Gaming Processor

Vores processorer

Vi sælger både value for money processorer og nogle af markedets kraftigste gaming processorer fra Intel og AMD, på markedet. Det er afgørende med en god gaming processor for at opnå en tilfredsstillende performance på din gaming computer, og derved få en optimal spiloplevelse eller et gnidningsfrit workflow i redigeringsprogrammer.

Hvorfor er en processor vigtig i dit gamersetup?

Processoren er computerens maskinrum og er afgørende for multi-tasking egenskaber og hvor hurtigt du kan arbejde. Antal kerner, clockfrekvens, cache og threads er alle elementer som spiller ind i performance ved valg af en gaming processor. Du kan læse mere om hvad disse specifikationer gør for dig der streamer når du gamer, ønsker at spille ved høje opløsninger med højst mulig fps. Herfra kan du foretage et valg, der matcher dit gaming behov.

PC processor fra Intel eller AMD

Der har i mange år været en indædt kamp om at vinde gamernes gunst på markedet for PC processorer. Intel har været kendte for at kunne levere den bedste processor til gaming, mens AMD har været kendte for at give spilentusiaster value for money. I dag er det dog helt anderledes og nærmest lige mellem de to, uanset om du ønsker top-performance eller value for money. Her skiftes de til, med forskellige produktlinjer, at brillere ved at kunne levere den bedste gaming processor til pengene eller levere top-performance.

Vælg din processor på Shark Gaming

Mid og high end processor: 

Vælger du en Intel processor, kan du finde både i5, i7 og i9 serien her hos Shark Gaming. En af de mest populære fra Intel er en i7 gaming processor, og ønsker du noget af det pt ultimativt vildeste fra Intel, bør du gå efter en i9 9900K processor. Men husk på det hele tiden skifter fra generation til generation af procesessor, hvor du får mest power eller bedste value.

Vælger du en AMD processor, kan du ligeledes finde både Ryzen 5, 7 og 9, så du er sikker på at få nok performance til dit behov. Her er en af vores topsælgende og mest anmelderroste processorer Ryzen 5 3600, hvor du får ekstremt meget power for pengene og hele 12 tråde, hvilket er ideelt til mulittasking-opgaver som f.eks. streaming af dit gaming.

Budget-processor: 

Vi sælger også både henholdsvis Intel I3 og AMD Ryzen 3 processorer, men de er mest egnet til skolebrug og lette opgaver. Så ønsker du at spille bare lidt krævende spil, anbefaler vi at du går lidt opad i processorydelse. Spiller du dog udelukkende en smule i fritiden, går meget lidt op i grafik og blot vil game lidt CS go ved lave opløsninger uden at gå op i FPS, kan en budget-processor fint dække dit behov.

Uanset dine gamervaner og behov, når du sidder foran din computer, finder du en gamer processor der matcher det, her på Shark gaming. Har du spørgsmål eller er du tivivl om noget før dit køb, er du også altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice på chatten, sende en mail eller ringe os op. Du finder vores kontaktoplysninger lidt længere nede på siden.

Har du brug for hjælp?

Chat

Find vores online chat i højre bund her på hjemmesiden.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.

Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Email

Mail til os her hvis du har spørgsmål.

Forventet svartid:
3 hverdage

Butik

Find vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00