GEFORCE RTX™ 30 SERIES LAPTOPS - THE ULTIMATE PLAY

BÆRBARE PC'ER FRA
GeForce RTX 30-SERIENTHE ULTIMATE PLAY

GeForce RTX™ 30-seriens GPU'er driver verdens hurtigste bærbare pc'er til gamere og udviklere. De er bygget med det prisvindende Ampere – 2. generations RTX-arkitektur fra NVIDIA – med nye RT-kerner, Tensor-kerner og multiprocessorer til streaming, der giver den mest realistiske grafik gengivet med strålesporing og de mest avancerede AI-funktioner. Bærbare GeForce-pc'er med nye 3. generations Max-Q-teknologier bruger AI og nye systemoptimeringer til at gøre højtydende gaming-pc'er hurtigere og bedre end nogensinde før.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generation
RT-kerner
Dobbelt så høj hastighed

3. generation
Tensor-kerner
Op til dobbelt så høj hastighed

Ny
SM
Dobbelt så høj FP32-hastighed

NVIDIA Ampere-arkitektur

RAYTRACING

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Det simulerer lysets fysiske adfærd for at give selv de mest visuelt krævende spil en imponerende billedgengivelse i realtid.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF

DLSS med AI-acceleration

MAKSIMAL FPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AF AI.

NVIDIA DLSS er banebrydende AI-gengivelse, der øger billedhastigheden med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af de dedikerede AI Tensor-kerner i GeForce RTX. Dette giver dig ydeevnekapacitet til at skrue op for indstillinger og opløsninger for at få en utrolig visuel oplevelse. AI-revolutionen har gjort sit indtog i gameruniverset.

*Video optaget på RTX 2060 med de højeste indstillinger 3840 x 2160.

Kojima Productions Death Stranding

3. GEN MAX-Q-TEKNOLOGIER

Max-Q er en tilgang på tværs af systemet, der giver høj ydeevne i tynde og lette bærbare gaming-pc'er. Alle aspekter af den bærbare pc, chippen, softwaren, PCB-designet, strømforsyningen og termisk teknologi er optimeret til kraft og ydeevne. Vores 3. generations Max-Q-teknologier bruger AI og nye systemoptimeringer til at gøre højtydende gaming-pc'er hurtigere og bedre end nogensinde før.

DYNAMIC BOOST 2.0

Den nye AI-drevne Dynamic Boost 2.0 giver automatisk den nødvendige ydeevne mellem GPU, GPU-hukommelse og CPU for en større ydeevne end nogensinde før. AI-netværkene i Dynamic Boost 2.0 styrer kraften pr. ramme, så din bærbare pc er konstant optimeret til maksimal ydeevne, mens du gamer og udvikler.

WHISPER MODE 2.0

Whisper Mode 2.0 giver et nyt niveau af lydstyring til bærbare gaming-pc'er. Det er blevet rekonstrueret helt fra bunden og indbygget i hver bærbar pc på systemniveau. Du vælger det ønskede lydniveau, og de AI-drevne algoritmer fra Whisper Mode 2.0 tager sig af CPU'en, GPU'en, systemtemperaturerne og blæserhastighederne, så du får fremragende lyd og den bedst mulige ydeevne.

INDSTILLELIG LINJE

Den størrelsesindstillelige linje er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferen på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i mange spil.

DLSS

NVIDIA DLSS giver en enorm forøgelse af ydeevnen med samme strømforbrug ved at bruge Tensor-kerner til at foretage banebrydende AI-gengivelse.

TAG DIT KREATIVE ARBEJDE TIL NYE HØJDER

TAG DIT KREATIVE ARBEJDE TIL NYE HØJDER

Tag dine kreative projekter til nye højder med bærbare pc'er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-acceleration i de bedste kreative apps. Understøttes af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Bygget til at yde på rekordtid. Uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer video i høj opløsning eller livestreamer med den bedste kodning og billedkvalitet, giver bærbare pc'er fra GeForce RTX dig ydeevne til at yde dit bedste.

SEJRE MÅLES I MILLISEKUNDER

SEJRE MÅLES I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den korteste latenstid. Den hurtigste respons, drevet af bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien. Find dine mål hurtigere, reager hurtigere, og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

AI-DREVET STREAMING

AI-DREVET STREAMING

Omdanner dit rum til et mobilt studie. NVIDIA-streaming opgraderer dine direkte streams, stemmechats og fjernmøder med kraftfulde AI-funktioner som virtuelle baggrunde og støjfjernelse. Og GPU-accelereret kodning giver ydeevne og billedkvalitet, så alle dine bedste øjeblikke vises i udsøgt detaljerigdom. Bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien giver den ultimative streamingoplevelse til direkte streaming, arbejde og gaming – hver gang.

GEAR OP TIL SKOLEN

GEAR OP TIL SKOLEN

Bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien kan håndtere det mest udfordrende skolearbejde, fra naturvidenskab, teknologi, matematik og datavidenskab til AI, design og indholdsudvikling. De accelererer simulerings- og modelleringsarbejde og datavidenskabelige workloads, hvilket gør dem ideelle til studerende, der kræver mere af deres bærbare pc. AI-drevet fjernundervisning og samarbejdsfunktioner gør det også lettere at forbinde til undervisere og klassekammerater. Arbejd hurtigere, studér på en smartere måde, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

ADVANCED OPTIMUS

ADVANCED OPTIMUS

Med Advanced Optimus kan du bruge den lange batterilevetid på Optimus sammen med det medrivende gameplay fra G-SYNCuden flimmer eller hakken. Desuden reducerer det systemspild og giver i stedet optimal ydeevne og reduceret forsinkelse i dine yndlingsspil.

INTELLIGENT BATTERILEVETID

INTELLIGENT BATTERILEVETID

NVIDIA Optimus® teknologi og Battery Boost arbejder sammen om at forlænge batterilevetiden, uanset om du arbejder eller gamer.

DIRECTX 12 ULTIMATE

DirectX 12 ULTIMATE

Udviklere kan nu tilføje endnu flere flotte visuelle effekter til Microsoft Windows-baserede pc-spil. GeForce RTX-grafikkort leverer avancerede DX12-funktioner som strålesporing og VRS (Variable Rate Shading), hvilket giver spillene utroligt realistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

GEFORCE EXPERIENCE

GEFORCE EXPERIENCE

Optag og del videoer med NVIDIA Shadowplay, skærmbilleder med NVIDIA Ansel og livestreams med venner. Hold dine drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience kan du det hele. Det er den vigtigste ledsager til din bærbare GeForce-pc.

Game Ready-drivere

Game Ready-drivere

Få den bedste ydeevne og den mest stabile oplevelse fra det øjeblik, du begynder at spille.

VIRTUAL REALITY

VIRTUAL REALITY

Højtydende grafikkort giver de mest stabile og medrivende VR-oplevelser.

Kontakt producenten af den bærbare pc for support af specifikke NVIDIA-teknologier.

KØB GEFORCE RTX

Laptop