Sharkpedia Gaming Blog: Hardware

The Merge og faldende GPU priser

The Merge

Crypto-netværket Ethereum har for nyligt gennemgået den længeventede begivenhed The Merge, og det har gjort crypto-mining uprofitabelt for rigtigt mange minere. Hvordan vil det påvirke GPU-priser?

Læs mere

Ryzen 7000 er på vej

Ryzen 7000

AMD annoncerede i slutningen af august, at fire nye Ryzen desktop CPU’er ankommer i 2022. Læs hvad vi ved om dem på nuværende tidspunkt.

Læs mere

Hvorfor kører RAM ikke altid på max hastighed?

Hvis dine RAM ikke kører på max hastighed, så kan der være flere årsager til det. Læs med herunder, hvor vi gennemgår de mulige forklaringer – og fortæller dig, hvordan du kommer videre.

Læs mere

DDR5 RAM - Hvad er nyt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere end den forrige generation. Har du styr på, hvad de nye RAM har at byde på? Eller hvordan RAM overhovedet fungerer? Læs med og bliv klogere her.

Læs mere

Guide: Hvilket grafikkort skal man vælge?

Guide: Hvilket grafikkort skal man vælge?

Hvilke overvejelser skal du gøre dig, når du udvælger et grafikkort? I denne artikel dykker vi ned i de kryptiske specifikationer, man ser i navnene på grafikkort, så du kan er bedre klædt på til at træffe et kvalificeret valg, næste gang du skal købe et nyt grafikkort.

Læs mere

Guide: Gaming hardware

De fleste gamere har en overordnet forståelse af, hvilken rolle de forskellige hardwarekomponenter spiller, når det kommer til computerens funktion. Det er dog de færreste af os, der har har styr på præcist hvilke opgaver, CPU'en og GPU'en udfører, når du spiller computerspil, og hvilket stykke hardware der står bag, når computeren begynder at skabe sig. I dette blogindlæg gennemgår vi hardwarens funktioner og forsøger at kortlægge, hvordan man identificerer hvilken hardware, der har mest brug for en opgradering.

Læs mere

Den perfekte PC

Glorious PC master race med figur

Uanset om du er til Fortnite eller Call of Duty, League of Legends eller DoTA, eller har fundet en digital nyforelskelse i Valheim, så er det sjovere at spille på et setup, hvor det hele fungerer, ingenting lagger, og hvor der er plads til mere end bare 7-kabale på harddisken. Når du først har slagtet bankkontoen eller investeret fødselsdagspengene, er du kun lige begyndt på den lange rejse, det kan være at finde den helt rigtige gamer PC. For nogen er det et puslespil af løsdele, og for andre er det et pakketilbud - men der kan være meget at vinde ved at vide, hvad de forskellige dele og stumper egentlig gør. I denne artikel dykker vi ned i, hvor man kan investere sine surt tjente skillinger og få flest FPS for dem.

Læs mere

AMD Radeon RX 6700 XT

AMD graphics card 6700xt

Det nyeste skud på 6000 series stammen lancerede torsdag d. 18/03 og med dette er der endnu et nyt high-end grafikkort som er umuligt at få fat i, men her du kan læse lidt om alt det den kan så du er klar når de kommer på lager(måske i 2022 hvis vi er heldige).

Læs mere