SharkGaming Laptops Seriøse Gamer Laptops, der er proppet til randen med kræfter

 1. SharkGaming 7G15-70Ti Laptop

  Intel Core i7-12700 8p x 2.1/4.9 Ghz
  Nvidia GeForce RTX 3070Ti 8GB
  16 GB DDR4 3200Mhz RAM
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" FHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  15.499 DKK Fra 13.999 DKK
  Produktionstid: 1-3 hverdage
  Gælder d. 16/5/24 - 31/5/24
 2. SharkGaming 8G17-80 Laptop

  Intel Core i9-13900HX - 8p x 1.6/5.4GHz
  Nvidia GeForce RTX 4080 12GB
  32 GB DDR5 4800Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra 20.499 DKK
  Produktionstid: 1-3 hverdage

Byg din egen gaming bærbar

Hos SharkGaming har du mulighed for at købe en konfigurerbar gaming bærbar

Det betyder, at du her kan skræddersy den SharkGaming bærbar, som passer præcist til dine gaming behov. Og når det er tid til at opgradere bærbarpen med nye komponenter, så kan det også nemt lade sig gøre.

Som udgangspunkt kommer SharkGaming bærbare med specifikationer, der gør dem velegnede til langt de fleste gamere. Dog har du også her mulighed for at tilpasse din bærbare gaming PC på udvalgte komponenter, så den tjener dine behov så godt som muligt.

Er du typen, der bare gerne vil have alle spillene liggende på bærbarpen, parate til opstart? Så kan du tilvælge ekstra lynhurtig SSD-lagerplads. Eller måske skal du live-streame på Twitch eller andre platforme, mens du spiller? Så kan du hurtigt få brug for ekstra RAM - og det kan du også nemt tilvælge under konfigurationen af vores gaming bærbare.

Med en bærbare gaming PC fra SharkGaming får du en unik bærbar, der er tilpasset dig. Det sikrer dig mange timers fantastisk og uafbrudt underholdning med vennerne foran skærmen - en gaming oplevelse, der ikke forstyrres af langsomme eller forældede komponenter.

Alle vores SharkGaming bærbare kommer med indbyggede effektive kølesystemer, der sikrer mod overophedning, dedikerede gamer keyboards, lyd i verdensklasse samt en flimmerfri gaming skærm. Og så kommer de selvfølgelig også med musklerne, der utrætteligt kaster uforglemmelige gaming oplevelser i din retning. Kort sagt: med en SharkGaming bærbar får du en kompakt arbejdshest, der kører alle dine spil som en drøm.

Fordele ved gaming bærbare vs stationære gamer computere

Der er mange fordele ved at vælge en gamer bærbar frem for en stationær computer. Herunder giver vi dig et lille overblik over, hvorfor det kan give bedre mening for dig at vælge en bærbar gamer PC: 

 1. Du kan nemt tage din gaming bærbar med dig overalt.

Er du typen, der kan lide at tage over til kammeraterne for i fællesskab at gå på rampage i spilverdenen? Så kan en gaming bærbar meget vel være det foretrukne valg for dig. Med en gaming bærbar får du mobilitet uden lige. Og er du ude af huset, så slipper du desuden også for selv at skulle rydde op efter chips og cola, når I er færdige. 

 1. Din gaming bærbar fylder ingenting og kan nemt pakkes væk.

Måske vil du gerne have en kompakt gamer-løsning, der hurtigt kan pakkes væk, når du er færdig. I så fald kan du komme til at takke dig selv mange gange for at have valgt en gaming bærbar. 

 1. Med en gaming bærbar slipper du for virvaret af ledninger.

For nogle kan et virvar af ledninger være unødigt stressende. Less is more - ja, det kan faktisk også være gældende, når det handler om et godt gamer-setup. Slip for ledningerne, reducér komponent-antallet og keep it simple med et solidt bærbar gamer setup. 

 1. Få en integreret gamingoplevelse med en gamer bærbar.

Selve oplevelsen, der kommer med en gamer bærbar, er én stor helhedsoplevelse. Du vil opleve, at alle komponenterne i din bærbare gaming computer taler sammen som var de bygget til hinanden. Årsagen er selvfølgelig, at de er bygget til hinanden.

Få en gamer bærbar, der ikke overopheder

En af de primære bekymringer, man kan have som en bærbar gamer, centrerer sig om overophedning. At maskinen bliver varm, sker selvfølgelig naturligt, når den arbejder, og er ikke i sig selv et problem.

Både bærbare og stationære computere bliver varme, når man bruger dem. En gamer bærbar kan dog hurtig blive decideret glohed - særligt i området omkring CPU’en, der er hjernen bag computerens aktivitet. Og nu var det jo altså, så man kunne lave headshots på farten, og ikke for at spejle æg, at man havde købt sin gamer bærbar i første omgang.

Årsagen til, at en gamer bærbar kan finde på at overophede, er simpelthen, at komponenterne i maskinen er presset sammen i så kompakt en løsning. Den trange plads gør, at der ikke kan skabes særlig meget luftcirkulation - og så er det svært at lede varmen væk.

For en gamer er overophedning særligt problematisk, da moderne bærbare kan registrere varmen. Hvis en gamer bærbar bliver for varm, så beskytter den blot sig selv ved at nedsætte komponenternes ydeevne. En varm gamer bærbar bliver derfor til en langsom gamer bærbar.

Med en SharkGaming Bærbar er du sikret en gamer bærbar, der ikke overopheder i kampens hede. Alle vores bærbare gaming computere kommer nemlig med tilpassede og super effektive kølesystemer, der sikrer et optimalt airflow.

Det holder temperaturen i din gamer bærbar på et stabilt niveau og sikrer flydende gaming oplevelser uanset stressniveau. Desuden kommer alle vores gamer bærbare med software til manuel styring af maskinens performance og blæser. Så kan du selv nørde videre med systemet, når du modtager det.

Oplev vores ekstremt responsive bærbar-skærme

Hvad nytter det med en vanvittig gaming bærbar, hvis skærmen ikke yder computerens præstation retfærdighed? Din bærbare gaming PC producerer måske en nok så høj framerate, men hvis skærmen maksimalt kører på 60 Hz, så nytter det ingenting. Og hvad nu, hvis skærmen derudover ikke er ordentligt baggrundsbelyst, eller ikke kan levere klare farver? Ja, i dét tilfælde er gaming oplevelsen dømt til at blive halvhjertet på forhånd.

Men du kan godt lade være med at tage sorgerne på forskud. Alle vores gaming bærbare kommer nemlig med skærme, der præsenterer dig for billeder i FHD-kvalitet eller højere. Så kan du altså altid spotte selv den mindste silhuet ude i horisonten, når du spejder efter fjender.

Ikke nok med det, så leverer vores bærbar-skærme også en opdateringshastighed på mindst 144 Hz. Du kan endda også finde nogle, der giver dig hele 240 billeder i sekundet. Så fremstår den virtuelle verden pludselig endnu mere levende end den virkelige.

Du kan også opnå lynhurtige reaktionstider med minimering af input-lag og screen tearing gennem den nyeste G-Sync teknologi. Med G-Sync tilpasser skærmen automatisk sin opdateringshastighed til GPU’ens output. Dette sikrer, at GPU’en ikke pusher flere FPS end skærmen kan trække (eller omvendt).

En konfigurerbar gaming bærbar, der klarer det hele

Når du selv bygger og konfigurerer din SharkGaming Bærbar, så har du mulighed for at sammensætte en grum gamermaskine. Du kan vælge og vrage i kvalitetskomponenter, der alle kan oppe dit game bare lige dét ekstra, der gør forskellen for udfaldet af dine spil. Vi giver dig et væld af muligheder, og fjerner alle begrænsninger, når du her på siden bygger en maskine, der passer til dine behov.

At investere i en bærbar gamer computer kan give mening i mange forskellige kontekster. Den åbenlyse årsag til en sådan investering er selvfølgelig for at få selve gamingoplevelsen i hus derhjemme. Men derudover kan en gaming bærbar også brillere på en lang række øvrige områder. Er du for eksempel en af dem, der godt kan lide at makke med tunge grafikprogrammer eller videoredigeringssoftware?

Så kan en god gamer GPU være til stor gavn i dette arbejde. Det er nemlig også GPU’ens kræfter, der sættes i arbejde, når der skal foretages ressourcekrævende grafik-, billed- og videoredigering. Særligt i arbejdsrelaterede kontekster kan det også give fantastisk god mening, hvis du transporterer dit primære arbejdsredskab med dig rundt. Og dét er helt oplagt med vores gaming bærbare.

Byg en god gamer bærbar - vi skal nok hjælpe dig i mål

Hvis du er i tvivl om, hvordan man præcist skal sammensætte en god gaming laptop, så fortvivl ej. Det er vi nemlig eksperter i. Hvis du blot har en lille idé om hvilke specifikationer, du leder efter, så skal vi nok hjælpe dig i mål med en god gamermaskine.

Her får du mulighed for at bygge en gamer bærbar inden for enhver prisklasse. Du kan både sammensætte en, der kan langt det meste - og du kan også få en, der ikke går på kompromis med det mindste hak i gamerglæden. Du kan både foretage til- og fravalg af komponenter til din gaming bærbar, når du bestiller. Uanset om du er ude efter en gaming bærbar til budgetpriser, eller om du skal have kreeret et monster af en transportabel maskine, så er du landet det rette sted.

Fælles fordele, som du får med alle vores gamer bærbare, er følgende:

 • Du undgår overophedning med vores effektive kølesystemer
 • Du får dedikerede gaming keyboards
 • Du får flydende gaming oplevelser, og lav input lag, med flimmerfrie skærme
 • Du får en ping, der er så lav, at din character næsten reagerer før du selv gør
 • Du får indbygget lyd af kanon kvalitet
 • Du får super hurtige SSD-diske
 • Du får en gamer bærbar, der er tilpasset dine gaming behov og som nemt kan opgraderes efter ønske

Hvis du ønsker at vide mere om konkrete specifikationer på vores SharkGaming bærbare, så klik dig ind på de forskellige produkter, vi har her på siden. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ønsker yderligere vejledning vedrørende din næste gamer bærbar.

Byg din egen gaming laptop

Hos SharkGaming har du mulighed for at købe en konfigurerbar gaming bærbar

Det betyder, at du her kan skræddersy den SharkGaming laptop, som passer præcist til dine gaming behov. Og når det er tid til at opgradere laptoppen med nye komponenter, så kan det også nemt lade sig gøre.

Som udgangspunkt kommer SharkGaming laptops med specifikationer, der gør dem velegnede til langt de fleste gamere. Dog har du også her mulighed for at tilpasse din bærbare gaming PC på udvalgte komponenter, så den tjener dine behov så godt som muligt. Er du typen, der bare gerne vil have alle spillene liggende på laptoppen, parate til opstart? Så kan du tilvælge ekstra lynhurtig SSD-lagerplads. Eller måske skal du live-streame på Twitch eller andre platforme, mens du spiller? Så kan du hurtigt få brug for ekstra RAM - og det kan du også nemt tilvælge under konfigurationen af vores gaming laptops.

Med en bærbare gaming PC fra SharkGaming får du en unik bærbar, der er tilpasset dig. Det sikrer dig mange timers fantastisk og uafbrudt underholdning med vennerne foran skærmen - en gamingoplevelse, der ikke forstyrres af langsomme eller forældede komponenter.

Alle vores SharkGaming laptops kommer med indbyggede effektive kølesystemer, der sikrer mod overophedning, dedikerede gamer keyboards, lyd i verdensklasse samt en flimmerfri gaming skærm. Og så kommer de selvfølgelig også med musklerne, der utrætteligt kaster uforglemmelige gamingoplevelser i din retning. Kort sagt: med en SharkGaming laptop får du en kompakt arbejdshest, der kører alle dine spil som en drøm.

 

Fordele ved gaming laptops vs stationære gamer computere

Der er mange fordele ved at vælge en gamer laptop frem for en stationær computer. Herunder giver vi dig et lille overblik over, hvorfor det kan give bedre mening for dig at vælge en bærbar gamer PC: 

 1. Du kan nemt tage din gaming laptop med dig overalt.

Er du typen, der kan lide at tage over til kammeraterne for i fællesskab at gå på rampage i spilverdenen? Så kan en gaming laptop meget vel være det foretrukne valg for dig. Med en gaming laptop får du mobilitet uden lige. Og er du ude af huset, så slipper du desuden også for selv at skulle rydde op efter chips og cola, når I er færdige. 

 1. Din gaming laptop fylder ingenting og kan nemt pakkes væk.

Måske vil du gerne have en kompakt gamer-løsning, der hurtigt kan pakkes væk, når du er færdig. I så fald kan du komme til at takke dig selv mange gange for at have valgt en gaming laptop. 

 1. Med en gaming laptop slipper du for virvaret af ledninger.

For nogle kan et virvar af ledninger være unødigt stressende. Less is more - ja, det kan faktisk også være gældende, når det handler om et godt gamer-setup. Slip for ledningerne, reducér komponent-antallet og keep it simple med et solidt laptop gamer setup. 

 1. Få en integreret gamingoplevelse med en gamer bærbar.

Selve oplevelsen, der kommer med en gamer bærbar, er én stor helhedsoplevelse. Du vil opleve, at alle komponenterne i din bærbare gaming computer taler sammen som var de bygget til hinanden. Årsagen er selvfølgelig, at de er bygget til hinanden.

 

Få en gamer bærbar, der ikke overopheder

En af de primære bekymringer, man kan have som en laptop gamer, centrerer sig om overophedning. At maskinen bliver varm sker selvfølgelig naturligt, når den arbejder, og er ikke i sig selv et problem. Både laptops og stationære computere bliver varme, når man bruger dem. En gamer bærbar kan dog hurtig blive decideret glohed - særligt i området omkring CPU’en, der er hjernen bag computerens aktivitet. Og nu var det jo altså, så man kunne lave headshots på farten, og ikke for at spejle æg, at man havde købt sin gamer bærbar i første omgang.

Årsagen til, at en gamer bærbar kan finde på at overophede, er simpelthen, at komponenterne i maskinen er presset sammen i så kompakt en løsning. Den trange plads gør, at der ikke kan skabes særlig meget luftcirkulation - og så er det svært at lede varmen væk. For en gamer er overophedning særligt problematisk, da moderne laptops kan registrere varmen. Hvis en gamer bærbar bliver for varm, så beskytter den blot sig selv ved at nedsætte komponenternes ydeevne. En varm gamer laptop bliver derfor til en langsom gamer laptop.

Med en SharkGaming Laptop er du sikret en gamer bærbar, der ikke overopheder i kampens hede. Alle vores bærbare gaming computere kommer nemlig med tilpassede og super effektive kølesystemer, der sikrer et optimalt airflow. Det holder temperaturen i din gamer bærbar på et stabilt niveau og sikrer flydende gaming oplevelser uanset stressniveau. Desuden kommer alle vores gamer laptops med software til manuel styring af maskinens performance og blæser. Så kan du selv nørde videre med systemet, når du modtager det.

 

Oplev vores ekstremt responsive laptop-skærme

Hvad nytter det med en vanvittig gaming bærbar, hvis skærmen ikke yder computerens præstation retfærdighed? Din bærbare gaming PC producerer måske en nok så høj framerate, men hvis skærmen maksimalt kører på 60 Hz, så nytter det ingenting. Og hvad nu, hvis skærmen derudover ikke er ordentligt baggrundsbelyst, eller ikke kan levere klare farver? Ja, i dét tilfælde er gamingoplevelsen dømt til at blive halvhjertet på forhånd.

Men du kan godt lade være med at tage sorgerne på forskud. Alle vores gaming bærbare kommer nemlig med skærme, der præsenterer dig for billeder i FHD-kvalitet eller højere. Så kan du altså altid spotte selv den mindste silhouet ude i horisonten, når du spejder efter fjender. Ikke nok med det, så leverer vores laptop-skærme også en opdateringshastighed på mindst 144 Hz. Du kan endda også finde nogle, der giver dig hele 240 billeder i sekundet. Så fremstår den virtuelle verden pludselig endnu mere levende end den virkelige.

Du kan også opnå lynhurtige reaktionstider med minimering af input-lag og screen tearing gennem den nyeste G-Sync teknologi. Med G-Sync tilpasser skærmen automatisk sin opdateringshastighed til GPU’ens output. Dette sikrer, at GPU’en ikke pusher flere FPS end skærmen kan trække (eller omvendt). Resultatet? En gamingoplevelse, der føles lige så smooth som smør.

 

En konfigurerbar gaming bærbar, der klarer det hele

Når du selv bygger og konfigurerer din SharkGaming Laptop, så har du mulighed for at sammensætte en grum gamermaskine. Du kan vælge og vrage i kvalitetskomponenter, der alle kan oppe dit game bare lige dét ekstra, der gør forskellen for udfaldet af dine spil. Vi giver dig et væld af muligheder, og fjerner alle begrænsninger, når du her på siden bygger en maskine, der passer til dine behov.

At investere i en bærbar gamer computer kan give mening i mange forskellige kontekster. Den åbenlyse årsag til en sådan investering er selvfølgelig for at få selve gamingoplevelsen i hus derhjemme. Men derudover kan en gaming bærbar også brillere på en lang række øvrige områder. Er du for eksempel en af dem, der godt kan lide at makke med tunge grafikprogrammer eller videoredigeringssoftware? Så kan en god gamer GPU være til stor gavn i dette arbejde. Det er nemlig også GPU’ens kræfter, der sættes i arbejde, når der skal foretages ressourcekrævende grafik-, billed- og videoredigering. Særligt i arbejdsrelaterede kontekster kan det også give fantastisk god mening, hvis du transporterer dit primære arbejdsredskab med dig rundt. Og dét er helt oplagt med vores gaming laptops.

 

Byg en god gamer bærbar - vi skal nok hjælpe dig i mål

Hvis du er i tvivl om, hvordan man præcist skal sammensætte en god gamer bærbar, så fortvivl ej. Det er vi nemlig eksperter i. Hvis du blot har en lille idé om hvilke specifikationer, du leder efter, så skal vi nok hjælpe dig i mål med en god gamermaskine.

Her får du mulighed for at bygge en gamer bærbar inden for enhver prisklasse. Du kan både sammensætte en, der kan langt det meste - og du kan også få en, der ikke går på kompromis med det mindste hak i gamerglæden. Du kan både foretage til- og fravalg af komponenter til din gaming bærbar, når du bestiller. Uanset om du er ude efter en gaming bærbar til budgetpriser, eller om du skal have kreeret et monster af en transportabel maskine, så er du landet det rette sted.

Fælles fordele, som du får med alle vores gamer laptops, er følgende:

 • Du undgår overophedning med vores effektive kølesystemer
 • Du får dedikerede gaming keyboards
 • Du får flydende gaming oplevelser, og lav input lag, med flimmerfrie skærme
 • Du får en ping, der er så lav, at din character næsten reagerer før du selv gør
 • Du får indbygget lyd af kanon kvalitet
 • Du får super hurtige SSD-diske
 • Du får en gamer bærbar, der er tilpasset dine gaming behov og som nemt kan opgraderes efter ønske

Hvis du ønsker at vide mere om konkrete specifikationer på vores SharkGaming laptops, så klik dig ind på de forskellige produkter, vi har her på siden. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ønsker yderligere vejledning vedrørende din næste gamer laptop.

Gaming PC guide

Er du i tvivl om hvilken computer du skal vælge og hvor meget de populære spil kræver, så fortvivl ej!

Vi har samlet de mest populære spil og vores anbefalede computere til ethvert budget.

Vælg dit spil
Gaming PC guide

Har du brug for hjælp?

TelefonRing til os på 77 34 27 76 - vores kundesupport sidder klar.
Er du erhvervskunde, kan du ringe på 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

ButikFind vores fysiske butik og pickup-point på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åbningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00