Hvem er SharkGaming?

Performance & Support, drevet af eksperter

SharkGaming Systems blev stiftet af Mikael Taipalus i 2009 og har lige siden været leverandør af de bedste gaming systemer. Filosofien er at levere det bedste teknologien har at tilbyde kombineret med solid support. SharkGaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Også selvom det betyder, at halvdelen af firmaets ansatte mister fokus, når nyt hardware kommer på lager. Men det er også det, der gør, at vi elsker at gå på arbejde hver dag. Vi producerer nogle af de vildeste systemer på markedet og arbejder konstant på at flytte grænserne for ydelsen til glæde for vores kunder. Vi er drevet af ambitionen om at give kunderne den bedst mulige gaming oplevelse, og noget tyder på, at det er lykkedes. I hvert fald er SharkGaming gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til en virksomhed med over 40 ansatte og et hovedsæde på 2000 kvadratmeter. Vores team er sammensat af eksperter på hvert deres område. Kreativt og flittigt udvikler vi konstant vores kompetencer og følger trop hver gang, der kommer ny og spændende teknologi på markedet. "Alle maskiner vi skaber, bliver skabt fordi vi vil udfordre din verden inden for PC gaming. Vi laver det vi gør fordi vi har mod til at tænke nyt og anderledes, vi ændrer ønsker og behov ved at skabe produkter i et nyt og smukt design. Med brugervenlige systemer i den højeste performance der kan tilbydes, skaber vi verdens bedste gaming maskiner"
- Daniel Gerhardt, Adm. Direktør

Vision - "Din førende gaming partner"

Vores vision er at tilbyde den ultimative gaming oplevelse - gennem dedikerede og udvalgte gaming produkter, der er baseret på et stærk koncept- og et unikt design. I en synergi mellem vores store viden indenfor kernekompetencen gaming produkter og med sloganet "Maximize Your Potential" stræber vi efter at skabe et unikt produkt og en unik og innovativ oplevelse der vil forbedre gamerens sande potentiale inden for gaming, og hermed øge gamerens totale spil-oplevelse og individuelle præstations niveau.

Mission - "Din foretrukne leverandør af gaming systemer i Norden"

SharkGaming er et brand der hører til blandt alle Nordens gamere og vi skal derfor tilbyde vores produkter og services til alle gamere i Norden. Vi ønsker at blive gamerens bedste ven, ved at stræbe efter højest mulige serviceniveau og brugervenlighed. Det er SharkGamings mål at være en fast partner i det nordiske gaming community - heriblandt LAN parties, esport, nyheder, YouTubers mm., som alle skal støtte gaming branchen til glæde for gameren.

Samfundsansvar - Lad os sammen hjælpe alle gamere til en bedre verden

SharkGaming Systems vil tage et ansvar for det samfund vi lever i, samt være stærke inden for en række områder der er særlig gavnligt for vores nærmeste, herunder:
  • Støtte til udsatte unge, gemmen skræddersyet praktikforløb.
  • Fokus på gaming som et værktøj for adfærdsvanskelige unge, der blandt andet har symptomer inden for ADHD, asperger og autisme.
  • Støtte til lokale gaming arrangementer / lokal e-sport.

Vores partnere

SharkGaming er en af de mest innovative og succesfulde systembyggere i gaming computer branchen.Ved hjælp af de bedste komponenter kan du tilpasse din pc, inden den samles af vores udvalgte ekspert gaming pc byggere. Du får stadig samme muligheder, som hvis du selv byggede. Vi gør bare arbejdet for dig.
Daniel Gerhardt
CEO

Daniel er den unge direktør med de mange drømme der aldrig kan blive store nok! Med et smil på læben leder han firmaets mange ansatte og så forsøger han altid at være en del af alt der sker i Shark Gaming. Yndlingsspil: League of Legends

Christian Jensen
Regnskabschef

Christian har et skarpt øje på vores økonomi, han sætter sit præg i alle afdelinger, hvor han bruges som sparringspartner.

Jan Sereth Larsen
CTO

Favourite Game: Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Eduardo Luna
Head of Customer Dept.

Favourite games: CSGO, WOW, Destiny 2, POE

Rasmus Hansen
Head of Production

Rasmus startede i ganske almindelig praktik hos Shark Gaming, men viste sig hurtigt som en super effektiv systembygger. Han har på ingen måde mistet gnisten for hardware og samler forsat hver eneste PC med samme motivations-niveau som i begyndelsen. Han er også kendt for at skifte spil-titler som underbukser - der findes med andre ord ikke et PC-spil som han ikke har prøvet. Yndlingsspil: Dota 2 og WoW

Walter Chang
Head of Business

Brian Jørgensen
Senior Graphic Designer

Brian er den fødte grafiker. Siden starten af 2011, har han med sine unikke evner vist hvordan firmaet kan udtrykke sig grafisk på mange nye måder. Yndlingsspil: CS:GO

Claus Rønn Valentin
Purchasing Manager

Matthew Warren
Purchaser

Favourite Game: Path of Exile

Adam Sund
Community Manager & Content Creator

Favourite game: Baldur's Gate 2

Mathias Manders-Gløet
Administrator

Favourite Game: Path of Exile

Artur Fidelus
Full Stack Developer

Favourite Games: WoW, Diablo, LoL

Daniel Pedersen
Account Manager

Yining L.
RMA

Casper J.
IT and Customer Support

Favorite Game: Diablo II: Lord of Destruction

Oliver P.
Support & RMA

Favourite Games: WOW & Battlefield

Emil H.
Support

Favorite games: LoL, WOW & Terraria

Thomas Jerslund
IT & Production

Thomas har speciale i servere og passer derfor perfekt som ansvarlig for installation, test, klargøring og andre afsluttende procedurer inden computerne bliver klar til afsendelse/afhentning.

Mikkel M.
QA & Production

Filip Bregnhøj
Production

Rafal S.
Production

Henrik Holm
Production

Favorite game: Destiny 2

Patrick Borregaard
Production

Favorite game: World of Warcraft

Nader Ramadan
Production

Frederik Wøhliche
Production

Gabriel Sunca
Production

Christian Sørensen
Production

Marek Pietrzak
Production

Lasse Secher
Production

Tymur Basil
Production

Frederik Mikkelsen
Production

Maurice Nyakone
Production

Rasmus Lau Mortensen
Production

Maik Petersen
Production

Rasmus Viking Andersen
Warehouse & Logistics

Jimmi Sørensen
Warehouse & Logistics

Casper Christensen
Warehouse & Logistics

Sheraz
Facility Maintenance