Kurv
Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

JOIN THE SHARK SIDE

Vær' den første til at modtage nyheder, tilbud, giveaways og konkurrencer på e-mail

Tak for din tilmelding!

Du er allerede tilmeldt eller der skete en fejl.

Privacy-policy

Persondatasikkerhed og Cookies SharkGaming.dk behandler altid dine fortrolige data sikkert. Alle indtastede oplysninger i forbindelse med køb benyttes kun til behandling af din ordre.

For at du kan indgå en online aftale med Shark Gaming, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Shark Gaming og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
(jf. bogføringsloven) Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Shark Gaming videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Shark Gaming har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Shark Gaming via e-mailkontakt@SharkGaming.dk.

Kortnummer opbevares ikke af Sharkgaming.dk udover det som er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med kontoudtræk, opsigelse af reservation og kreditering.