Gamerstole

Få maksimal komfort og en ergonomisk korrekt stilling, mens du spiller med de bedste gamerstole fra SharkGaming. Den rette positur er ikke blot med til at give dig en god base, hvorfra du kan jagte de ultimative gaming-oplevelser - den er også med til at sikre dit helbred på sigt.

  1. Shark Vortex Gaming Stol

    1.999 DKK
  2. Shark Gaming Gear Bundle

    6.199 DKK Fra 5.299 DKK
    Sendes indenfor 1-2 hverdage

Få bedre gaming-oplevelser fra en gamerstol

Gamerstolen er et ofte overset stykke inventar i gamerens repertoire. Og det er da måske også forståeligt nok, hvis man blot hurtigt kaster et par tanker i den retning. En gamerstol bidrager nemlig ikke direkte til din computers performance, eller til manges forestillinger om den ultimative spiloplevelse. Stolen leverer ikke ekstra juice eller kraft til computeren. Den gør ikke skærmbilledet flottere, og du får ikke hurtigere reaktioner ud af den.

Men hvad kan en gamerstol så egentlig gøre af forskel for dig?

Jo, forskellen skal du først og fremmest finde i den samlede gamer-oplevelse. Her gør komforten i en gamerstol altså en forskel, som er betydelig. For selvom man hurtigt kan blive helt opslugt af dramatikken, når man kaster sig ud i en modvind af stål og flyvende projektiler for at tvinge modstanderne i knæ (forståeligt nok!), så er din trygge base heldigvis altid derhjemme foran skærmen. I din stol. Og har man først prøvet at investere i en ordentlig gamerstol, så ved man også, hvor stor en forskel og fornøjelse, den udgør i den samlede oplevelse.

Altså: Hvis du ikke har en gamerstol, så bør du allerede nu overveje, om det ikke er på tide at kigge efter en.

 

En ergonomisk gamerstol sikrer dit helbred

Ud over komforten, som gamerstolen giver, så bidrager den også med noget andet vigtigt til dig: et bedre helbred. Jovist, en gamerstol udgør selvfølgelig ikke en mirakelkur mod noget som helst. Men når man tænker på, hvor mange timer om dagen, man i forvejen sidder ned, så vil yderligere timer i en almindelig kontorstol ikke gøre meget godt for din positur og dine rygmuskler.

Der er lavet mange undersøgelser gennem tiden, der dokumenterer vores dårlige sidde-vaner. Vi sidder simpelthen for meget ned. Og siddestillingen tvinger kroppen ind i en position, der over længere tid kan være decideret nedbrydende for din positur og de af dine muskler, der skal sørge for at holde dig ordentligt oprejst, når du står op.

I al den tid du gamer, skal din krop finde støtte fra stolen - og det er uanset hvor meget du så har det med at glemme tid og rum i kampens konstante hede. Med en ergonomisk gamerstol fra SharkGaming sikres en ordentlig støtte til hele din krop. Derudover bevarer du en ordentlig og sund positur - hele vejen gennem dit spil.

Det er faktisk ikke kun i den virkelige verden, at et godt fysisk helbred kommer dig til gode. På det sidste er der nemlig også kommet et forøget fokus på det fysiske helbreds indvirken på gameres præstationer, når der skal leveres headshots og lignende. Præcist som med andre discipliner kan du, når du gamer, nemlig også drage fordel af en krop, der er velsmurt, vedligeholdt og sund. Se fx på de professionelle gameres program og træningsrutiner, der inkluderer fysisk træning og vedligeholdelse af kroppen. Det vidner om en direkte forbindelse mellem dit fysiske helbred og dit tempo, din reaktionsevne og din udholdenhed. Hvis gamingstolen kan sikre dig et bedre helbred, så er der altså også en stor mulighed for, at det kan omsættes til bedre præstationer i gaming-universerne.

 

SharkGaming gamerstole tilpasser sig din krop og giver en god holdning

Blandt vores gamingstole finder du flere, der kan tilpasses på enhver tænkelig parameter. De kan justeres i højden. De kan lægges ned, og står stadig stabilt. Og du vil også her finde flere gamerstole, hvor armlænene kan justeres i flere retninger. Sidst skal lænde- og nakkepuder selvfølgelig være aftagelige.

Ud over disse mekaniske funktionaliteter kan du selvfølgelig også, blandt stolene i vores udvalg, finde gamingstole af forskellige størrelser og dimensioner. Nogle foretrækker for eksempel, at der er rigelig med plads i sædet, mens andre hellere vil have en stol, hvor man ikke får følelsen af at “sejle rundt” på sædet. Og dybden på sædet er faktisk også kritisk for, hvor godt gamerstolen passer til dig - sædedybden skal nemlig gerne passe med benlængden på gameren. Her handler det om at prøve sig lidt frem. Alternativt kan du finde en guide på nettet til, hvordan du måler dig frem til dimensionerne på den perfekte gaming stol til dig.

 

Gamerstolens design fuldender dit gears visuelle udtryk

I designet ligner de fleste gamerstole efterhånden hinanden. Og det er ikke noget tilfælde, at gamerstolen gennem tiden har fået sig et standard-design. Den primære inspirationskilde skal nemlig findes fra racerbiler. Her er der også behov for stabilitet og komfort (ja, og selvfølgelig sikkerhed - men du finder nu alligevel meget få gamingstole med sikkerhedsseler).

Det racing-inspirerede design får en gamerstol til at have det samme udtryk som en vaskeægte haj-end gaming PC. Den skal nemlig helst gerne ose af fart og spænding fra det øjeblik, man kaster blikket på den. Man føler nærmest allerede, at man er afsted fra det øjeblik, man får sat sig ned.

 

Find gaming stole med gode materialer

Det er naturligvis ikke blot formen på en gamerstol, der er afgørende for komforten og ergonomien. Du skal selvfølgelig også sikre dig, at gamerstolen består af gode, solide materialer.

Materialerne er primært vigtige af to årsager. Det handler om komfort og holdbarhed.

Med mindre man lever sig virkelig meget ind i Assassin’s Creed-universet, så er der nok ikke mange af os, der foretrækker at sidde på tagrygge og sten frem for et blødt sæde i en velpolstret gaming stol. Det skal være en selvfølge, at stolen er dejlig blød og komfortabel at sidde på. Ligeledes skal ryggen også være velpolstret - eller i det mindste yde støtte af elastisk karakter. Både sæde og ryg skal nemlig kunne yde dynamisk støtte og forme sig efter din krop.

Ud over komforten spiller holdbarheden på din gamerstol også en væsentlig rolle. Materialerne skal nemlig være så tilstrækkeligt holdbare, så vedholdende brug i adskillige timer hver uge, uge efter uge, år efter år, ikke kommer til at slide stolen ned før tid.

Mange foretrækker et betræk i PU-læder til deres gamerstol. PU-læder er godt til gamerstole, da det både er holdbart, nemt at rengøre og så ser det også fedt og eksklusivt ud. Mesh-materialer slides hurtigere, og hvis man spilder cola ned i stoffet, er det betydeligt sværere at rengøre.

 

Gaming: Undgå muskelspændinger og hovedpine med en ordentlig gamerstol

Dårlige siddestillinger kan, over tid, udvikle sig til noget, der har karakter af kroniske smerter i ryg og hoved. Disse smerter kan blive så kraftige over tid, så de ikke kun optræder, når du gamer - det kan også være noget, der plager dig resten af døgnet.

Årsagen til de kroniske smerter kan ofte findes i overbelastningen af muskler, der kommer på overarbejde, når du sidder forkert. Hvis du sidder foroverbøjet, og med bøjet nakke, så lægger det både pres på lænd, øvre ryg og nakke. Hvis du gamer regelmæssigt flere timer i ugen, så kan sådan en tilstand hurtigt udvikle sig, hvis du ikke har en ordentlig stol.

Men hovedpine - er det ikke lidt underligt, at en forkert stol kan give ophav til det? Jo, måske. Men årsagen til hovedpine kan faktisk findes i muskelspændinger i nakken. Smerter i nakkemusklerne har det nemlig med at skinne opad og sætte sig i hovedet, så man nemt kan forveksle det med regulær hovedpine. Almindelige hovedpinepiller har svært ved at dæmpe denne type smerte, da de typisk virker mindre smertestillende på muskelsmerter.

En ordentlig gaming stol sikrer dig mod disse typer af muskelspændinger. En gaming stol sørger nemlig for at give dig den nødvendige støtte for at etablere en god siddestilling. Ryggen rettes, bagdelen rykkes ind, lænden skydes frem, og både nakke og arme får optimal støtte. Konkret betyder det, at din krop ikke selv skal arbejde for at modvirke et kollaps som følge af en utilsigtet stilling. Og når dette sker, så vil du også mærke, at muskelspændingerne - og de dertilhørende smerter - lige så stille vil aftage.

 

Kontorstol vs. gaming stol: Dette er forskellen

Det kan være, at du stadig sidder tilbage og tænker, at det med gaming stole egentlig mere lyder som lir end som en nødvendighed. Behøver du at investere i en gaming stol, hvis du har en ergonomisk kontorstol i forvejen? Lad os prøve at dykke lidt ned i dét spørgsmål.

Gamingstole er selvfølgelig ikke det eneste ergonomiske alternativ derude, hvis du gerne vil sidde ordentligt, når du gamer. Det ergonomiske aspekt er derfor noget, som gamingstolen kan have til fælles med mange andre typer af kontorstole.

Forskellene begynder dog at vise sig, hvis man lader sin opmærksomhed falde på andre aspekter. Og hvis man ser bort fra designet, hvor gamerstole skiller sig ud, så kan man finde de primære forskelle på komfort-området. En gaming stol er nemlig designet til at yde dig langt mere komfort end en kontorstol. Her er kontorstolen i højere grad designet til produktivitet end til komfort.

En kontorstol har derfor også færre justérbare dele end en gamerstol. Mange almindelige kontorstole kan fx ikke lægge sig ned eller justere armlænene på adskillige måder. De eneste funktioner, der er tilgængelige på kontorstolen, relaterer sig til almindeligt brug eller tilpasning af ergonomiske egenskaber.

Komforten er en betydelig del af den samlede gamer-oplevelse. Man siger, at hvis en lillefinger gør ondt, så går det ud over tilværelsen i resten af kroppen. På samme måde er det med den stol, du bruger under gaming. Hvis du ikke kan sidde komfortabelt i den i længere tid, så vil det uundgåeligt præge din samlede gamer-oplevelse negativt.

 

Lad os vejlede dig til at finde den bedste gamerstol

Gå på opdagelse i vores udvalg af gamerstole her på siden. Og er du i tvivl om hvilken gamerstol, du bør vælge fra vores udvalg, så er vi heldigvis nemme at fange. Skriv eller ring til os, og lad os vejlede dig, så du kan vælge den bedste gamerstol for dig og dit setup.

Slip for at bruge flere forkrampede timer foran skærmen, og investér i dit helbred og din komfort - køb en gamerstol hos SharkGaming i dag.

Få bedre gaming-oplevelser fra en gamerstol

Gamerstolen er et ofte overset stykke inventar i gamerens repertoire. Og det er da måske også forståeligt nok, hvis man blot hurtigt kaster et par tanker i den retning. En gamerstol bidrager nemlig ikke direkte til din computers performance, eller til manges forestillinger om den ultimative spiloplevelse. Stolen leverer ikke ekstra juice eller kraft til computeren. Den gør ikke skærmbilledet flottere, og du får ikke hurtigere reaktioner ud af den.

Men hvad kan en gamerstol så egentlig gøre af forskel for dig?

Jo, forskellen skal du først og fremmest finde i den samlede gamer-oplevelse. Her gør komforten i en gamerstol altså en forskel, som er betydelig. For selvom man hurtigt kan blive helt opslugt af dramatikken, når man kaster sig ud i en modvind af stål og flyvende projektiler for at tvinge modstanderne i knæ (forståeligt nok!), så er din trygge base heldigvis altid derhjemme foran skærmen. I din stol. Og har man først prøvet at investere i en ordentlig gamerstol, så ved man også, hvor stor en forskel og fornøjelse, den udgør i den samlede oplevelse.

Altså: Hvis du ikke har en gamerstol, så bør du allerede nu overveje, om det ikke er på tide at kigge efter en.

En ergonomisk gamerstol sikrer dit helbred

Ud over komforten, som gamerstolen giver, så bidrager den også med noget andet vigtigt til dig: et bedre helbred. Men når man tænker på, hvor mange timer om dagen, man i forvejen sidder ned, så vil yderligere timer i en almindelig kontorstol ikke gøre meget godt for din positur og dine rygmuskler.

Der er lavet mange undersøgelser gennem tiden, der dokumenterer vores dårlige sidde-vaner. Vi sidder simpelthen for meget ned. Og siddestillingen tvinger kroppen ind i en position, der over længere tid kan være decideret nedbrydende for din positur og de af dine muskler, der skal sørge for at holde dig ordentligt oprejst, når du står op.

Det er faktisk ikke kun i den virkelige verden, at et godt fysisk helbred kommer dig til gode. På det sidste er der nemlig også kommet et forøget fokus på det fysiske helbreds indvirken på gameres præstationer, når der skal leveres headshots og lignende. Præcist som med andre discipliner kan du, når du gamer, nemlig også drage fordel af en krop, der er velsmurt, vedligeholdt og sund.

Se fx på de professionelle gameres program og træningsrutiner inden for e-sport, der inkluderer fysisk træning og vedligeholdelse af kroppen. Det vidner om en direkte forbindelse mellem dit fysiske helbred og dit tempo, din reaktionsevne og din udholdenhed. Hvis gamingstolen kan sikre dig et bedre helbred, så er der altså også en stor mulighed for, at det kan omsættes til bedre præstationer i gaming-universerne.

Gamerstolens design fuldender dit gears visuelle udtryk

I designet ligner de fleste gamerstole efterhånden hinanden. Og det er ikke noget tilfælde, at gamerstolen gennem tiden har fået sig et standard-design. Den primære inspirationskilde skal nemlig findes fra racerbiler. Her er der også behov for stabilitet og komfort (ja, og selvfølgelig sikkerhed - men du finder nu alligevel meget få gamingstole med sikkerhedsseler).

Det racing-inspirerede design får en computer stol til at have det samme udtryk som en vaskeægte haj-end gaming PC. Man føler nærmest allerede, at man er afsted fra det øjeblik, man får sat sig ned. Men pas på med billige gamer stole, der ofte ser meget fancy ud, men hvor design er blevet prioriteret over komfort og kvalitet.

Og selvom der ikke findes en gamer stol med lys endnu kan det jo være det kommer på et tidspunkt så du kan fuldfører RGB-showet på din battlestation.

Find gaming stole med gode materialer

Det er naturligvis ikke blot formen på en gamerstol, der er afgørende for komforten og ergonomien. Du skal selvfølgelig også sikre dig, at gamerstolen består af gode, solide materialer.

Materialerne er primært vigtige af to årsager. Det skal være en selvfølge, at stolen er dejlig blød og komfortabel at sidde på. Ligeledes skal ryggen også være velpolstret - eller i det mindste yde støtte af elastisk karakter. Både sæde og ryg skal nemlig kunne yde dynamisk støtte og forme sig efter din krop.

Ud over komforten spiller holdbarheden på din gamerstol også en væsentlig rolle. Materialerne skal nemlig være så tilstrækkeligt holdbare, så vedholdende brug i adskillige timer hver uge, uge efter uge, år efter år, ikke kommer til at slide stolen ned før tid.

Mange foretrækker et betræk i PU-læder til deres gamerstol. PU-læder er godt til gamerstole, da det både er holdbart, nemt at rengøre og så ser det også fedt og eksklusivt ud. Mesh-materialer slides hurtigere, og hvis man spilder cola ned i stoffet, er det betydeligt sværere at rengøre.

Der findes også junior gamer stole, der er designet til unge gamere. Man skal dog være påpasselige når man kigger på sådan en gamerstol i junior størrelse, da de for det meste er lavet af lav kvalitet. Selvom en ''rigtig'' gamerstol kan virke overvældende for en lille gamer, kan de være en klog investering da man hurtig vokser ud af gamer stol til junior.

Kontorstol vs. gaming stol: Dette er forskellen

Det kan være, at du stadig sidder tilbage og tænker, at det med gaming stole egentlig mere lyder som lir end som en nødvendighed. Behøver du at investere i en gaming stol, hvis du har en ergonomisk kontorstol i forvejen? Lad os prøve at dykke lidt ned i dét spørgsmål.

Gamingstole er selvfølgelig ikke det eneste ergonomiske alternativ derude, hvis du gerne vil sidde ordentligt, når du gamer. Det ergonomiske aspekt er derfor noget, som gamingstolen kan have til fælles med mange andre typer af kontorstole. Der findes også gamer kontorstole, som er mere diskrete i designet.

Forskellene begynder dog at vise sig, hvis man lader sin opmærksomhed falde på andre aspekter. Og hvis man ser bort fra designet, hvor gamerstole skiller sig ud, så kan man finde de primære forskelle på komfort-området.

En kontorstol har derfor også færre justérbare dele end en gamer stol. De eneste funktioner, der er tilgængelige på kontorstolen, relaterer sig til almindeligt brug eller tilpasning af ergonomiske egenskaber.

Lad os vejlede dig til at finde den bedste gamerstol

Gå på opdagelse i vores udvalg af de bedste gamer stole her på siden. Og er du i tvivl om hvilken gamerstol, du bør vælge fra vores udvalg, så er vi heldigvis nemme at fange. Skriv eller ring til os, og lad os vejlede dig, så du kan vælge den bedste gamerstol for dig og dit setup. Du kan også altid kigge efter et gamer stol tilbud inde på vores tilbudside.

Slip for at bruge flere forkrampede timer foran skærmen, og investér i dit helbred og din komfort - køb en gamer stol hos SharkGaming i dag.

Har du brug for hjælp?

TelefonRing til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.
Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

ButikFind vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00