå situationer, kaldet Force Majeur hvor Shark Gaming ikke kan holdes ansvarlig af forsinkelser. Scenarier som disse kunne eksempelvis være dog ikke begrænset til: krig, brand, oversvømmelser, snestorm, naturkatastrofer.

Persondatasikkerhed og Cookies

SharkGaming.dk behandler altid dine fortrolige data sikkert. Alle indtastede oplysninger i forbindelse med køb benyttes kun til behandling af din ordre.

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, indholdet bliver ikke delt med nogen, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Webshoppens indkøbskurv benytter en cookie til at huske, hvilke varer du har valgt. Cookien tømmes for indhold, når du har gennemført dit køb. Selve online betalingen benytter ikke cookies og ingen af dine betalingsoplysninger gemmes.

For at du kan indgå en online aftale med Shark Gaming, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Shark Gaming Systems A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. (jf. bogføringsloven)

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Shark Gaming sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på sharkgaming.dk er Shark Gaming Systems A/S.

Som registreret hos SharkGaming.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Shark Gaming via e-mail kontakt@sharkgaming.dk.

Ønsker du og få slettet dine oplysninger/data kan dette gøres via e-mail til kontakt@sharkgaming.dk

Uenighed og lovvalg

Alle kontrakter indgås på dansk eller engelsk. Tvister i omhandlende betingelser og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der af følgende retsforhold hører ind under de ordinære domstole.

Afbestilling

Ønsker kunde at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette ske ved at fremsende en e-mail med mærket ”Afbestilling” Her bør bestillingsnavn samt ordrenummer fremgå. Afbestillingen bør ske inden 14.00 hvis kunde skal være sikker på at produktet ikke bliver fremsendt samme dag. Kunde kan også ringe ind til vores support helt frem til 15.00 hvorefter ordren kan nå at blive stoppet.

Copyright

Alt indhold på disse netsider er Shark Gaming eller underleverandører af nævntes ejendom og er beskyttet efter bl.a. ophavsret-, markedsførings- og varemærkelovgivningen. Dette indebærer at varemærker, firmanavn, produktnavn, information om produkter, herunder bl.a. omtale af produkter og vægt, billeder/grafik, design layout og andet indhold på disse netsider under ingen omstændigheder må downloades, kopieres eller benyttes på nogen anden måde uden at der er givet udtrykkeligt tilladelse til dette gennem en skriftlig forhåndssamtykke fra Shark Gaming.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via kontakt@sharkgaming.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende). Kan også udfyldes på sharkgaming.dk/retur

Til:

sharkgaming.dk

Naverland 6
2600 Glostrup

E-mail: kontakt@sharkgaming.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 5.8.2019