• Ægte Gaming ComputereEr Vores Kernekompetence
  • Ægte Gaming UdstyrSpecial-udvalgt Sortiment
  • Ægte SupportFra Hardware Specialister
  • Fede BonusgaverMed Alle Computere

Kurv

Luk
Subtotal
0 kr.
Gå til indkøbskurv

Billede

Som noget helt nyt kan vi i Shark Gaming nu tilbyde print på vores gaming computere.

Vælg "Dit print" under "Custom print" i konfigurationen på den ønskede computer.

Når din ordre er gået igennem sender du en mail til print@sharkgaming.dk med dit ordre nr. i emnefeltet, skabelon med printposition og selve printfilen. Du skal derfor i alt vedhæfte 2 filer i denne mail.

Husk at læse "Krav til print".

Det tilsendte print skal være en af følgende filformater:
JPG, PNG, EPS, PDF, SVG, AI

For at opnå bedste resultat skal printfilen gerne være i vektorformat (EPS, PDF, SVG, AI). I tilfælde af at JPG, PNG eller anden filformat tilsendt er i lav opløsning/kvalitet, kan vi ikke garantere et 100% skarpt printresultat.

Kvaliteten på printet afhænger af opløsningen på printfilen. Vedhæfter du en printfil som ikke er vektorformat, dvs. JPG eller PNG etc., skal opløsningen på billedet være så højt som muligt. Er opløsningen for lav risikerer du at printet vil stå uskarpt/grynet.

Vi gør opmærksom på at printfiler i formatet PNG, som indeholder en gradient/fade i designet der går fra farve til transparent/gennemsigtig, vil få tilføjet en baggrundsfarve. Denne baggrundsfarve vil blive lagt under hele printet.

Shark Gaming forbeholder sig retten til at afvise ethvert print. Dette kan inkludere print der kan virke stødende eller på anden måde diskriminerende. Vi fratager os alt ansvar fra grafisk materiale som kan indeholde ophavsretter.

Ved bestilling af et unikt skræddersyet design print til din ordre, mister du din ret til at returnere produktet, designet er printet på.

Skabeloner

Download skabelonen til et af nedenstående kabinetter, placér dit design og send det til print@sharkgaming.dk med dit ordrenr. i emnefeltet.

Send også dit design i højeste opløsning som en fil for sig selv. Du skal derfor i alt sende 2 filer til os.

Vælg skabelon: PDF, AI, PNG

Vælg skabelon: PDF, AI, PNG

Vælg skabelon: PDF, AI, PNG

Vælg skabelon: PDF, AI, PNG

Vælg skabelon: PDF, AI, PNG