Hvilket gaming setup passer bedst til dig?

 At investere i et gaming setup er en betydelig investering. Derfor er det vigtigt, at du finder et gamer setup, der passer til dit budget og dine behov.

En investering i det rette gaming setup sikrer dig en kombination af gode gaming-oplevelser og ro i maven. Og hos SharkGaming har vi godter at tilbyde til alle gamer-hajer derude, der er på udkig efter et nyt setup.

Læs med her, hvor vi dykker ned i tre forskellige gamer setups, du kan finde hos SharkGaming. Her tager vi både et kig på noget af det udstyr, du får med de forskellige setups, og så smager vi også på indmaden i gamer PC’erne. Der er noget for enhver smag.

Let’s go!

Casual Gamer setup: Når du skal kickstarte din gaming karriere

Casual Gamer pack

Indhold – Casual Gamer pack
●       Casual gamer PC:

●       Processor: Intel Core i5-11400F

●       RAM: Patriot Viper STEEL 2x4 3200MHz

●       Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6G

●       Lagerplads: Shark 1TB M.2 NVME SSD

●        SharkGaming SG27165 27" 165Hz Curved Skærm

●        Shark Velocity Gaming Mus

●        SharkGaming mousepad

●        Shark Venator K50-TKL Red/Brown Switch Tastatur

●        Shark Receptor H70 kablet gaming headset

Er du ny i gamet, og skal du til at erhverve dig dit første gamer setup? Så vil SharkGamings “Casual pack” i de fleste tilfælde dække dit behov. Her finder du vores casual gamer setup.

I denne pakke får du alt, du skal bruge for at komme i gang. Vi lægger ud med at se på det vigtigste: PC’en.

I centrum af ethvert gamer setup står selvfølgelig gamer PC’en. Som ny gamer vil du gerne have en PC, der kan trække lidt af hvert under rimelige vilkår. Dét er netop hvad du får med PC’en i denne pakke.

Du får rigeligt med lagerplads og lynhurtige load-tider med computerens 1TB M.2 NVMe SSD-harddisk. Så er du sikker på, at det ikke er dig, som de andre skal vente på, når der skal rulle hoveder i en ny bane. De medfølgende 8 GB RAM (3200 MHz) sikrer desuden en flydende oplevelse med langt de fleste spil.

CPU’en er en 11. generations Intel Core i5-11400F. Denne CPU giver PC’en en regnekraft, der klarer alle de almindelige opgaver, som du måtte sætte computeren til. Denne CPU skal også nok supplere GPU’en ganske fint, når du spiller.

I grafikkortet finder du en af de bedste GPU’ere i en ældre generation – nemlig en GeForce GTX 1660 SUPER OC 6G. Denne GPU leverer konkurrencedygtige mængder af FPS i langt de fleste spil (med grafikindstillinger på medium/high). Lad dig ikke snyde af, at GPU’en ligger nogle generationer tilbage. Det placerer blot GPU’en i en billigere prisklasse, og den dækker stadig langt de fleste gameres behov ganske fint.

Skal vi se lidt mere på noget af det gear, der følger med i dette gamer setup, så har vi skærmen, der skiller sig ud med en curved form. Med en opdateringshastighed på 165Hz kan du presse adskillige FPS ud af billedet. Kompromiset her er mængden af farver samt baggrundsbelysningen, som godt kan ligge i den lave ende. For de fleste er det småting, men det skal nævnes.

Gamer musen kommer med RGB og ekstra konfigurerbare knapper på siden, der er nemme at indstille efter behov. Så kan du få genvejene som du vil have dem. En lækker SharkGaming musemåtte, der sikrer glidende og lette bevægelser, følger også med.

Det medfølgende tastatur fås enten med red switches, der giver et lineært tryk, eller med brown switches, der giver taktil feedback ved tryk i form af et bump. Til gaming-relaterede formål er det mest smag og behag, der skal afgøre dit valg af tastatur.

Endelig har vi headsettet, der leverer klar, sprød og lækker surround sound – så kan du altid høre, hvor fjenden kommer fra.

Serious Gamer setup: Få knivskarpe billeder og tårnhøje FPS med talknuseri i massive mængder

Serious Gamer pack

Indhold – Serious Gamer pack
●        Serious Gamer PC:

●        Processor: Intel Core i7-11700F

●        RAM: Gigabyte AORUS RGB 2x8GB 3333MHz

●        Grafikkort: Gigabyte GeForce RTX 3080Ti Gaming OC 12GB

●        Lagerplads: KINGSTON NV1 1000GB M.2 2280 NVMe SSD

●        SharkGaming SG27-Q144 27" 144Hz 1440p Skærm

●        Shark Velocity Gaming Mus

●        SharkGaming mousepad

●        Shark Venator K50-TKL Red/Brown Switch Tastatur

●        Shark Receptor H70 kablet gaming headset

Hvis du går efter at kunne trække samtlige af markedets spil på de højeste grafikindstillinger, uden samtidig at kompromittere dit budget, så bør du investere i et serious gamer setup. Du finder setup’et her.

Lad os starte med at se på, hvordan gearet i dette setup skiller sig ud fra et casual gamer setup. Udover at selve PC’en har fået betydelige opgraderinger, så er den eneste forskel her faktisk skærmen.

Nok er skærmen i dette gamer setup ikke curved, og så kommer den også med en lille smule lavere opdateringsfrekvens end den fra vores casual gamer setup. Men det skal du ikke lade dig narre af. Denne skærm brillerer og flasher med en 70% højere opløsning, næsten 100 gange flere farver, over 30% skarpere belysning samt bedre responstider. Hvis der skulle være nogen tvivl, så er denne skærm fra vores serious gamer setup i langt de fleste tilfælde at foretrække.

Selve gaming PC’en i et serious gamer setup kommer i SharkGamings egen case-indpakning: Shark Silent Void. Silent Void holder PC’ens støjniveau på et ultralavt minimum – også selvom du presser al den juice ud af computeren, som den kan trække.

Igen får du rigeligt med lagerplads til alle dine spil med en 1TB M.2 NVMe SSD. Mængden af RAM er derimod blevet fordoblet i dette gamer setup – fra 8 GB til 16 GB. Dette gør det bl.a. muligt for dig at streame dine spil mens du spiller, og det giver dig også en fordel, når du spiller med ultra-høje grafikindstillinger.

CPU’en hører til 11. generation, og er i mid-to-high-end. CPU’en sikrer et flydende samarbejde mellem resten af gaming-computerens komponenter og brillerer også, når du anvender computeren til andre opgaver end gaming.

GPU’en er fra Nvidias 3000-serie. Selvom denne GPU ikke er flagskibet, så findes der næsten ikke det spil, som den ikke med glæde gnasker sig igennem. Den yder fremragende i langt de fleste spil, selv med de højeste grafik-settings, og den efterlader ikke skærmen sulten efter mere.

Et Serious Gamer setup er for dig, der vil have tonsvis af FPS – også når tingene spidser til i kampens hede. Det er til dig, der vil undgå input lag, ghosting og andre fænomener, der kan trække din performance ned, når du gamer. Og endelig er setup’et til dig, der er villig til at kaste lidt flere penge efter godt gamer-gear.

No Compromise setup: Når kun beast-mode er nok for dig

No Compromise gamer pack

Indhold – No Compromise pack
●       No Compromise gamer PC:

●       Processor: Intel Core i9-11900KF

●       RAM: Gigabyte AORUS RGB 2x8GB 3333MHz

●       Grafikkort: Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080Ti MASTER 12GB

●       Lagerplads: KINGSTON NV1 1000GB M.2 2280 NVMe SSD

●       SharkGaming SG34-WQ144 34" WQHD 144Hz Curved Skærm

●       Shark Velocity M71 Trådløs Gaming Mus

●       SharkGaming XL mousepad

●       Shark Venator K50-TKL Red/Brown Switch Tastatur

●       Shark Receptor H70 wireless gaming headset

Er du på udkig efter det ondeste bæst af et gamer setup? Så tilfredsstil din sjæls længsler med SharkGamings “No Compromise” færdigbyggede og komplette gamer setup.

Her får du hele pakken: En gamer PC, der trækker alt på ultra settings; en curved skærm med en størrelse, der udfylder hele bagvæggen bag dit skrivebord; en trådløs mus og et trådløst headset med responstider, som var det kablet; en XL musemåtte, der forvandler halvdelen af skrivebordet til en ren reaktionsflade; og selvfølgelig et tastatur, hvor du selv vælger switch-typen.

Og så er der selvfølgelig også kastet lækker RGB-belysning i de fleste komponenter.

Lad os holde dette No Compromise gamer setup op mod vores Serious gamer setup fra før. Ser vi på gearet, så får du her fuld bevægelsesfrihed med kappede kabler, både i headsettet og ved gaming musen. Du slipper også for de irriterende “hop” med musen med en XL musemåtte.

Der, hvor du virkelig vil kunne mærke opgraderingen i gearet, er dog, når du kaster et blik på skærmen. Både i størrelse og format overgår denne nemlig sin forgænger fra det tidligere gamer setup. Med et curved format, en størrelse på 34 tommer, og en UWQHD-opløsning på 3440 x 1440 pixels (hele 35% højere opløsning end ved skærmen i Serious-setup’et), får du her en billedoplevelse, der suger dig helt ind og opsluger dig i de gamer-verdener, du holder allermest af. Responstiden er lige så lav som sin forgænger – blot 1ms (MPRT).

Gamer PC’en i No Compromise gamer setup’et skal selvfølgelig kunne understøtte en skærm af denne størrelse og format, og det gør den skam også med glæde. Med en RTX 3080Ti GPU kaster den krystalklare billeder ud af skærmen i en lige så lind strøm, som projektilerne flyver fra en P90.

CPU’en er 11. generations flagskib, som stadig brillerer på samtlige parametre, der er relevante for gamere i dag.

Vandkøling er selvfølgelig også installeret i PC’en. Du skal derfor ikke bekymre dig om overophedning i et No Compromise gamer setup.

Lad os vejlede dig til det perfekte setup

Vi håber, at du kunne finde noget inspiration blandt de gamer setups, vi har præsenteret for dig her på siden. Du kan selvfølgelig nemt konfigurere hvert setup online, så det passer præcist til dine behov og din smag!

Vil du gerne have mere syn for sagerne? Så har vi selvfølgelig også noget ekstra madding til dig. Kom forbi vores butik i Glostrup og prøv vores forskellige gamer setups!

Og hvis du er i tvivl om hvilket setup, der passer til dig og dine muligheder, så er vi selvfølgelig altid parate til at vejlede dig videre. Chat med os her på siden eller ring på 77 34 27 76 – så finder vi et godt gamer setup til dig.