LEEROY JENKINS!

Hvis du kender til World of Warcraft kender du også til Leeroy Jenkins, i 2005 lagde guilden ‘’Pals for Life’’ videoen ud på Warcraftmovies.com og den blev efterfølgende en internetsensation. En af kontroverserne ved videoen er at mange troede at den var ægte og da Ben Schutz, som er manden bag Leeroys stemme, ikke vil konfirmere eller benægte om det var en opsat video begyndte internetdiskussionen for alvor at tag fat. I 2017 først bekræftede Schultz og kameramanden Ben ‘’Anfrony’’ Vinson dog at den var opsat og sagde ‘’Vi troede virkelig ikke at nogen ville tro den var ægte, det var åbenlyst satire i vores øjne’’. Videoen er dog stadig legendarisk inden for WoW miljøet og man kan hører folk råbe ‘’LEEROY JEEEENKINS’’ før de ninjapuller, eller ‘’Atleast i have chicken’’ når de fucker up.

Official Evo Moment #37, Daigo vs Justin Evo 2004 in HD - YouTube

En af de første episke øjeblikke inde for Esporten som fandt sted under semifinalen i Evolution Championship Series 2004. Spillet er Street Fighter III: 3rd strike og Diago Umehara og Justin Wong er to af de bedste til spillet på det tidspunkt. De er i sidste runde af første kamp og her formår Daigo der spiller Ken at parrer alle sin modstanders angreb imens han har næsten intet liv og får vendt slagets gang og slå Justin, der spiller Chun-Li ud, tilskuerne går amok og øjeblikket er for evigt udødeliggjort som Evo Moment#37.

SKT T1 Faker's Zed vs KT Ryu's Zed 

Faker og Ryu’s Zed Vs Zed er det vildste 1v1 øjeblik i LoL historie, det skete i 2013 på det femte map i OGN HOT Champions Final series. Dengang var det tradition at det femte game var blind pick og både Ryu og Faker vælger Zed, hvilket normalt ikke er muligt i sådan nogle turneringer. Faker har pushet lidt for langt og bliver fanget af Ryu, Faker ryger helt ned på 20% hp før han begynder at forsvare sig selv, i en serie af latterlige moves formår han at vende hvad der lignede et sikkert nederlag til et kill.
Og man kan bare se hvor færdig Ryu er bagefter (0:13)

Universe $6,000,000 Echo Slam Dunk Dota 2 TI5

Dette vilde klip kommer fra TI5 Grand Finals i 2015 hvor EG (Evil Geniuses) og CDEC (Chinese Dota Elite Community) er på deres fjerde map i en BO5 og det står 2-1 til EG. Efter at CDEC har dræbt en af EG’s spillere går de hen til Roshan og prøver at dræbe ham. Men det lader EG dem ikke bare gøre, ved at bruge en sindsyg combo af ults, abilites og items laver de det vildeste play der på et øjeblik dræber fire fra CDEC. EG tager Roshan og vinder senere kampen og 6 millioner dollars i præmiepenge.

xPeke backdoor vs. SK Gaming 

Enrique "xPeke" Cedeño Martínez blev udødelig gjort i 2013 til Intel Extreme Masters Katowice, hvor han i gruppe spillet sender SK-Gaming ud af turneringen ved at ‘’backdoor’’ deres Nexus med Kassadin. Under denne meget tætte kamp hvor begge hold har skubbet frem og tilbage formår Fnatic (xPeke’s daværende hold) får smadret SK’s nexus turrets men bliver nødt til at flygte. Jagten går i gang men Kassadin er umulig at fange og Xpeke gemmer sig og venter, når det meste af SK er langt væk bruger han sin Teleport hen til SK’s Nexus og begynder at tage den ned. Dog var Kev1n fra SK tilbage og nu begynder en hæsblæsende duel om nexuset hvor xPeke hopper rundt om Kev1ns Olaf, og formår at afslutte spillet inden resten af SK kommer tilbage. At lave en ‘’xPeke’ er nu kendt som at prøve at backdoor nexus.

NRG vs Dignitas 0 sekunders mål

I 2018, femte sæson af RLCS spiller NRG mod Dignitas det er den sidste kamp ud af 7 i finalen, det står 2-2 og der er 11 sekunder tilbage på uret! I et vildt play scorer Dignitas til 2-3, publikum er vilde og det ser sort ud for NRG. Med kun 4 sekunder tilbage starter de igen, tiden udløber men reglerne i Rocket League er at så længe bolden ikke rammer gulvet så forsætter spillet. I 12 sekunder jongleres bolden rundt i luften, og NRG formår at udligne til 3-3, desværre vinder Dignitas i overtid, men sindssyg præstation alligevel!

S1MPLE FALLING NOSCOPE 

Oleksandr ‘’s1mple’’ Kostyliev hopper fra rampen på B og no-scoper først kill i luften, hvor efter han no-scoper sidste mand fra Fnatic da han beskytter B-side. S1mple er kendt for hans fantastiske AWP skills og blev i 2018 kåret til verdens bedste CS:GO spiller af HLTV, han har lagt på 2. pladsen de sidste to år slået af Mathieu ‘’ZywOo’’ Herbaut.

Dupreeh Deagle Ace

Peter ‘’dupreeh’’ Rasmussen er så hård i det her klip at han ikke engang samler et våben op efter alle de 5 kills! Han er også kendt for at have nogle latterlige aces igennem sin tid i Astralis. Det kan godt være at dupreeh ikke ligger højest på HLTV’s top-20-liste over CS:GO spillere men han har været på den alle år undtagen 2016. 7/8 not bad.

S1mple AWP throw

I CS:GO opstår der en gang i mellem nogle fantastiske taktikere, som giver holdet en masse opmærksomhed såvel som en stor fordel. I starten af 1.6 CS introduceret Emil ‘’HeatoN’’ Christiensen en "Fake-flash" hvor han kastede en smoke, og snød fjenden der troede at det var en flash, han peaker efter han har kastet og fjenden drejer hoved fordi han tror han bliver blinded. S1mple tog den så til det næste niveau i dette klip, hvor han kaster sin AWP over muren og oneshotter med pistolen og får defused bomben.

DEVICE 1V3 USP CLUTCH 

Nicolai ‘’dev1ce’’ Reedtz er nok Danmarks bedst CS:GO aimer og har ligget i top-5 på HLTVs liste over verdens bedste CS:GO spillere siden 2015. I dette klip formår han at skyde 4 med en USP og clutcher en 1v3 i en meget vigtig pistol runde.