HURTIGERE PÅ STUDIETHURTIGERE I SPIL

TILBAGE TIL STUDIET MED Nvidia Geforce

Bærbare pc'er med NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serien er de ultimative værktøjer til studie, gaming og indholdsoprettelse. Du får slanke og kraftfulde maskiner, drevet af prisvindende GPU'er, Max-Q-teknologier og NVIDIA Studio. De accelererer dine apps til studiet, booster de nyeste spil med realistisk grafik og sætter skub i dine kreative apps.

Nvidia GeForce RTX
SÆT SPILLET I GANG

SÆT SPILLET I GANG

GPU'er fra GeForce RTX 30-serien driver verdens hurtigste bærbare pc'er, så du kan opleve alle de nyeste titler på måder, som gennemsnitlige bærbare pc'er simpelthen ikke kan holde trit med. Du får desuden den mest realistiske og fordybende grafik, AI-accelereret ydeevne, den korteste systemreaktionstid og livestreaming uden hakken.

GAMINGYDEEVNE

GAMINGYDEEVNE

RTX ON (raytracing og DLSS), når det er tilgængeligt. Ingen af de to funktioner er tilgængelige på en gennemsnitlig bærbar pc.

Intel Core i7-grafik vs. GeForce RTX 3060-GPU til bærbar pc (60 W GPU TGP). Gennemsnitligt antal billeder pr. sekund ved 1080p (Full HD). Indstillinger til høj kvalitet, høj raytracing, DLSS-kvalitetstilstand. Indstillinger for Fortnite: 1080p, Epic-forudindstillet, DLSS i Balanced-tilstand, RT slået til: RT-skygger slået til, refleksioner/AO-medium, lav GI. Ydeevnen måles ved hjælp af forskellige systemer og vil variere efter model. Kontakt producenten for at få oplysninger om deres model og specifikationer.

FORDYBENDE RAYTRACING

FORDYBENDE RAYTRACING

Få den mest realistiske og fordybende grafik med dedikerede RT-kerner. Raytracing simulerer lysets fysiske adfærd, så selv de mest visuelt krævende spil får billedgengivelse i biografkvalitet i realtid.

BOOST MED DLSS-AI

BOOST MED DLSS-AI

NVIDIA DLSS er banebrydende AI-gengivelsesteknologi, der øger billedhastigheden ved hjælp af dedikerede Tensor-kerner på GeForce RTX™-GPU'er. DLSS leverer kapacitet til at skrue op for spilindstillingerne og -opløsningen, så du får en utrolig visuel oplevelse.

KORT REAKTIONSTID MED REFLEX

KORT REAKTIONSTID MED REFLEX

Find dine mål på kortere tid, reager hurtigere, og sigt mere præcist med en revolutionerende pakke af teknologier til måling og optimering af systemreaktionstiden. NVIDIA Reflex leverer den korteste reaktionstid og den bedste reaktionstid.

SÆT FART PÅ DINE STUDIER

SÆT FART PÅ DINE STUDIER

GeForce bærbare pc'er giver GPU-acceleration til de mest populære programmer inden for ingeniørvidenskab, informatik, datavidenskab og økonomi. Dette muliggør interaktiv gengivelse i realtid af komplekse komponentdesign og simuleringer, hurtigere billed- og signalbehandling samt gør det muligt at udvikle større og mere nøjagtige AI- og datavidenskabelige modeller. GPU-acceleration betyder, at du kan fuldføre dit arbejde hurtigere og bruge mere tid på at lære og mindre tid på at vente.

YDEEVNE I STEM-PROGRAMMER

YDEEVNE I STEM-PROGRAMMER

Ingeniørvidenskab: SOLIDWORKS GRCAD Black Owl-test ved 1080p (fps) | Kunstig intelligens: Træning af MLPerf-kompatibel TensorFlow/ResNet50 på WSL (billeder/sek.) | Gennemsnitlig bærbar pc er Intel Core Core i9 12. generation (ingeniørvidenskab) eller R9 5900HX med Radeon-grafik (AI). Ydeevnen måles ved hjælp af forskellige systemer og vil variere efter model. Kontakt producenten for at få oplysninger om deres model og specifikationer.

DE MEST POPULÆRE STEM-PROGRAMMER, DER ER ACCELERERET AF BÆRBARE GEFORCE-PC'ER

DE MEST POPULÆRE STEM-PROGRAMMER, DER ER ACCELERERET AF BÆRBARE GEFORCE-PC'ER
SÆT FART PÅ DIN FANTASI

SÆT FART PÅ DIN FANTASI

Boost din kreativitet inde i og udenfor klasseværelset med NVIDIA Studio-platformen med accelererede apps, driverteknologi og eksklusive værktøjer, herunder NVIDIA Omniverse, Canvas og Broadcast. Bærbare NVIDIA RTX-pc'er leveres med dedikeret hardware til at accelerere 3D-design, foto- og videoredigering. Og med AI kan du anvende avancerede effekter med et enkelt klik. Så uanset om du redigerer videoer, streamer, spiller eller bare gør en ekstra indsats med dine lektier, løfter NVIDIA Studio alt, hvad du gør, til et højere niveau.

YDEEVNE I KREATIVE PROGRAMMER

YDEEVNE I KREATIVE PROGRAMMER

Hardware: Testet på bærbare NVIDIA Studio-pc'er med GeForce RTX 3060-GPU til bærbare pc'er og Intel Core i7 12. generation og MacBook Pro 16 med M1 Pro. Ydeevnen måles ved hjælp af forskellige systemer og vil variere efter model. Kontakt producenten for at få oplysninger om deres model og specifikationer.

Software: Blender 3.1 OpenData-benchmark med henholdsvis OptiX- og Metal-gengivelsesmotorerne. Adobe Premiere Pro-eksporttest målt gennem Adobe Media Encoder 14.3.2 ved hjælp af forskellige 4K-sekvenser med en kombination af typiske effekter. Ydeevne i Adobe Photoshop 23.1.1 ved anvendelse af avancerede effekter på RAW-fotos ved forskellige opløsninger.

DE MEST POPULÆRE PROGRAMMER TIL KREATIVE, DER ER ACCELERERET AF BÆRBARE GEFORCE-PC'ER

DE MEST POPULÆRE PROGRAMMER TIL KREATIVE, DER ER ACCELERERET AF BÆRBARE GEFORCE-PC'ER

OPTIMERET KRAFT OG YDEEVNE

DREVET AF MAX-Q-TEKNOLOGIER

SLANK OG KRAFTFULD

SLANK OG KRAFTFULD

GeForce tilbyder verdens slankeste, hurtigste og mest støjsvage bærbare pc'er – et must for studerende på farten. Der er mange design under20 mm og under 1,8 kg.

LÆNGERE BATTERITID

LÆNGERE BATTERITID

NVIDIA Optimus®-teknologi og Battery Boost forlænger sammen batteritiden, hvad enten du studerer eller spiller.

STØJSVAG

STØJSVAG

Hold distraktionerne væk med den AI-drevne algoritme i WhisperMode 2.0. Du skal tilslutte strøm og vælge dit ønskede lydniveau for at få den bedst mulige balance mellem lydstyrke og ydeevne.