Gavekort

Køb det perfekte gavekort til teenagere med et gavekort fra Shark Gaming. Både drenge og piger er vilde med at game, og det er efterhånden blevet en konkurrent til vores nationalsport, om vi kan lide det eller ej. Du kan selv se vores super fede hardware og gear, der vil gøre de fleste teenagere ellevilde.
  1. Gamer Gavekort - Digitalt

    Vælg mellem 100 kr. - 10.000 kr.
    Fra 100 DKK
    På lager

Står du på bar bund med gaveidéer til en ung pige eller dreng, der er vild med gaming (og dem er der efterhånden mange af!), har vi et gavekort til teenageren, der giver julelys i øjnene. Da vi er Nordens største, anerkendte gaming site, vil modtageren af gavekortet helt sikkert kunne finde hardware eller gear han/hun bliver glad for, og bruger i timevis på daglig basis.

Gavekort til konfirmationen

I dag har de unge mennesker nærmest alt, og det kan være virkelig svært at finde noget unikt de rent faktisk ønsker sig, og ikke vil bytte. Samtidig er pengegaver bare ikke super spændende at give, men også ret upersonlige og noget konfirmanden ikke nødvendigvis husker, hvem de har fået gaven fra ved et køb.

Derfor er et gavekort til konfirmationer en smart og udbredt løsning, hvor modtager får noget de vil bruge, og du som giver, giver noget, der vil blive husket. Vælger du et gavekort hos Shark Gaming, vil du helt sikkert ramme plet blandt rigtig, rigtig mange unge mennesker, der vil bruge din gave hyppigt, da gaming i dag er ekstremt populært i Danmark.

Gavekort i fysisk og digital form

Vi har lavet vores gavekort, så de både kan fås i en fysisk og digital udgave. Er du ude i sidste øjeblik, kan en digital variant klares her og nu uden forsendelse. Ønsker man det lidt mere personlige i en fysisk udgave, du selv overrækker til modtageren, vælger du blot dette. Uanset varianten, vil du kunne glæde unge og barnlige sjæle med muligheden for at få noget af det fedeste hardware og gear på markedet hos Nordens største, anerkendte Gaming site.