Kurv
Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv
BILLEDFREKVENSEN ER AFGØRENDE

BILLEDFREKVENSEN
ER AFGØRENDE DEN KORTESTE SYSTEMVENTETID,
DEN HØJESTE BILLEDFREKVENS

Konkurrenceprægede spil som Call of Duty: Warzone, Fortnite og Rainbow Six Siege kræver maksimale billedfrekvenser og den korteste systemventetid. Få den konkurrencefordel, du har brug for, på under 25 millisekunder (ms) med NVIDIA Reflex og over 144 billeder pr. sekund (FPS) – drevet af GeForce RTX. Den hurtigste respons. Uovertruffen ydeevne. Billedfrekvensen er afgørende.

Nvidia GeForce

GAMING MED HØJ BILLEDFREKVENS OG KORT VENTETID

NVIDIA REFLEX

NVIDIA REFLEX

TILSTAND MED KORT VENTETID

NVIDIA Reflex giver dig den ultimative konkurrencefordel gennem en revolutionerende pakke af teknologier, der optimerer systemventetiden for e-sportsspil. Ram dine mål på kortere tid. Reager hurtigere. Øg sigtenøjagtigheden.

DEN HURTIGSTE RESPONS

SYSTEMVENTETID PÅ 25 MS

Du har brug for den bedste ydeevne for at vinde i skydespil og Battle Royale-spil som Fortnite, Apex Legends og Rainbow Six Siege. Opnå systemventetid på under 25 ms med NVIDIA Reflex og GeForce-GPU'er.

DEN HURTIGSTE RESPONS

NVIDIA Reflex-tilstand aktiveret.
Systemventetid målt ved 1080p, maks. indstillinger på en 144 Hz skærm og en Core i9 10900K CPU.

UOVERTRUFFEN YDEEVNE

GAMING VED OVER 144 FPS

Med et hurtigere grafikkort får du højere billedfrekvenser, der giver dig mulighed for at se ting tidligere og øger din chance for at ramme dine mål. Derfor har spillere med bedre grafikkort i gennemsnit højere drabs-/dødsfaldstal (også kaldet "Kill/Death", KD). NVIDIA GeForce-GPU'er leverer de højeste billedfrekvenser til konkurrenceprægede spil.

UOVERTRUFFEN YDEEVNE

Gennemsnitlig billedfrekvens på 1080p, høje indstillinger, med i9 10900K CPU.
144 FPS, 240 FPS og 360 FPS er den anbefalede ydeevne til at køre skærme med henholdsvis 144 Hz, 240 Hz og 360 Hz.

SPIL UDEN HAKKEN

NVIDIA G-SYNC® -skærme er skabttil at konkurrere, hvilket giver en høj opdateringshastighed på op til 360 Hz, der er gnidningsfri og uden hakken. Med en enestående respons, indbygget e-sportstilstand, Reflex Latency Analyzer og fantastisk billedkvalitet vil NVIDIA G-SYNC®-skærme ændre måden, du ser e-sport på.

COMPETE TEAR-FREE

HARDWARE TIL KAMPEN

Klæd dig selv på til de mest udfordrende spil med GeForce.

Computer

Laptop