• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Udvalgte Computere

Hvem er Shark Gaming?

Performance & Support, drevet af eksperter

Shark Gaming Systems blev stiftet af Mikael Taipalus i 2009 og har lige siden været leverandør af de bedste gaming systemer. Filosofien er at levere det bedste teknologien har at tilbyde kombineret med solid support.

Shark Gaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Også selvom det betyder, at halvdelen af firmaets ansatte mister fokus, når nyt hardware kommer på lager. Men det er også det, der gør, at vi elsker at gå på arbejde hver dag.

Vi producerer nogle af de vildeste systemer på markedet og arbejder konstant på at flytte grænserne for ydelsen til glæde for vores kunder. Vi er drevet af ambitionen om at give kunderne den bedst mulige gaming oplevelse, og noget tyder på, at det er lykkedes. I hvert fald er Shark Gaming gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til en virksomhed med over 20 ansatte og et hovedsæde på 850 kvadratmeter.

Vores team er sammensat af eksperter på hvert deres område. Kreativt og flittigt udvikler vi konstant vores kompetencer og følger trop hver gang, der kommer ny og spændende teknologi på markedet.

"Alle maskiner vi skaber, bliver skabt fordi vi vil udfordre din verden inden for PC gaming. Vi laver det vi gør fordi vi har mod til at tænke nyt og anderledes, vi ændrer ønsker og behov ved at skabe produkter i et nyt og smukt design. Med brugervenlige systemer i den højeste performance der kan tilbydes, skaber vi verdens bedste gaming maskiner"
- Daniel Gerhardt, Adm. Direktør

Vision - "Din førende gaming partner"

Vores vision er at tilbyde den ultimative gaming oplevelse - gennem dedikerede og udvalgte gaming produkter, der er baseret på et stærk koncept- og et unikt design.

I en synergi mellem vores store viden indenfor kernekompetencen gaming produkter og med sloganet "Maximize Your Potential" stræber vi efter at skabe et unikt produkt og en unik og innovativ oplevelse der vil forbedre gamerens sande potentiale inden for gaming, og hermed øge gamerens totale spil-oplevelse og individuelle præstations niveau.

Mission - "Din foretrukne leverandør af gaming systemer i Norden"

Shark Gaming er et brand der hører til blandt alle Nordens gamere og vi skal derfor tilbyde vores produkter og services til alle gamere i Norden.

Vi ønsker at blive gamerens bedste ven, ved at stræbe efter højest mulige serviceniveau og brugervenlighed.

Det er Shark Gamings mål at være en fast partner i det nordiske gaming community - heriblandt LAN parties, esport, nyheder, YouTubers mm., som alle skal støtte gaming branchen til glæde for gameren.

Samfundsansvar - Lad os sammen hjælpe alle gamere til en bedre verden

Shark Gaming Systems vil tage et ansvar for det samfund vi lever i, samt være stærke inden for en række områder der er særlig gavnligt for vores nærmeste, herunder:

  • Kost vejledning til gamere.
  • Vejledning inden for disponering af spilletid.
  • Ludomani information.
  • Støtte til udsatte unge.
  • Fokus på gaming som et værktøj for adfærdsvanskelige unge, der blandt andet har symptomer inden for ADHD, asperger og autisme.
  • Støtte til lokale gaming arrangementer / lokal e-sport.

Vores partnere

Shark Gaming er en af de mest innovative og succesfulde systembyggere i gaming computer branchen.Ved hjælp af de bedste komponenter kan du tilpasse din pc, inden den samles af vores udvalgte ekspert gaming pc byggere. Du får stadig samme muligheder, som hvis du selv byggede. Vi gør bare arbejdet for dig.

Med flere end 50.000 tilfredse kunder og salg for mere end 400 mio kr., kan Shark Gaming kalde sig Danmarks førende gaming forhandler.

Daniel Gerhardt
Adm. Direktør

Daniel er den unge direktør med de mange drømme der aldrig kan blive store nok! Med et smil på læben leder han firmaets mange ansatte og så forsøger han altid at være en del af alt der sker i Shark Gaming.

Christian Jensen
Økonomichef

Christian har et skarpt øje på vores økonomi, han sætter sit præg i alle afdelinger, hvor han bruges som sparringspartner.

Claus Rønn Valentin
Indkøber

Claus står bl.a. for opsætning af computere i vores backendsystemer. Han er med til at fornye vores produktsortiment.

Jan Sereth Larsen
CTO

-

Nick Sander Boas
Butikschef

-

Mads Høegh Persson
Key Account Manager

Mads sidder til daglig med B2B relations og har ansvar inden for salg, co-branding og co-creation.

Frederik Bülow
Marketingschef

-

Mikael Taipalus
Brand Manager

Mikael er stifteren af Shark Gaming. Et firma som han startede i sin egen lejlighed tilbage i 2009. I dag har han fokus på at udvikle brandet og konceptet bag Shark Gaming.

Henrik Westman
Branding Manager

-

Brian Jørgensen
Grafiker

Brian er den fødte grafiker. Siden starten af 2011, har han med sine unikke evner vist hvordan firmaet kan udtrykke sig grafisk på mange nye måder.

Matthew Warren
Administration

-

Katja Eriksen
Kundechef

-

Stefanos Alexandridis
Kundesupport

-

Kevin Johansen
Kundesupport

-

Isak Gustafson
Kundesupport

-

Rafal Stankiewcz
Kundesupport

-

Lukas Klink
Support elev

-

Emil Hemmingsen
Support elev

-

Eduardo Luna
Reklamationstekniker

-

Mathias Hemmingsen
Reklamationstekniker

-

Mikkel Malik
Reklamationstekniker

-

Rasmus Hansen
Produktionschef

Rasmus startede i ganske almindelig praktik hos Shark Gaming, men viste sig hurtigt som en super effektiv systembygger. Han har på ingen måde mistet gnisten for hardware og samler forsat hver eneste PC med samme motivations-niveau som i begyndelsen. Han er også kendt for at skifte spil-titler som underbukser - der findes med andre ord ikke et PC-spil som han ikke har prøvet.

Thomas Jerslund
Produktionstekniker

Thomas har speciale i servere og passer derfor perfekt som ansvarlig for installation, test, klargøring og andre afsluttende procedure inden computerne bliver klar til afsendelse/afhentning.

Filip Bregnhøj
Produktionstekniker

-

Henrik Holm
Produktionstekniker

-

Patrick Borregaard
Produktionstekniker

-

Yining Li
Produktionstekniker

-

Frank Henning Springby
Produktionstekniker

-

Nikolaj Kermann
Produktionstekniker

-

Nikolaj Dyrholm
Produktionstekniker

-

Jonas Bastholm
Produktionstekniker

-

Casper Rafn
Produktionstekniker

-

Casper Rosengaard
Produktionstekniker

-

Rasmus Nielsen
Produktionstekniker

-

Rasmus Viking Andersen
Lager- og Logistikmedarbejder

Rasmus arbejder i produktionen, han arbejder bedst iført hans hættetrøje i totalt mørklagte rum. Han er en super effektiv systembygger, og har en del erfaring efterhånden.

Alexander Mathiesen
Logistikmedarbejder

-