Sharkpedia Gaming Blog: Spil

Kunstig intelligens og Dota 2

I de seneste år har kunstig intelligens besejret verdens bedste gamere. I den forbindelse dykker vi ned i dens rolle i gaming - med fokus på Dota 2.
Hvad er kunstig intelligens, og hvor langt er der egentlig fra digitale assistenter som Siri og Alexa til tidsrejsende dræberrobotter med titaniumskeletter?

Læs mere

Spil der trænger til en remake

Resident Evil Always like this

Et af de bedste spil jeg nogensinde har spillet for første gang - igen - er Resident Evil 2 Remake. De 10 timers Full HD zombie-smadder reddede egenhændigt mit mentale helbred igennem den pseudo-apokalyptiske nationale nedlukning, som var forårsaget af COVID-19 pandemien. Resident Evil 2.

I denne artikel gennemgår jeg 5 andre legendariske spil, der godt kunne bruge en remake.

Læs mere

Celebrate Nostalgia

Vi er gået tilbage i tiden - tilbage til dengang hvor spil bare var SÅ meget bedre og we har fundet alle de gyldne perler og samlet dem i denne video. Håber at i nyder den lige så meget som vi gør. 

Legendariske Spil: Soldier of Fortune

Soldier of Furtune PC coverbillede

”Årh hvad! Man kan skyde benet af ham!!!” var i et par korte uger i år 2000 sloganet for stort set alle nørdehjørner af skolegårde i Danmark. Spillet Soldier of Fortune var lige på trapperne, og al marketing, der skulle fungere som tilløb til det orgie af tvangs-separerede lemmer og pandelapper, der snart ramte hylderne, fokuserede på, hvor meget man kunne skyde ben og arme af modstanderne. Heldigvis gemte den blodige milepæl i spilhistorien også på en overraskende solid multiplayer-del og desværre en halvhjertet kampagne. Men hey, man kunne skyde benene af fjenderne og fik bonuspoint for at matche ens egne patroner og håndgranater med deres kranier. Hvordan kunne en hel årgang af prepubertære gamingnørder ikke elske den præmis? Jeg husker stadig reklameplakaterne, hvor de 26 forskellige ”gore-zones” på fjenderne og hoben af våben, man kunne skyde på dem med, var hovedattraktionerne. Selvfølgelig var det allerførste, som alle spillere skulle prøve, naturligvis om man kunne skyde fjenderne i testiklerne, og selvfølgelig kunne man det. Sejt!

Læs mere

HAJLIGHTS - Top 3 Danske BIG PLAYS

Aizy, Xyp9x og Dupreeh er alle sammen vilde CS:GO spillere, og i denne top 3 med de største danske plays kan man godt se hvorfor!

HAJLIGHTS - Top 3 Gaming Moments

6M $ Echo slam, Evo Moment #37 og Leeroy Jenkins giver måske ikke så meget mening hvis man ikke er gamer. Vi har samlet disse tre øjeblikke i denne Haj-Light video!

Nioh 2 Complete Edition

nioh

Lige siden jeg gennemførte Nioh for lidt over tre år siden, har jeg set frem til Nioh 2. Begge spil foregår hovedsageligt i Japan i middelalderen, hvor krigsherrer bruger de magiske sten ‘’Amrita’’ til at bekæmpe hinanden og dæmoner kaldet ‘’Yokai’’. Med et bredt udvalg af våben og diverse evner (magi og ninja-tricks) skal du kæmpe dig igennem horder af samuraier, ninjaer, soldater og et hav af forskellige Yokai.
I Nioh 2 er man en shiftling - halvt menneske, halv Yokai. Spillet starter med, at man får en hemmelig besked om at mødes under et kirsebærtræ i en lille landsby. Man sætter afsted og møder til sidst Tokichiro, som har ambitiøse planer og har brug for ens hjælp til at opnå dem!

Læs mere