Black Friday 2021

Skal du have en black friday gamer PC og spare tusindvis af kroner på computeren du altid har drømt om? Så er det nu du skal slå til! Kæmpe udvalg af billigere kvalitets computere og vanvittige high-end maskiner, samt udstyr og hardware.

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag Black Friday tilbud.

Modtag tilbud

Black Friday gamer PC og gear

Black Friday står for døren og vi ved at alle Sharkgamings loyale kunder står klar til at vælte døren, når vi åbner op for vilde besparelser på Black Friday. Har du længe gået og ønsket dig nyt gear til at ophøje din gaming performance, eller drømmer du om at tage niveauet til next level, så er det nu drømmen kan gå i opfyldelse.

Vi har sat nogle af vores mest hæsblæsende og populære kvalitetsmaskiner voldsomt ned, og priserne kan få selv en fuldvoksen gamer-herre til at få svedige håndflader. Alle gamere - professionelle som amatører, ved hvor vigtigt ordentligt gamer udstyr er for at kunne yde maksimalt når det virkelig gælder. Din mus skal være 100 % i orden og hurtig som lynet, din måtte må ikke forsinke reaktionen og din gamer stol skal holde dig komfortabel selv efter mange timers krig og action foran skærmen.

Hertil skal din PC eller bærbar kunne følge med, hvilket kræver meget af dit grafikkort, din CPU, din køler og strømforsyning. Shark Gaming har det hele! Og når vi holder Black Friday kan du spare mange penge på dit nye gear.

Få vilde rabatter på alt til dit gaming univers

Shark Gaming giver ikke varerne gratis væk, men det er tæt på! Vi er hver dag taknemmelige for alle vores tilfredse og loyale kunder, for uden jer kunne vi ikke have skabt nordens største gaming butik. Alle ansatte hos Shark Gaming er selv dybt passionerede gaming nørder og elsker at dele glæden med andre.

Hvad end du søger en Black Friday gamer PC eller mangler hardware, et nyt toptunet headset, en bedre skærm eller noget helt femte, kan du spare penge når vi slår dørene op til nogle stærke Black Friday tilbud. Her vil du finde forskellige gamer produkter som er skruet ekstra godt ned i pris men som stadig har en top kvalitet. Vi er i forvejen førende på markedet med bedste kvalitet til prisen samtidigt med, at vi leverer ultra professionelt udstyr til landets professionelle e-sports atleter.

Vi glæder os til at få en hæsblæsende Black Friday med dig - Happy hunting!