Trådløst netkort / Netværksadapter

Undgå unødvendig dårlig forbindelsen ved at købe en netværksadapter eller et trådløst netkort af god kvalitet. Dem finder du til skarpe priser hos Shark Gaming. Du har som gamer brug for et netværk der bare kører! Se udvalget her og bliv klogere på hvad du bør vælge.

Kvaliteten ved en netværksadapter

Internettet er noget, som de fleste bruger ufattelig mange timer på dagligt. I alt bruger to ud af tre af danskerne internettet mere end to timer dagligt. Er du hardcore gamer er dette antal formentligt væsentligt højere.

Med en trådløst netværksadapter opfanger du de signaler, som et trådløst netværk udsender. Adapteren indeholder en lille sender og modtager, som ofte går under betegnelsen ’transceiver’ (transmitter og receiver i ét ord). En netværksadapter gør det muligt for din stationære PC eller bærbare computer at tilgå et netværk trådløst.

En netværksadapter er udformet som et lille drev udseendemæssigt, som indikerer magt og operabilitet. Du kan derefter gå ind og klikke på navnet på det netværk, som du ønsker at tilslutte. Derefter kan du lynhurtigt begynde at surfe trådløst rundt og ikke opleve forstyrrelser med din forbindelse. (Udstyret kan selvfølgelig ikke forøge eller kurere en i forvejen dårlig internetforbindelse).

Stabilt og lynhurtigt internet med et trådløst netkort

En computer skal have et netværkskort installeret for at kommunikere med routeren. I vores sortiment finder du trådløse netkort samt trådløse netværksadaptere. Vi har både nogle simple modeller og de mere avancerede, som tilbyder dig lynhurtigt netværk.

Et netværkskort kan man nærmest kalde et mellemled mellem et internetsignal fra fx en trådløs router og ind i selve computeren. Det trådløse netværkskort er meget nemt at anvende, og fås til en billig pris her på siden.

Når du får tilkoblet dit netværk, er du køreklar.

Hvad kan og skal du kigge efter ved et netværkskort

Kortet anvendes oftest til stationære PC’er, men kan også bruges til en bærbar computer. Til en bærbar er et USB netværkskort også en oplagt mulighed. USB netværkskortet vil ligeledes hurtigt kunne deles mellem flere computere, hvis du har mere end én i hjemmet og gerne vil veksle mellem dem.

Du kan også vælge et trådløst netværkskort, som her på siden fås med flere antenner. Kortene findes i forskellige prisklasser, som dækker forskellige behov. Disse modeller anbefales at være placeret frit, fx centralt på gulvet eller bordet, og ikke gemt væk bag computeren. Det er vigtigt, at du:

Vælger et netkort, som passer med din router. Netkortet skal have samme netværksstandard, da du ellers ikke vil udnytte din router fuldt ud.

Når du har modtaget dit nye kort eller adapter, vil det forenkle den trådløse internetgang i husstanden. De fleste netværkskort kræver nærmest ingen form for installation, så selv den uerfarne tekniker kan lynhurtigt tilkoble det.

Har du brug for hjælp, så kontakt os endelig.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00