Sharkpedia Gaming Blog: Shark News

The Merge og faldende GPU priser

The Merge

Crypto-netværket Ethereum har for nyligt gennemgået den længeventede begivenhed The Merge, og det har gjort crypto-mining uprofitabelt for rigtigt mange minere. Hvordan vil det påvirke GPU-priser?

Læs mere

Wallpapers

Shark Tank new wallpaper

Vores grafiske team arbejder altid på at gøre alt lidt mere... spiseligt.
Om det er emballage, logo-design, salgsgrafik eller merchandise, så står de altid klar til at levere - og det har de i allerhøjeste grad også gjort med det nye SharkGaming Wallpaper.
Vi kan godt lide jer, så derfor får i det gratis. Det kan downloades lige her.

Højreklik på billede og tryk på "Gem som" og så gem det på din computer der hvor du gerne vil have det.
Højreklik nu på den hentede billedfil, og tryk "anvend som skrivebordsbaggrund".

Man kan selvfølgelig også hente det gamle Wallpaper her under hvis man er mere til dystre robothajer - det er op til dig. 

Gamle Wallpaper Robot Shark

SharkGamings historie

Før 2009 var mulighederne for at købe skræddersyede gamercomputere meget begrænsede. En dårlig oplevelse af køb af PC i Fona blev dråben, der fik Daniel Gerhardt og Mikael Taipalus til at indse, hvor stort hullet i markedet var. Ønsket om at forbedre muligheden for at købe computere, dedikeret til gamere, blev parret med Mikaels forkærlighed for hajer, specifikt Discovery Channels "Shark Week", og kort tid efter var SharkGaming ved at blive en realitet. Mikael droppede ud fra 1. semester i markedsføringsøkonomi, og sammen med Daniel gik han all-in på drømmen om at bide sig fast i det danske gamermarked.

Læs mere

Design din haj - gør din PC unik

Hos Shark Gaming går vi meget op i at du kan konfigurere din PC så meget som du vil, ikke blot hardware men også alt det visuelle, som gør din PC unik. Når du køber en ny computer, kan du også få print på dit kabinet! Du kan vælge fra vores udvalg, uploade dit helt eget design eller måske dit gamertag?