Laptop tilbehør

Her finder du alt hvad du behøver af laptop tilbehør. Vi har udvalgt de fedeste cooling pads og computerrygsække så du nemt kan fragte din gamer laptop og sørge for den er afkølet og performer maks. Når du handler hos shark Gaming får du absolut mest til prisen - vi er nordens største gaming forhandler.
  1. Targus XL Notebook Rygsæk

    419 DKK
    På lager

laptop tilbehør - pas godt på din bærebare

Hos Shark Gaming finder du tilbehør til gaming laptops i høj kvalitet og nøje udvalgt af gaming eksperter. Hvad enten du er ude efter en notebook rygsæk eller en cooling pad til din gaming laptop, kan du finde det hos os. Med en computerrygsæk er du klar til at tage din bærbare med på farten, hvad enten det er en Shark Gaming Laptop eller en af vores færdigbyggede gaming laptops. Kombinerer du med en cooling pad kan du nemt holde din laptop kølig og performance i top - med andre ord, er du godt kørende med det rette tilbehør til din gaming laptop.

Vores rygsække beskytter laptoppen mod slag og grundet de mange rum kan du have alt dit udstyr med på farten. Brug den som skoletaske, gaming taske, arbejdstaske, eller hvad du har lyst til.

Notebook rygsække og cooling pads

Når du har investeret i en god gaming laptop giver det ikke mening ikke at sørge for noget ordentlig bærbar tilbehør. Det sikrer at du passer bedst muligt på computeren og at dens levetid dermed bliver så lang så muligt. Når du er i krig på skærmen og kuglerne flyver om ørerne, er et par cooling pads super effektive til at nedkøle din bærebare. Derved sikrer du at den kan performe bedst muligt.

Er der særligt laptop tilbehør du savner og som du ikke kan finde på siden, så spørg os endelig. Måske kan vi skaffe det til dig.

Har du brug for hjælp?

TelefonRing til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.
Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

ButikFind vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00