GeForce RTX 3090 familyTHE BFGPUs

Bærbare pc'er fra GeForce RTX™ 40-serien

Beyond Fast

NVIDIA® GeForce RTX™ 40-seriens GPU’er til bærbare pc’er driver verdens hurtigste bærbare pc'er til gamere og kreative. De er bygget med den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, som sikrer et kvantespring i ydeevne takket være AI-drevet DLSS 3 og muliggør livagtige virtuelle verdener med fuld raytracing. Desuden optimerer Max-Q-teknologipakken systemydeevne, kraft, batterilevetid og akustik til maksimal effektivitet.

Nvidia GeForce RTX

Den ultimative platform til gamere og udviklere.

Drevet af GeForce RTX™ 40-serien og DLSS 3

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Nye multiprocessorer til streaming

Op til dobbelt så stor ydeevne og energieffektivitet

Fjerde generations Tensor-kerner

Op til fire gange så høj ydeevne med DLSS 3 i forhold til brute force-gengivelse

Tredje generations RT-kerner

Op til dobbelt så høj raytracing-ydeevne

Banebrydende GPU'er til bærbare pc'er

Banebrydende GPU'er til bærbare pc'er

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

AI-accelereret ydeevne

AI-accelereret ydeevne

NVIDIA DLSS 3

Optimeret kraft og ydeevne

Optimeret kraft og ydeevne

NVIDIA Max-Q-teknologier

Realistisk og fordybende grafik

Realistisk og fordybende grafik

Dedikerede raytracing-kerner

Sæt fart på din kreativitet

Sæt fart på din kreativitet

NVIDIA Studio

Responstid, der vinder spil

Responstid, der vinder spil

NVIDIA Reflex-platform med kort reaktionstid

Bygget til livestreaming

Bygget til livestreaming

NVIDIA-koder og NVIDIA Broadcast-app

Ydeevne og pålidelighed

Ydeevne og pålidelighed

Game Ready- og Studio-drivere

NVIDIA DLSS 3

Ydeevnemultiplikatoren, drevet af AI.

DLSS er et revolutionerende gennembrud inden for AI-drevet grafik, der øger ydeevnen helt enormt. DLSS 3 er drevet af nye 4. generations Tensor-kerner og Optical Flow Accelerator på GPU'er i GeForce RTX™ 40-serien og bruger AI til at skabe yderligere billeder i høj kvalitet.

Optaget på en bærbar pc til præproduktion med GeForce RTX 4090-GPU til bærbare pc'er ved 2560 x 1440.
Ydeevne afhænger af bærbar pc-model. Kontakt producenten for at få oplysninger om model og specifikationer.

Cyberpunk 2077

Raytracing

Hyperrealistisk. Lynhurtig.

Ada-arkitekturen leverer raytracing i bedste kvalitet, som simulerer, hvordan lys opfører sig i den virkelige verden. Med kraften fra bærbare pc’er fra RTX 40-serien og 3. generations RT-kerner kan du opleve utroligt detaljerede virtuelle verdener som aldrig før.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF

NVIDIA Max-Q-teknologier

Optimeret kraft og ydeevne

NVIDIA Max-Q* er en pakke af AI-drevne teknologier, der optimerer bærbare pc'er til at levere høj ydeevne i tynde formfaktorer.

NVIDIA Max-Q-teknologier

Vigtige teknologier

  • 1 Dynamic Boost bruger AI til automatisk at levere den optimale effekt mellem GPU’en, GPU-hukommelsen og CPU’en for at øge ydeevnen.

  • 2 Battery Boost finder den optimale balance mellem GPU’ens og CPU’ens strømforbrug, batteriafladning, billedkvalitet og billedfrekvenser med henblik på længere batterilevetid.

  • 3 Rapid Core Scaling skalerer det optimale antal kerner og kører dem ved højere frekvenser, hvilket giver forbedret ydeevne til intensivt kreativt arbejde og STEM-apps, mens du er på farten.

  • 4 CPU Optimizer sætter GPU'en i stand til at optimere CPU'ens ydeevne, temperatur og effekt.

  • 5 WhisperMode bruger AI-drevne algoritmer til at styre blæserhastighederne i kombination med CPU-, GPU- og systemtemperaturen med henblik på at levere fantastisk akustik og den bedst mulige ydeevne.

  • 6 DLSS bruger AI til at øge ydeevnen helt enormt.

  • 7 Advanced Optimus leverer lang batterilevetid plus spil uden hakken fra G-SYNC.

  • 8 Indstillgelig BAR gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferen på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i mange spil.

  • 9 Optimale spilindstillinger finder den bedste balance mellem ydeevne og billedkvalitet. Derefter konfigureres dine personlige grafiske indstillinger automatisk baseret på din pc’s GPU, CPU og skærm.

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex

Sejr målt i millisekunder.

NVIDIA Reflex leverer den korteste reaktionstid og hurtigste responstid, så du får den ultimative konkurrencemæssige fordel. Reflex er bygget til at optimere og måle systemets reaktionstid, så du kan finde dit mål på kortere tid, reagere hurtigere og sigte mere præcist i konkurrenceprægede spil.

De bedste værktøjer til den kreative branche.

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio

Dine ideer, accelereret af NVIDIA Studio.

Løft dine kreative projekter til det næste niveau med NVIDIA Studio. RTX 40-serien er drevet af ny dedikeret hardware og giver adgang til uovertruffen ydeevne for bærbare pc’er inden for 3D-gengivelse, videoredigering og grafisk design. Oplev funktionsrige RTX-accelerationer i de bedste kreative apps, NVIDIA Studio-drivere i verdensklasse, der er udviklet til at give maksimal stabilitet, og en pakke af eksklusive værktøjer, der udnytter styrken ved RTX til AI-støttede kreative arbejdsgange.

NVIDIA-koder

NVIDIA-koder

Den perfekte streaming.

Kom i fokus med den bedste kvalitet til livestreaming og den højeste ydeevne til gaming. GeForce RTX™ 40-serien er drevet af 8. generation af NVIDIA-koder (NVENC) og indvarsler en ny æra inden for udsendelse i høj kvalitet med AV1-kodningsunderstøttelse, der er udviklet til at give større effektivitet sammenlignet med H.264, hvilket låser op for imponerende streams ved højere opløsninger. Få derudover adgang til eksklusive optimeringer og AI-effekter i dine foretrukne udsendelsesapps, så du kan levere dit allerbedste til publikum – hver gang.

NVIDIA Broadcast-appen

NVIDIA Broadcast-appen

Dit AI-drevne hjemmestudie.

NVIDIA Broadcast-appen omdanner ethvert rum til et hjemmestudie – tag dine livestreams, stemmechats og videoopkald skridtet videre med imponerende AI-effekter som virtuelle baggrunde, støjfjernelse m.m.

NVIDIA Omniverse

NVIDIA Omniverse

Forbind dine kreative verdener til et univers af muligheder.

NVIDIA Omniverse™ er en platform til 3D-designsamarbejde i NVIDIA Studio-pakken med værktøjer til udviklere. Den er bygget til at fremskynde arbejdsgange og forene apps og aktiver for at gøre dine ideer til virkelighed – hurtigt.

RTX 4060-GPU til bærbare pc'er eller nyere anbefales til NVIDIA Omniverse

NVIDIA Canvas

NVIDIA Canvas

Appen, der får AI ind i billedet.

Brug AI til at omdanne enkle penselstrøg til realistiske landskabsbilleder. Skab hurtigt baggrundsbilleder, eller sæt fart på din konceptudforskning, så du kan bruge mere tid på at visualisere idéer.

Det rette udstyr til skolen

Det rette udstyr til skolen

Bærbare pc'er fra GeForce RTX™ 40-serien kan håndtere det mest udfordrende skolearbejde – fra teknik og arkitektur til økonomi, kunstig intelligens og datavidenskab. De kører de bedste STEM-programmer og accelererer 3D-design-, simulerings- og datavidenskabelige arbejdsprocesser, hvilket gør dem ideelle til elever og studerende, der gerne vil have en bærbar pc, der nemt kan klare de mest krævende opgaver. AI-drevne fjernundervisnings- og samarbejdsfunktioner gør det også lettere at oprette forbindelse til undervisere og klassekammerater. Kom ud af computerrummet, udfør skolearbejdet hurtigere, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

Yderligere funktioner og fordele

Game Ready-drivere

Game Ready-drivere

GeForce Game Ready-drivere leverer den bedste oplevelse af dine yndlingsspil. De er finjusteret i samarbejde med udviklere og grundigt testet på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå maksimal ydeevne og pålidelighed.

GeForce Experience

GeForce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience kan du det hele. Det er den vigtigste ledsager til dit GeForce-grafikkort.

NVIDIA G-SYNC®

NVIDIA G-SYNC®

Opnå et stabilt gameplay uden hakken med høje opdateringsfrekvenser plus HDR og mere. Det er den ultimative gamingskærm og det foretrukne udstyr til entusiastiske gamere.

NVIDIA Ansel

NVIDIA Ansel

>Dine skærmbilleder bliver til kunst med denne effektive fototilstand i spillet, der tager billeder i 360-grader, HDR og superopløsning.

Virtual Reality

Virtual Reality

Højtydende grafikkort giver de mest uforstyrrede og medrivende VR-oplevelser.

Resizable BAR

Resizable BAR

Resizable BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-grafikbufferen på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i mange spil.

* Forhør dig hos producenterne af bærbare pc'er for at få mere at vide om deres understøttelse af specifikke NVIDIA-teknologier.

Nvidia GeForce RTX

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX™ og G-SYNC er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.