Gamerstole

En kvalitetsstol er essentiel for dig, der gamer, så du kan performe bedst muligt over lang tid. Du bør overveje, om du har behov for en gamerstol med aftagelig nakkepude, fleksibel rygstøtte, justerbart armlæn, særligt materiale mv. Det er altsammen med til at øge din samlede komfort og spiloplevelse.

Gamerstole som kan indstilles til din krop og holdning

Hvis du bruger mange timer bag computerskærmen, så er det vigtigt, at du også har den rette gamerstol derhjemme, som kan justeres efter behov. Ved at købe en god stol er du sikker på, at du ikke får unødigt ondt i kroppen efter at have spillet hele dagen. Gaming er jo en stillesiddende sport, og det er vigtigt, at du tager dette seriøst, så du kan yde dit bedste og undgå skader. SharkGamings udvalg af stole er designet fra det udgangspunkt, at du kommer til at bruge mange sammenhængende timer i stolen. De kan alle indstilles til din krop og holdning, og nogle har aftagelige puder til lænd/nakke samt justerbart armlæn. Gamerkontorstolene er udviklet med ergonomi som højeste prioritet - lad dig inspirere her på siden.

Forskellen på en gamingstol og en almindelig kontorstol

En god gamingstol har en række ekstra funktionaliteter, du ikke finder på en normal kontorstol. Mange af de elementer du ser i en gamerstol er udviklet med inspiration fra racerbiler, som også har brug for et robust og komfortabelt sæde. Gamerstolene er designet til at støtte ryg, nakke og arme, og afhængig af hvilken type stol du vælger, vil disse ting være justerbare. På luksusudgaverne vil der ofte være aftagelige puder af memory foam. Designet er i den grad også anderledes end for en traditionel kontorstol, da gamerstole oftest kommer i fede farver og vilde designs, der oser af fart og spænding.

Enhver gamer ved, hvordan tiden kan flyve, når man sidder foran skærmen. For at undgå problemer i led, nakke, ryg og skuldre er det vigtigt, at du prioriterer en god stol som en del af dit gaming gear. Sidder du også meget ned, når du ikke gamer, er det endnu vigtigere med en god stol derhjemme, for du bør være opmærksom på at forebygge skader og smerter, så du kan bibeholde din ydeevne både inden- og udenfor spillet. Hvis du bruger meget tid foran skærmen, vil det derfor altid være anbefalelsesværdigt at se på gamerstole frem for normale kontorstole, så du passer godt på dit helbred.

Du bør overveje følgende punkter:

  • Brugervægt
  • Materiale
  • Funktioner
  • Pris
  • Mærker

Valg af den rette gamerstol for dig

Du skal først og fremmest have en stol, der matcher din højde og vægt. Dette er et element, mange overser. Undersøg stolens maksimalvægt, så du får én, der passer til dig. Er du på udkig efter en gamerstol til dit barn, er udbuddet desværre meget begrænset. Materialet, som stolen er betrukket med, er ligeledes noget, du med fordel kan overveje. Hvis du har tendens til at svede meget, kan en stol med “mesh materiale” være en fordel, da det er åndbart. De fleste foretrækker dog en gamerstol med PU-læder, da det er super komfortabelt, let at rengøre og ser fedt ud. Det er også muligt at få en kombination af begge materialetyper.

Før du investerer i en ny gamerstol kan du overveje hvilke funktionaliteter, du ønsker. Når du øger komforten, øger du også din spiloplevelse. Først og fremmest bør din stol have gode hjul, så du nemt kan placere dig lige præcis, hvor du vil foran skærmen uden at være generet af hjul, der ikke drejer ordentligt. Dernæst skal du sikre dig, at stolen er udstyret med højdejustering, så du kan sidde med en ergonomisk korrekt holdning og ikke ende med en ryg som Klokkeren fra Notre Dame. Disse egenskaber har de fleste gamerstole dog som standard. Til sidst kommer spørgsmålet om ryglæn, puder og armlæn. Her kan det variere for den enkelte, hvad man synes er nødvendigt eller bare er en fed feature. Vil du gerne kunne læne dig tilbage med vipbart ryglæn? Har du behov for at justere armlæn? Skal du bruge støtte til lænd og nakke? Det kan være en virkelig god idé hvis du spiller mange timer ad gangen.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvad din gamerstol bør kunne, og skulle du stadig have spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os til en snak om gaming gear. Vi elsker at snakke om alt, der har med gaming at gøre!

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00