Hurtig og nem finansiering med Santander delbetaling

Få hurtigt svar

Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel. Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan du gennemføre dit køb. Du slipper dermed for bøvlet med at printe en lånekontrakt, som du efterfølgende skal indsende til långiver. Hos os bliver det hele klaret på få minutter.

Køb nu - betal senere
Betal først om 6 måneder

Du kan købe fra 5.000 kr. op til 60.000 kr. og udskyd betalingen i seks måneder, når du køber dine nye produkter online. Du betaler 500 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og starter først delbetalingen efter 6 måneder. Du kan også vælge at afbetale dit køb i en valgfri periode på 10-30 måneder som automatisk starter efter de 6 mdr. (der vil være omkostninger forbundet med at lade lånet løbe videre efter de 6 måneder, alle omkostninger er at finde i din aftale som du laver direkte med Santander Consumer Bank.

  • 6 Måneders udskydelse af betalingen kun 500,- kroner i omkostning
  • Vælg "Køb nu betal senere" i check-out
  • Såfremt du indfrier inden for d 6 måneder er eneste omkostning dit etableringsgebyr
  • Du vælger en løbetid som vil kører videre i så fald du IKKE indfrier inden for de 6 måneder 10-20-30 måneder

Har du spørgsmål?

Oplever du problemer i ansøgningsprocessen, eller har du spørgsmål til finansiering og lånevilkår, skal du kontakte Santander Consumer Bank på Tlf.: 70219011.

Sådan kommer du i gang

Du vælger blot Santander delbetaling i check-out og starter ansøgningen.